PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 linkte öyle yazıyor, onun üzerinden hesapladım. tanesi 20 lira olsun seni mi kırıcam. öyle bile kendi parasını 3 ayda zor çıkarıyor lan, sen yine para kazanamıcan, anla bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Tanesi 20 liradan olunca 2 ayda falan kendini çıkartıyor işte. Gayet güzel bir ROI , hangi işe girince 2 ayda kendini amorti ediyor ki? Benim beklentim elektriği ödeyip üzerine profit koydukça kazançlı kalacaktır benim için. Hele bi de beleş elektrik olayını çözebilsem ohooo yürür gider ölene kadar minelar o. Break even 2 ayda olduktan sonra onun akabinde yılda 1 cent mine etse bile olur kar kardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 4850 bunlardan iyi kazıyomuş koyin, 300'e bırakırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 nerede tanesi 20tl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 mithat tedaşa şikayet ediyorum seni kaçak elektrikten, 5 yıldan başlıyo cezası adebisiye selam söylersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 abi difficulty değişmesini hiç mi hesaba katmaz bir insan ahaha. daha bir hafta sonra aylık 23 dolarlık gelirinden 4 dolar eksilicek zaten. fiyat hayal ettiğin kadar hızlı artmicak abi. insan neden bu kadar kendini zarara sokmak ister, naparsan yap ya sdlfkjsdklfjds git farm kur 1500 tane al. usb çoğaltıcıyla anakartı patlatıcan zaten bir hafta sonra. hiçbir sorun çıkmasa bile zararda olacaksın üstüne bi de o girsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 hakkaten nerede 20 lira? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 mithat yine sıçtı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Oğlum allah allah , bitcointalkta tanesi 20 tl işte , 10 dolardan gidiyor , 10 dolar + shipping. E ben kazdığımın ilk ayı 20 dolar falan gibi bişi , ikinci ayı 15 dolar falan neyse işte bi 3-4 ay kazanıcam. E benim daha aldığımın 60. günü bütün parasını çıkartıyosa , bu kötü bir işlem değil ki? Olay şurada , 100$ verip alırsan malsın . 20 tl verip alırsan , emenike neye 20 tl vermiyoruz ki . Bu mu yani komple? Tamam 100$ falan çok saçma o fiyatlara alınmaz tabii ama 10$ hadi shippingle 20-25$ civarına alınabilir bence gayet? 5 tane alsan 120$ ödesen , o 5 tane sana 2 ayda zaten 100$ falan gibi bişi kazandırıcak büyük ihtimal. Yani kısacası , önemli olan difficulty artışı değil , önemli olan sadece kaça aldığın. Kalkıp biri sana bedavaya verirse 'RÖRÖRÖR ÖMÖ DİFF ÖRTÖCÖK' yapmaz alırsın , aynı mantık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 60. gün çıkmayacak parası falan işte difficulty artınca. 5 ayı bulur o. sonrası safi kâr mı? kaçak elektrik mi kullanacan? yılda 50$ falan kazanabilmek için yorduğun parçalara değer mi? patlatacağın anakarta değecek mi sfdjhsfd hayır şu anki difficulty ile 5 tanesi ayda 23$ çıkarıyor sana diyorum, iki ayda 100$ı nerenden çıkarttın anlamadım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 suan bile çıkmıyor parasını herhangi bir calculatore girse anlayacak ama mithat işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 al hesapla mithat. http://dustcoin.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 kendine özel bi hesap sistemi var adamın, gerçeklerden bağımsız oraya göre şu anki difficultyde 21.6$ çıkıyor bi de daha da az sdjfhsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 moriarty said: suan bile çıkmıyor parasını herhangi bir calculatore girse anlayacak ama mithat işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Öeh , ben tanesi 20 dolar sanmıştım lan , 5 tanesi mi 20 dolarmış? Ayda bi tanesi 4 dolar mı kazandırıyo? Yuh , tamam lan o zaman ben baya haksızmışım beyler. Ben sandım ki tanesi ayda 20 dolar kazandırıyo. Gerçi akıl var mantık var , kim ayda 20 dolar kazandıran şeyi 10 dolar satsın ki , bunu niye akıl etmekte bu kadar zorlandım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 geç olsun güç olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Yazık lan sizlere de, paticikte bir grup insan , habire bana 'lan oğlum yanlış biliyosun öylee deeeel , onun doğrusu bu' diye laf anlatıyo bütün gün. Valla sizinde işiniz zor be . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 böyle böyle öğrencen işte mitad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Mithat said: Öeh , ben tanesi 20 dolar sanmıştım lan , 5 tanesi mi 20 dolarmış? Ayda bi tanesi 4 dolar mı kazandırıyo? Yuh , tamam lan o zaman ben baya haksızmışım beyler. Ben sandım ki tanesi ayda 20 dolar kazandırıyo. Gerçi akıl var mantık var , kim ayda 20 dolar kazandıran şeyi 10 dolar satsın ki , bunu niye akıl etmekte bu kadar zorlandım ben. 5k$+ üstüne çıkarsan ayda 10k getirecek bir şeyler alabilirsin de bu fiyatta namümkün sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2013 yokmu bu atınada r9 alacak tukkan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 6950 var isten mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar