ginaly Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 evde boş boş duran, kullanmadığım garip ürünler var. isteyen olursa diye elden çıkarayım dedim. play station 2. ne halta yarar bu saatten sonra bilmiyorum. yanında controller felan var, 1 defa açtım sanırsam. 40 yetale fiyat biçtim. http://i30.photobucket.com/albums/c344/ginaly/image.jpeg bi ara evde vodafone'un internetini kullanıyordum. o zamanlardan kalma 3G modem. bilmiyorum başka simkartla çalışıyor mu. çalışıyorsa 40 kağıda vereyim. çalışmıyorsa çöpe atarım. http://i30.photobucket.com/albums/c344/ginaly/image1.jpeg ipod shuffle galiba bunun adı. kulaklığı yok, şarj dalgası var. hadi bu da 40 olsun, püskevit misali. http://i30.photobucket.com/albums/c344/ginaly/image2.jpeg aa bak bu güzel bi alet, logitech sunum kumandası. 140 liraya almıştım. 2 defa anca kullandım. 70 lira olsun bu güzel bişey zira. http://i30.photobucket.com/albums/c344/ginaly/photo-1.jpg bu ney lan. elektronik 1. sınıf öğrencisi falan varsa hayrına vereyim içini açıp kurcalar sdgfsdfsd http://i30.photobucket.com/albums/c344/ginaly/image3.jpeg kargo neyim uğraşmayak, istanbul içi elden teslimat yaparım. pazarlık da yapalım sünnettir. 6 kavanoz bal var bi de 100 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 ps2 ve en alttaki zımbırtı (adını bilmiyom) rezerve edildi. 15 dakikalığına sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 ipod shuffle kac gblik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 2 gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 abi o adını bilmediğin en alttaki zımbırtı kafadan 50 $ eder ve sen bedavaya vericem diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 o en alttaki masaüstü pc'ler için wireless dalgası ise ben sıraya geçebilirim suan mecidiyeköydeym sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 yok yav eski g wifi işte dandiklerinden... win7 yi bile görmüo düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 50 $ http://www.teknosa.com/urunler/125430117/airties-wus201-wireless-usb-adaptor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 flajshfaskjfhaskfjasfasf offX( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 hee wireless dalgası. first come first serve. verdik onu. 50 dolar mı vay arkadaş servet yatıyormuş evde sdfsdgsd maksat sosyal adalet sağlansın^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 ps2 ve 50 dolarlık inanılmaz ürün satıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Sunum kumandasına 50 TL verebilirim. Hemen. Çok da sevgi ile anarım seni kullandıkça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 göktürkte oturuyorum, şu an gelirsen al 50 lira (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 PS GİTTİ Mİ? Gitmediysen şuan havale yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 gitti ps. ya şu 3g modem çalışıyor mu turkcell ve aveayla, bilen yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Göktürke gidene kadar en yakın bimeks felan git daha iyi dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 yok mu la şu diğer ıvır zıvırı alan. çöpe atıyom bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 vodafonedan başkası çalışmıyor abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 ginaly said: yok mu la şu diğer ıvır zıvırı alan. çöpe atıyom bak. ps'ını niye sattın ya :( başka ne kaldı ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 sen mi alcaktın la :( yalnız en çok talep sunum kumandasına olur diye düşünüyordum alan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Sunum kumandası mı kaldı, iphone'lar ne güne duruyor? Yine de bi 20 lira veririm elinde kalmasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 bu beni üzdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 rıdvan da hipster evi düzüyo. napıcan abi ps2 yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 yeni hediyesi olarak verecektim xfag'in birine, cuk oturcaktı amk :/ neyse artık başka şekilde geçicem billuru Bu arada, kahramanımsın 2 senedir Esh, sana sağlamından bi alkol seansı borçlandım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 somon almayacak heralde lan haber vermiyo adam, sana satayım rıdvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar