pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 fibonacci icin en iyi yer bence ayak bilegi ile dizin arasindaki bolgenin arkasi 9 gibi olan tarafı yukari bakarsa duzgun birseye benzer bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Fibonacciye takılmayın sadece ben bunu yaptırıcam demedim tavsiye istiyorum, hani şunuda düşünebilirsin bu tarzda olabilir bak buda güzel senin gösteridigin tarzda vs diye şu baskın geliyor şuanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 sen begendikten sonra gerisi hikaye qanqa sen tasiyacaksin sonucta dovmeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Claiborne said: bu dövmeleri gerçekten birilerinin taşıyo olması içimi burktu. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Fibonacci'nin kendisi bu dövmelerden yaptırmıyo size noluyo sanki fibonacci sayılarını buldunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Kardesim ensesine pi yapdirdi hos duruyor. Bende sonsuzluk isareti kenarinda dreamer yazdiriyorum ama igneye yemiyo iste. Az daha cesaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 pi cafe'yle anlaşsın kardeşin pişman olmasın da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 2 3 dovmelere yer aramaya basladi bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 boyun çok acıtıyo sadece, gerçi benim göğüs de çok acımıştı amk. yumuşak yerler bi de altında kemik olan yerler çok acıyor demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 ATEYİZ AMBLEMİ GÜZELMİŞ KANKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 sağ el bileğimde kalıcı bir yara izi var, çok koyu değil ama derinin rengi sol bileğime göre değişik... 9-10 senelik bir yara sanırım, toprak sahada futbol oynarken üzerinde kaymıştım, sürtünmeden yandı herhalde.. buraya dövme yaptırsam sıkıntı çıkar mı? (arada soyuluyor gibi oluyo, yanık yarası kadar deforme değil deri) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Theridone said: boyun çok acıtıyo sadece, gerçi benim göğüs de çok acımıştı amk. yumuşak yerler bi de altında kemik olan yerler çok acıyor demek ki göster panpa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 patide bi arkadaş vardı yan tarafına şişko buda dövmesi yaptıran o yardımcı olsun bence adsafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Theridone said: boyun çok acıtıyo sadece, gerçi benim göğüs de çok acımıştı amk. yumuşak yerler bi de altında kemik olan yerler çok acıyor demek ki meme ucunda da pirsink var mı lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 rıdvan aslinda noyzuraymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Esh said: Theridone said: boyun çok acıtıyo sadece, gerçi benim göğüs de çok acımıştı amk. yumuşak yerler bi de altında kemik olan yerler çok acıyor demek ki göster panpa. gece çılgın fotoğraf atcam sana işyerinde gösteremiyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 senin hard diski yolliycam bi ara, döndüm istanbula sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 bu dövmeleri yaptıran var mı demiş biri, e zaten dövme dediğin şey herkeste farklı olması gerekir yani gidip 500bin kişinin tribal yapması ne manayageliyor veya 500 bin kişinin ejdarya dövmesi yapması ne herkesin ejdarha cocukları mı var anlamadım ateistim ben bunun için bir simge yaptırmak istiyorum ne yapayım kurukafa fln mı çizdireyim hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 "only science can judge me" yazdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 sucuk ekmek ne kadar oldu yazdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 ensene ardımı dövdürdüm yazdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 ince derili ve kemikustu bolgelere dovme yaptirirken canınız yanar bir highly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 beyler bişi sorcam, third eye çok mu klişe acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Muhtemelen o A harfi dışarısında DNA olan dövmeyi kol içine yaptırıcam bu hafta tavsiyeden çok laf atanlar olmuş konuda :D neyse canınız sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar