Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dövme Konusu Vol;1.618

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Fibonacciye takılmayın sadece ben bunu yaptırıcam demedim tavsiye istiyorum, hani şunuda düşünebilirsin bu tarzda olabilir bak buda güzel senin gösteridigin tarzda vs diye

şu baskın geliyor şuanda

Mesaj tarihi:
sağ el bileğimde kalıcı bir yara izi var,
çok koyu değil ama derinin rengi sol bileğime göre değişik...

9-10 senelik bir yara sanırım,
toprak sahada futbol oynarken üzerinde kaymıştım,
sürtünmeden yandı herhalde..

buraya dövme yaptırsam sıkıntı çıkar mı?
(arada soyuluyor gibi oluyo, yanık yarası kadar deforme değil deri)
Mesaj tarihi:
Theridone said:

boyun çok acıtıyo sadece, gerçi benim göğüs de çok acımıştı amk. yumuşak yerler bi de altında kemik olan yerler çok acıyor demek ki

göster panpa.
Mesaj tarihi:
Theridone said:

boyun çok acıtıyo sadece, gerçi benim göğüs de çok acımıştı amk. yumuşak yerler bi de altında kemik olan yerler çok acıyor demek ki

meme ucunda da pirsink var mı lan?
Mesaj tarihi:
Esh said:

Theridone said:

göster panpa.

gece çılgın fotoğraf atcam sana işyerinde gösteremiyorum sdf
Mesaj tarihi:
bu dövmeleri yaptıran var mı demiş biri, e zaten dövme dediğin şey herkeste farklı olması gerekir

yani gidip 500bin kişinin tribal yapması ne manayageliyor veya 500 bin kişinin ejdarya dövmesi yapması ne herkesin ejdarha cocukları mı var anlamadım

ateistim ben bunun için bir simge yaptırmak istiyorum ne yapayım kurukafa fln mı çizdireyim hahaha
Mesaj tarihi:
Muhtemelen o A harfi dışarısında DNA olan dövmeyi kol içine yaptırıcam bu hafta tavsiyeden çok laf atanlar olmuş konuda :D neyse canınız sağolsun
  • Yeni Oluştur...