Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Crossfit nedir ?

Killer

Öne çıkan mesajlar

bingildak said:

killer kimi anımsatıyor diyordum şimdi buldum lan, sequo'yu anımsatıyor.

sanki böyle çok derin bir butthurt'u varmış da onu bildiği tek şeyle diğerlerini ezerek kapatmaya çalışıyor gibi.

sequo'nun yetersizliğini herşeyi paraya vurarak kapatmaya çalışması gibi asdads.

bazen geceleri forumda hit sayısı azaldığında speakerlardan fısıltılar geliyor:

"ulu killerrrrr"
"bilge killerrrrr"
"killer en iyiiii"
"do you even lifttttt broooo"

ahhahah..

kiler en iyi. benden cok daha iyi. :D

yaristigimizin farkinda degildim ben. saka gibi cocuk bu.

gogo killer.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

haterlıkla ne alakası var ki?

basit bir gözlem.

ben bilgimle kimseyi ezmiyorum ki ömden soru soran insanlara bile facebookumu veriyorum rahat rahat istediği zaman sorsun diye. öyle olsa kimseye yardım etmem ME THE BEST diye gezerdim ortalıkta

benim ezdiğim hala 1 senelik muhabbeti sakız yapıp haterlık yapan tipler. şu koyduğum görsel de geyik yani sana da alıntılayıp koymuştum dfgd

@kanuni işi çözdü bu arada az canlasın geçen bi post attım 3 gün yazan yok asdas
Sosyal ağlarda paylaş

abi karşıt görüş söyleyen, sana katılmayan herkesi "ben daha iyiyim" diyerek ezmeye çalışıyorsun bundan bahsediyorum.

koyver insanlar senden farklı görüşlere sahip olsun yani. herşeyi tartışmaya çevirmene kişisel saldıraya "sen bunu bile yapamıyorsun, ben şunu yapıyorum" a çevirmene gerek yok ki.

less lifting, more chilling bro.
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

Killeri bende sevmiyorum bu arada sadece kirosfit dusuncelerine katildim belirtmek istedim

hah bak objektif gözlem

hani bu adama laf atan yok? niye ? çünkü laf atanlar haterlıktan başka bişeyden değil

neyse güldük eğlendik crossfag xaeninin tam anlattığı gibi bi spor isteyen yapsın tabi lol
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

abi karşıt görüş söyleyen, sana katılmayan herkesi "ben daha iyiyim" diyerek ezmeye çalışıyorsun bundan bahsediyorum.

koyver insanlar senden farklı görüşlere sahip olsun yani. herşeyi tartışmaya çevirmene kişisel saldıraya "sen bunu bile yapamıyorsun, ben şunu yapıyorum" a çevirmene gerek yok ki.

less lifting, more chilling bro.

yanlış bakıyosun olaya hacı. postlarıma kimlerin cevap verdiğini şöle 2 dk baksan diğer spor genel konularında demek istediğimi anlarsın.
Sosyal ağlarda paylaş

bence en büyük penis imamda, sürekli penis de penis diyor.

emanete güveniyor adam. koy imam, sen sus penisin konuşsun.

@killer: abi o kadar takip etmiyorum. ne zaman böyle spor genel'de bir başlık olsa senin postlara bakıyorum. hep böyle bir çatışma halindesin, aslında ciddiye değil ya takılıyoum a bağlıyorsun sonra ama böyle hararetli tartışıyorsun ve bu tartışmalarda konu ne olursa olsun çıkış noktan "sen ne yapıyorsun ki lan ben buyum". objektif bir gözle söylüyorum bunu sana geçmişi irdelememiş biri olarak. itici oluyor son derece.
Sosyal ağlarda paylaş

crosslel i sevmemizin nedeni yaptıkları skindirik şeyleri çok büyütmeleri ne body ne crosslel en iyisi kendine göre çeşitli antremanları ayarlaman crossfit dediğin şeyin %60ı güreş antremanı geri kalanı da başka dövüş sanatları antremanlarından arak body>crosslel tabi her zaman benim için
ha aras da söylemiş söylenmesi gerekeni zaten
http://www.youtube.com/watch?v=VBQJRB1VOCY&feature=share
kıps
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

imamizer said:

ya pipi konusu araya kaynamasa iyiydi aslında...

Ya bosver sen tatlim onlari yaaaaa
Bana pipini anlat biraz

hani badi pipiyi küçültüyormuş ya ondan soruyorum.
ya öyle çok büyütmek istemiyorum. fit görünsün. düzgün görünsün. çılgın sekreter jaledeki arap kadri kadar olsam yeter.

bingildak said:

imamizer said:

ya pipi konusu araya kaynamasa iyiydi aslında...

evet abi imam'da haklı şu konuda.

bu tartışma ancak penis boyu ile biter.

koyun emanetleri, ölçsün bir kişi. kiminki daha büyükse o konuşsun abi. diğer herkesin söylediği yanlış olsun.

ben kendi pipimin derdindeyim kardeşim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...