barbu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 adsahfda. killer lan. fag fag takılıyor bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 GENCOSMAN said: atça bilen yok mu aranızda? http://i.imgur.com/C8MIbXm.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 bu tartışmaları okurken kendimi hep horoz gibi hissediyorum ya. işime bakıyorum hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Ben az önce evde body mody yapan arkadaşlara dedim cross fit saçmaymış diye, ağzıma tekme atıyorlardı.Nerde yanlış yaptım ? Boş çocuklar da değiller biliyorlar üç beş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Vinghtora fisildamam . Kirmanci o da ddsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Kanuni said: bodybuilding and pipi :) http://www.youtube.com/watch?v=rsdk-Hmq57M ahhaah bu ne kadar acımasız bir komedi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Soldaki uzun killer direk iste :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 asASDFAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Sagdakide bilincalti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 pipiden sapmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Bu nasil bi baslik ya :) hep pipi hep pipi :) Crossfite para yedirmeyin hacilar. Mevcut seylerin orasini burasini degistirip devrim yaratmis gibi kakalanan her turlu idman ve diyet tras. Isin temeli belli iste. Adam gibi zorlayarak lift yapin. Guzel beslenenin. Haftada bir imkan varsa streching falan azcik kardio yeter iste. Olacagi varsa oluyor. :) Keep calm and lift. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 kimse çıkıp "insanın kendine yakışanı giymesidir" dememiş. hayret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar