Patos Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Uşakspor-Fenerbahçe Mersin İdman Yurdu-Diyarbakır Antalyaspor-Trabzonspor Ankaragücü-Vestel Manisaspor Adıyamanspor-Gaziantepspor Konyaspor-Altay B.B. Ankaraspor-Denizlispor Göztepe-Beşiktaş Bursaspor-İstanbulspor Çaykur Rizespor-Kocaelispor Mardinspor-Sarıyer Karagümrükspor-Samsunspor Galatasaray-Kardemir Karabükspor Sarıyer-Mardinspor G.Antep Büyükşehir Belediyespor-Malatya Kayserispor-Gençlerbirliği Kayseri Erciyesspor-Akçaabat Sebatspor[signature][hline]dahi'ye gore bisi yok.
Holy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 oha uşakspor! 2. lig B kategorisinde A grubunda lider. Tek mağlubiyetleri var. Yenilebiliriz. =P[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm
bLaQ Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 her zaman olduğu gibi bu turda çekilebilecek en zor takım hehe[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Holy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 göztepe ikinci ligde kötü durumda. vestel manisa falan gelseydi o zaman kötü olurdu işte.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 yazık olmuş fenere :D[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 işallah atlarız :D[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki: -Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki : -Palayla bi ilişkiniz varmı? -Sadece arkadaşız...
geffen Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 FB korkarsa diğer takımlar altlarına mıçar o zaman.. Hayret bişeysiniz ya.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh
uncla Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 uşak harbiden ezip geçiyor herkesi :D[signature][hline]R+
-Nae Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 uşak son haftlarda iyi baya egegege zor mac olcak :)[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim!
BloodMaster Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 kardeşim herkez kendi rakibi için yorum yapsın daha maç başlamadan uşak spor taraftarı olmaya başlamayın işiniz gücünüz bize saldırmak yuh artık uşak spor u Fenerbahçe gözü kapalı yener Fenerbahçe süperlig de olduğu gibi bu kupanında en iddalı takımı
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 pendikten öncede böle diodunuz... ama yener yani sidik yarıştırmanın manası yok.. bize göz göz göztepe düşmüş..yeneriz işallah..[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki: -Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki : -Palayla bi ilişkiniz varmı? -Sadece arkadaşız...
geffen Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 ne pendiği arkadaşım. o zamanki fenerle bu zamanki fener bir mi? düz mantık adam. o kadar biliyorsan 1milyar yatır uşakspora![signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 rahat gecerıs bız ılk turu.[signature][hline]SlayerTr
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 işte bu be! Antalyamıza Trabzonspor düşmüş. kesin eleriz. gökdenizi fatihi izleyebilecem :D[signature][hline]i love this game! tractor pulling
micha Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Top yuvarlaktır. Dunya da oyle; hic bir sey belli olmaz.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :)
Diomedes Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 said: Holyman, 02 Aralık 2004 17:59 tarihinde demiş ki: oha uşakspor! 2. lig B kategorisinde A grubunda lider. Tek mağlubiyetleri var. Yenilebiliriz. =P yazık oldu bise.kesin yencekler bizi ya :-)[signature][hline]ÖLÜM NE ZAMAN VE NASIL GELECEKSE GELSİN TABUTUMA SARI LACİVERT ÇİÇEKLER ATILACAKSA MEZAR TAŞIMDA "FENERBAHÇELİYDİ" YAZILACAKSA CENAZEMDE ''MARŞIM'' OKUNACAKSA ÖYLE ÖLÜM HOŞ GELSİN!!!!!! Pati Sözlük!!! Diomedes
Eno Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 e ben Göztepe-Beşiktaş maçında hangi tribünlerde oturacam?[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
tunch Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 göztepede otur. yenilirsen beşiktaşa yenilmiş olursun. ya tersi olursa :D[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap [email protected]
ReDDoG Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 göztepe beşiktaş maçı nrde olur[signature][hline]
david_beckham Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 tühhhh fener güme gidecek...ikinci pendik hezimeti yaşayabilirler :tdown:
asa_18 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 usak feneri yener EN BÜYÜK CIMBOM[signature][hline]devil
theCio Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 İyi en iyisini biz çektik heralde 3 büyüklerin arasında
Eno Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2004 Atatürk stadında olur büyük ihtimalle.. Ve beşiktaş ın iyi bir dönemine denkgelse maç, ful çekebilirdi o stad. Çünkü 2 yıldır bjk izmire gelmiyor (bi cezalı maçı olmuştu sanırım, onda da berabere kalmıştı) ve büyük olasılıkla seneye de gelmeyecek...[signature][hline]Profocio Hosting
nindalf Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2004 ismindeki rakama inanmıyorum. said: asa_18, 03 Aralık 2004 17:50 tarihinde demiş ki: usak feneri yener EN BÜYÜK CIMBOM [signature][hline]Emekli N!ndalf WoW / W3 Dont drink and Drive, Smoke and Fly defAultgame - gamerbug postin. greenpeace
ReDDoG Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 maç alsancak stadına olcakmış ve ben 13:00 de oynancakmış maç die duydum dorumu sizce????[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar