Darksun Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 1 ay bedava anca yeni accountlara oynatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 dc olduk sıraya aldi ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 105 dakka sıra Dreanor.. 1 gibi girerim ancak.. Subslar geri döndü belli ki :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 aynen dc oldum bende tn'da . allahtan ilk dc olanlardanım 800den başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Silvermoon 2.5k dan kapı açtı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 World server is down, ouv yeah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 45 euro'dan daha ucuza alabilecegimiz yer kalmadı sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piedpiper Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Başladı yine ağlamalar (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 oyundan dusmemek icin alt tab bile yapmıyo sanırım kimse artık dsfggh. aman ya, ilk gun cilesi sizin olsun tn'de 1500 kisi sıraya girmis 3 saat bekle diyo zaten. alırım 1-2 gun sonra adam gibi kutumu, rahat rahat kasarım casual adamız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 20 dakika kala eziyet başladı. Bütün karakterler 90 olunca kararsızlık oluyor. Rogue ve DK arasında kaldım. Blood DK old raid farmer olarak tam casual friendly idi ama leeching poison ve shiv ile Rogue şuan DK ile kafa kafaya gidiyor bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 dirge geyikleri de başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Al'Akir ne güzel server. Ne kalabalık ne boş cross realm ile birlikte. Hiç sıra beklemiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 düşen gelemiyor ya nasıl iş bu :) benide paso log out yapiyor oyun allahtan tamamen atmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Tamamen attı beni ya. 1700 kişi sıra var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Beni de atmış şerefsiz 1300 kişi sıra var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Bana geldi WoD questi. Oyun tamamen çöktü asdadsa. Bütün serverlar göçtü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Questi aldim teleporta bastim ve aninda DC. Oynanmaz bu gece anlasildi, sabah oynarim rahat rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 patladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Şu firma her expansion releaseinden niye hiç ders almaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Serverlar geri gelir sabaha ama kalabalık serverlarda oynanmaz 15gün-1ay arası. Silvermoon ve Stormscale de karakterler var kapıyı 3k kişi sıradan açıyorlar. Yarın 5-7k olur o sıra. Free migrate yapmayın sakın çoğu kişi pişman oluyor 1-2 hafta sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Ahah portaldan geçebilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Bana quest geldi Orgrimmar dan Blasted Land portalına tıklamam ile oyundan atması bir oldu. Daha da giremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 bu kadar demand i kaldiricak server almak olu yatirim da ondan amazon'un christmas sales icin elinde tuttugu ekstra kapasiteyi holiday season disinda baskalarina kullandirtarak cloud isine girmesi gibi blizzard in da bu sekilde ekstra kapasite tutmasi lazim. onu yapmayacaklarina gore her seferinde boyle olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Portala zaten korkarak bastım..Basmamla GG direkt..asafaddass..İşkence olacak, anlaşıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2014 10 da 11 de uyuyan adamım bugünde uykum gelmedi hiç olacak iş mi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar