serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Viski pek sevmem ama Red Label nedir yahu? Gerçi Carrefour'un ilk paketinin f/p'si çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 dworg mrk etme gelirlerse bütün aggroyu üstüme alıcam çünkü ben viskiyi redbulla, bilemedin kolayla karıştırıp içiyorum. http://www.dotafire.com/images/skill/axe-counter-helix.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 black-ice taunt attı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 real bahçelievlerde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 duty free'den kaç şişe geçirebiliyoduk şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 2 litre diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Dworgian said: tanıdık varsa ballı jack daniels bulsanıza bana. bir deneyemedim. viski eliti summonlanmasa bari http://www.thesweetestoccasion.com/wp-content/uploads/2011/07/jack-daniels-tennessee-honey.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 tmm işte. pilot tanıdık bile buldum ama duty free de de bitiyormuş lanet olası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 fotografını bulmus 10 puan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Ülkeye giriş yapan yolcular için kişibaşı alışveriş limitleri: Sigara: 3 karton Alkollü İçecekler: 1 litre Alkollü içki (%22’den fazla alkol içeren alkollü içkiler, şarap ve şampanya hariç) Alkollü İçecekler: 2 litre Alkollü içki (%22’den az alkol içeren alkollü içkiler, şarap ve şampanya dahil) Parfüm: 600 ml Makyaj veya Cilt Bakım Ürünleri: 5 adet Çikolata ve Şekerleme: 2 kg Kahve: 1 kg Çay: 1 kg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 ben her gelişimde öküz gibi 2 şişe sokuyorum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 eyvallah fistan'cım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 ayrıca birileriyle beraber seyahat ediyorsan, onlar almıyorsa alıp onların pasaportuyla geçirebiliyorsun. tur olsun, iş seyahatı olsun yalnız değilsen rica eder fazlasıyla da getirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 işim gereği seyahat edemediğim için şirketime kırgınım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 bu ballı jack'in besin değerleri nasıl acaba, çok mu tatlı? şarap'tan daha fazla karbonhidrat yoktur umarım içinde. (%4 falan) prensip gereği tatlı içki içmiyorum da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 içme sen bana yolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 hiçbişey yokmuş la viskilerde, distillation sürecinde hepsi uçup gidiyomuş. http://tracker.dailyburn.com/nutrition/Whiskey/facts?input=Whiskey&others=true&page=2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 prensip gereği tatlı içki içmemek nasıl oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 içicen yani. ama tatlıymış bayağı ben diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 abi baya zorlu hayatlar yaşıyorsunuz ya benim önüme koyuyolar markasını sormadan içiyorum beğenirsem içmeye devam ediyorum beğenmezsem yenisi istiyorum hiç açıp da besin değeri nedir, alışımının oranı bu mudur diye sormadım asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 yav seçici içici demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 ya prensip hikaye sağlık açısından şekerden uzak durmam gerekiyor hepsi bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 öyle desene baştan. sinirlerim alt üst oldu burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Fermantik distilasyon oranı %0.13 üzeriyse içilmez o içki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Ben iyi beslenme alışkanlıklarım nedeniyle şekeri hayatımdan çıkardığım için özellikle yapay şekerle yapılan ve katkı malzemesi kullanılan içkileri içmemeye, gittiğim barlarda pavyonlarda organik şarap istemeye özen gösteriyorum. Şimdi delirebilirsin karabuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar