Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 gw2'de neyin explorasyonu vardı abi. orada hatta direk point of interestler belliydi BU ZONEDA 15 TANE POI VAR HADI GIT GEZ diyodu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 adam gw2 den nefret ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Everquest'de vardı o, yenisinde de olacak gibi. Lotro da var gibi geliyor ama pek yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 mortis sen niye bf4 oynamıyon bizle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 vanilla wow o zaman. hayır her mmoda var şu neyin kafasındasınız neler istiyorsunuz mmolardan ya, 2 milyon oyuncuya random content mi yapsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 GERGE said: Everquest'de vardı o, yenisinde de olacak gibi. Lotro da var gibi geliyor ama pek yok sanırım. lotro'daki güzellik, bildiğin yerleri gezip görünce hoş oluyor. "aa sıçrayan midilliye geldim" falan diyosun, shire'ı yüzerek geçtim vs. onun middle earth avantajı var o konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 GERGE said: Witcher mesela, iksir hazirlamadan combatin zevkli hale burundugu ust zorluk seviyelerinde ilerlenebilecegini sanmiyorum. Öyle, çünkü witchersın. Olayın zaten potion hazırlayıp içip mutasyonlarından faydalanmak. Trap ve bombalar da monster hunter olduğunun altını çiziyor, özellikle craftlarından faydalanmanı istiyor oyun. said: Ayni iksir dukkanda da satilsa cok mu sey kaybedecek oyun? Evet baya bi atmosfer kaybı olur sadece witcherların tariflerini bildiği yine witcherlara özel iksirlerin süpermarkette satılması. said: Ya da bazi ozel ama zorunlu olmayan iksirlerinkiler disinda tum malzemeler dukkanlarda satilsa en azindan. Beholder gözyaşları vs. gibi ekstrem şeyler olmazsa bu olmasına olur da yine witcher örneğinden gidersek craft içn malzeme eksikliği çektiğimi hiç hatırlamıyorum sürekli bişeyler craft etmeme rağmen. said: Simdi, oyun tek oyunculu; tek basina oynuyorsun zaten, amacin oykuyu izleyip, adam dovup, secim yapip, oyunun sonuna gelmek. 10 saatlik kismin 2 saatinde dag-tas gezip ot toplamak bence asiri gereksiz. Ondan da zevk alan olabilecegini anliyorum ama bunu zorunlu tutmak bazen? Birader witcher harici verebileceğin bi örnek var mı? Diğer herşeyi beğenmişsin çünkü. Hayır 3. oyun da ilk ikisi gibi olacak, hardda oynamak istiyorsan alchemy şart çünkü witchersın ve witcher gibi dövüşmen gerekiyor. Yok Geralta kızıp topik açtıysan ilgili witcher başlığıyla mergeleyelim bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 wiççer ama bu craft olayını cok ıyı ıslemıs oyundu öyleki, ilk actten sonra öle çok pot içmeye gerek kalmıodu ve oyunun buyusunu kacırıodu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 swg de sırf craft yapardım lan singleda ama yapmam heralde bayıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 sandbox değilse oyun çok gerek yok bence ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Crafting tek başına çok keyifli olmuyor. Çoğu oyunda ürettiğini sadece kendin kullanıyorsun, satmaya kalktığında çok düşük bedellere satıyorsun. İşin ticari boyutu çok zayıf oluyor. Ben oyunlarda craftingden ticari bir gelir sağlayabiliyorsan crafta abanıyorum direk. Misal Ultima Online oynadığım zamanlarda sadece crafter açıp ticaret yaparak oyundan aldığım zevki savaşarak alamıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 abi mmeoda nasil olacak ? iki gün sonra x'i bulamadım QQ şeklinde googlelayip bulacaksınzı aradığınızı ondan ötürü single ile mmo aynı mantik değil hatta artik single bile değil ama gene en azından opsiyon oyuncuya kalmış.bakmayabilir netten. might and magic de falan potion craft olayı güzeldi.witcher 1deki güzeldi. ikiye pek bakmadım ama oda iyidir büyük ihtimalle. single player craftingde şey kötü bi yerden sonra oyunu kirabiliyor craftlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Ren said: 1- mindcraft değil o 2- adam dövmek için oyun oynuyorsanız gidin tekken mortıl kombat falan oynayın. Bu arada Witcher 2'de adamın craft yapmasından daha fazla o heybetli karizmatik üstadımızın combata girdiğimi topaç gibi yuvarlanmaya başlaması asıl beni irite etmişti. Erkek dediğin mertçe dövüşür şaklaban olmaya ne luzum var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 işte mmoda o sorun var, bakmayın değil yani. eve de mesela, exploration olayını kotarmaya çalışıolar ama girdiğin wormhole un adını googleladınmı buluverıosun lol http://store.steampowered.com/app/236150/ bu oyun ümit verio o konuda. çokta güzel yapabilirler oyunlarda, güzel tehlikeler vs eklerler yaparlar yani. bi ara eve de, biraz buna imkan vardı, sistem gridleri sınırsızdı millet sapık gibi eve gate e doğru gitmeye çalışıodu sonra gridi sabitlediler :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar