bingildak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 abi ayıp oluyor ama herkes bir bıngıldak falan deyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 internet hype machine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Dergi olarak sadece Oyungezer. Yazar kadrosunda abuk subuk adamlar birikmeye başlamasına rağmen, bu adamları 1997'den beri okuyorum (o zaman ismi LEVEL'dı); Sinan Akkol ve diğer birkaç editörüyle gönül bağım var. İnternet sitelerinden; Reddit ve 4chan, her konuya hakim olmak için yetiyor. Cilası da Paticik işte. Metacritic'teki user scores ve Steam'de yeni başlayan user reviews uygulamasına da göz atarım arada. Bu saydıklarım sadece oyun incelemeleri/haberleri için geçerli. Teknolojiye falan girmiyorum hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 eski ismi LEVEL'miş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Kaede said: 4chan ya önemli en ufak bir şey olsa direk shitstorm olduğu için bir çok kaynak takip etmek için ideal asdfad aynen. hem hızlı hem de direkt. çook eskiden gamespota bakardım ama bir 10 sene olmuş olabilir. şimdi en güzel ve keyifli kaynak youtube bence. oyun haberleri yapan 1-2 kişiye subscribe ettin mi tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 /v/'ye bakıcan ne var ne yok, gündem ne. tartışmalara neredeyse hiç katılmıyorum, mesaj atmıyorum. kafa rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 neogaf 4chan yetiyor bu ikisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 imgur a sardım bu aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 haberler tartışmalar için 4chan, pati indirim kovalamak için reddit incelemeler için de youtubeda birkaç kişiye bakmak yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 ben baya kötüyüm herhalde bu konularda hiçbir yeri takip etmiyorum, sadece paticik işte. onlar beni takip etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 http://www.allgamesbeta.com/ en iyi, net ve temiz. mikro blog tadında ve heryerden hızlı. ek olarak /r/truegaming var. /v/ fazlasıyla kirli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar