Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 bingildak said: killer kimi anımsatıyor diyordum şimdi buldum lan, sequo'yu anımsatıyor. sanki böyle çok derin bir butthurt'u varmış da onu bildiği tek şeyle diğerlerini ezerek kapatmaya çalışıyor gibi. sequo'nun yetersizliğini herşeyi paraya vurarak kapatmaya çalışması gibi asdads. bazen geceleri forumda hit sayısı azaldığında speakerlardan fısıltılar geliyor: "ulu killerrrrr" "bilge killerrrrr" "killer en iyiiii" "do you even lifttttt broooo" ahhahah.. kiler en iyi. benden cok daha iyi. :D yaristigimizin farkinda degildim ben. saka gibi cocuk bu. gogo killer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Vingthor said: Her sabah son ses nez acip dansediyosun taytla al sana crossfit kardio sdf zumba mantığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 haterlıkla ne alakası var ki? basit bir gözlem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 aslinda killer spor bolumunu canlandirmaya calisiyor sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 kanuni yet pls =( öyle gaz vereyim tartışmayı kapatayımlar eskidi gogo killermış sdkgdsfgksd HE CANIM he güzel abim tamam gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Killeri bende sevmiyorum bu arada sadece kirosfit dusuncelerine katildim belirtmek istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 susun salak şeyler. en çok killer'a soru soruluyor. herkes susacak, killer konuşacak. KONUŞ KILLER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 ne diyim? kendi kendine uzaga isemeye calisiyorsun. destek atiyorum iste. hayir hani gym de musteri kapmaya calisan trainerlar olsak belki takilcam sana da o kadar sacma sapan seylerle geliyorsun ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 bingildak said: haterlıkla ne alakası var ki? basit bir gözlem. ben bilgimle kimseyi ezmiyorum ki ömden soru soran insanlara bile facebookumu veriyorum rahat rahat istediği zaman sorsun diye. öyle olsa kimseye yardım etmem ME THE BEST diye gezerdim ortalıkta benim ezdiğim hala 1 senelik muhabbeti sakız yapıp haterlık yapan tipler. şu koyduğum görsel de geyik yani sana da alıntılayıp koymuştum dfgd @kanuni işi çözdü bu arada az canlasın geçen bi post attım 3 gün yazan yok asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 ya pipi konusu araya kaynamasa iyiydi aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 dedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Bende gireyim mi lan muhabbete haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Resmen sana koydum yazmis kufretmis kufur var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 abi karşıt görüş söyleyen, sana katılmayan herkesi "ben daha iyiyim" diyerek ezmeye çalışıyorsun bundan bahsediyorum. koyver insanlar senden farklı görüşlere sahip olsun yani. herşeyi tartışmaya çevirmene kişisel saldıraya "sen bunu bile yapamıyorsun, ben şunu yapıyorum" a çevirmene gerek yok ki. less lifting, more chilling bro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 imamizer said: ya pipi konusu araya kaynamasa iyiydi aslında... Ya bosver sen tatlim onlari yaaaaa Bana pipini anlat biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Vingthor said: Killeri bende sevmiyorum bu arada sadece kirosfit dusuncelerine katildim belirtmek istedim hah bak objektif gözlem hani bu adama laf atan yok? niye ? çünkü laf atanlar haterlıktan başka bişeyden değil neyse güldük eğlendik crossfag xaeninin tam anlattığı gibi bi spor isteyen yapsın tabi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 imamizer said: ya pipi konusu araya kaynamasa iyiydi aslında... evet abi imam'da haklı şu konuda. bu tartışma ancak penis boyu ile biter. koyun emanetleri, ölçsün bir kişi. kiminki daha büyükse o konuşsun abi. diğer herkesin söylediği yanlış olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 bingildak said: abi karşıt görüş söyleyen, sana katılmayan herkesi "ben daha iyiyim" diyerek ezmeye çalışıyorsun bundan bahsediyorum. koyver insanlar senden farklı görüşlere sahip olsun yani. herşeyi tartışmaya çevirmene kişisel saldıraya "sen bunu bile yapamıyorsun, ben şunu yapıyorum" a çevirmene gerek yok ki. less lifting, more chilling bro. yanlış bakıyosun olaya hacı. postlarıma kimlerin cevap verdiğini şöle 2 dk baksan diğer spor genel konularında demek istediğimi anlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Benim cok default penis boyu ya baya mediocre. Ben ciktim topikten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 mandingo konusacak herkes susacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 bence en büyük penis imamda, sürekli penis de penis diyor. emanete güveniyor adam. koy imam, sen sus penisin konuşsun. @killer: abi o kadar takip etmiyorum. ne zaman böyle spor genel'de bir başlık olsa senin postlara bakıyorum. hep böyle bir çatışma halindesin, aslında ciddiye değil ya takılıyoum a bağlıyorsun sonra ama böyle hararetli tartışıyorsun ve bu tartışmalarda konu ne olursa olsun çıkış noktan "sen ne yapıyorsun ki lan ben buyum". objektif bir gözle söylüyorum bunu sana geçmişi irdelememiş biri olarak. itici oluyor son derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 crossfit 1453 diye bi yer var yarılmıştım ismini duyunca =) giden var mı burdan? mecidiyeköyde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 crosslel i sevmemizin nedeni yaptıkları skindirik şeyleri çok büyütmeleri ne body ne crosslel en iyisi kendine göre çeşitli antremanları ayarlaman crossfit dediğin şeyin %60ı güreş antremanı geri kalanı da başka dövüş sanatları antremanlarından arak body>crosslel tabi her zaman benim için ha aras da söylemiş söylenmesi gerekeni zaten http://www.youtube.com/watch?v=VBQJRB1VOCY&feature=share kıps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 imamizer said: ya pipi konusu araya kaynamasa iyiydi aslında... ameliyatla falan hallediliyormuş abi artık takma bence bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Vingthor said: imamizer said: ya pipi konusu araya kaynamasa iyiydi aslında... Ya bosver sen tatlim onlari yaaaaa Bana pipini anlat biraz hani badi pipiyi küçültüyormuş ya ondan soruyorum. ya öyle çok büyütmek istemiyorum. fit görünsün. düzgün görünsün. çılgın sekreter jaledeki arap kadri kadar olsam yeter. bingildak said: imamizer said: ya pipi konusu araya kaynamasa iyiydi aslında... evet abi imam'da haklı şu konuda. bu tartışma ancak penis boyu ile biter. koyun emanetleri, ölçsün bir kişi. kiminki daha büyükse o konuşsun abi. diğer herkesin söylediği yanlış olsun. ben kendi pipimin derdindeyim kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar