Fistan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 seks varsa ben varım dedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 adem ile havva'dan beri tüm dünya ensest gidiyo zaten, o yüzden np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 GENIUS 0ne hoşgeldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 SENSEI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 benim gibi dıdısının dıdısına kafası basmayanlar için şemaya döktüm. ayrıca kapsamlı genetik hesaplarıma göre %25 ihtimalle çocuğunuz özürlü oluyor. al http://i.imgur.com/clzMwVP.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 yok lan öyle değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 şemaya bakarsanız hatta bakmayıp cetvelle monitörden ölçerseniz wolas ile kız arasında 6 santim çıkıyor. fazla yakın çıktılar, risk daha çok olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 buna göre %75 ihtimalle next gen çocuk geliyo DO EEETTT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 http://i.imgur.com/RmZWcOv.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 ya bu arada %100 abominasyon doğar diye bişey yok yani, kuzen evliliklerinde bile sorunsuz çocuk doğar çoğunlukla, ama sosyal olarak bana ters geliyo mesela böyle şeyler, anadoluda çok normal halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 bütün çocuklar sakat ve kan uyuşmazlığından kangren olacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 0ne said: adem ile havva'dan beri tüm dünya ensest gidiyo zaten, o yüzden np. oha. bu da buyuk yalanlardandır. ayrıca seviyosan git konus abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 sorun olmaz ama iyi düşünmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 olay her turlu ensest, ama sorun olup olmicani biz bilemeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Wolas said: Annemin halasının oğlunun kızı evlenmek için yanlış bir tercih olurmu akrabadan sayılırmı :) ben uzak kan bağı olduğu için bişi olmaz dedim. 4. kuşaktan akrabaymış köylü müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/28/Table_of_Consanguinity_showing_degrees_of_relationship.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 annenin kuzeninin kızı ne ya ortamsızmısın ? kız mı kalmadı dünyada da akrabaya haleniyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Kalkıyorsa sorun yoltur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Abi noluyoruz ya yahudimisiniz a.k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 beyler anne denmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Wolas said: Annemin halasının oğlunun kızı evlenmek için yanlış bir tercih olurmu akrabadan sayılırmı :) ben uzak kan bağı olduğu için bişi olmaz dedim. 4. kuşaktan akrabaymış forumda buna cevap araman yanlış bir tercih. ayrıca ırgat mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 kuzenmuzendinlemezgibiduruyorsunbilemedimya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Evlenmek için nasıl tercih olur bilemem hacı da bunu patiye sorman yanlış tercih olmuş bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Akhlaur said: Ben kuzen diyom ona lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar