Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 ne eziklikmis arkadas :) durduk yere baska bir dala satasmak asagilamak.. tam ezik bodyci isi olmus. merdiven alti tam. ne oldu simdi bodybuilding sinifmi atladi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 penis boyuyla alakalı hep işte bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 YA NE BİLİYOSUN DA KONUŞUYOSUN ZIRT PIRT SAKATLANMA FALAN DİYE OF. GİT GÖBEĞİNİ ERİT ÖNCE ÖYLE GEL LAF SÖYLE. salona gitsen 123904321 gün adaptasyon vercekler hala omzummuş yok sakatlanmaymış iyi ki bi omuz sakatladık ya haha ne laf oldu arkadaş aslında spark hardcore badiciymiş paralel evrende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Crossfit overtrainingdir. Rotator cuffıımı elime vermiş spordur. Bisepsimi yırttırmış spordur. En hızlı six pack çıkaran spordur. Beslenmene korkunç dikkat etmezsen kaslanacağın yerde süzüle süzüle eriyeceğin spordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Vingthor said: Crossfit bizim boks antremanindan once isinmak icin yaptigimiz antremandir. Bunu spor diye yapan insanlar kadindir ve penisleri yoktur. Kadinolmasalar bile penisleri yoktur sizin orda lift falan vardır da yoksa bizim salonda ayarlarım bişeyler basarsın burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 En hızlı yağ yaktıran diyeyim şimdi manletler üzülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Kanuni said: ne eziklikmis arkadas :) durduk yere baska bir dala satasmak asagilamak.. tam ezik bodyci isi olmus. merdiven alti tam. ne oldu simdi bodybuilding sinifmi atladi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 yazik.. bodynin yan etkileri , herkesde gorulmez, kisilik karakter ve cuk boyuyla orantili olarak etkisi kisideki gibi olabilir :D deli bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 kanuni bi tester falan varsa tanıdık yolla ben gereken cevabı iletmesini sağlarım sana rahat ol. yaşına uygun cevap ver en azından lol Sparkcaster said: kaldıramayacağın ağırlığa girip zırt pırt sakatlanamya mı admire yapçaz. olm seni leg pressin üstüne koyar 20 tekrar yaparım lan. ne biliyosun da konuşuyosun anlamıyorum ki? zerre bilgin yok anca buraya gelip alakasız iki üç yorum, yalandan iki gram bilginle yardım başka bişeyin yok. kim diyo kaldıramadığım ağırlığa girip sakatlandığımı? omzum gayet normal bi ağırlıka barbell curl yaparken sakatlandı. sonra geçti, sonra ben mal gibi 100 tane barfix çektim işte crossfag antrenmaıydı o circuit 10 şınav 10 barfix 10 mekik. sonra orda patladım ne diyon yani kaldıramadığın ağırlık falan? rüya mı görüyosun nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 abi sen simdi bir seyler bildiginimi iddia ediyorsun ? surada sana inanacak kadar aptal adam varmi emin degilim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 koyun abi penislerinizi ölçelim, kiminki daha büyükse onu dinleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 benimki memur çükü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Kanuni said: abi sen simdi bir seyler bildiginimi iddia ediyorsun ? surada sana inanacak kadar aptal adam varmi emin degilim yani. asfosdajgksadghjSADKFSADKGASDGSADKGASDHGASDKHSADHDSAKJGASDGH ÖM'DEN VE FORUMDAN BANA SORU SORANLAR ŞURAYA Bİ DÖKÜLEBİLİR Mİ LÜTFEN KANUNİ NE DİYOR BAKIN Bİ ya sen ne biliyon hacı? şurdaki saygınlığın 2 sene önce 40 yaşında yapmış olduğun bulk bir before after. o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 sana kim soruyo kanuni onu söyle bi sdgsd yaş 40ı geçmiş kafayı nerde bıraktın abim sen 50kglerle press yaparken biri kafana mı düştü nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 ahaha abi... sayginlik derken :) kim takar forum sayginligini birimizin nick kanuni digeri killer.. ule kim takar seni beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 kanuni hakli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Kanuni hakli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Esh said: benimki memur çükü bende de var bundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 yani aptal dediğin listeyi ben sayim sana atlarafisildayan jager perfectionist khala sanssizsansli incdarkness prudent zaugnakhaldun geçen seneden beri yazdığım adını hatırlayamadığım diğer isimler gerçi tabi kanuni - killer en azından beni takanları ben biliyorum. takanlar belli, takmayan haterlar da belli dfgdfs. yenisi de eklenmiyo aynı tayfa zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 killer kimi anımsatıyor diyordum şimdi buldum lan, sequo'yu anımsatıyor. sanki böyle çok derin bir butthurt'u varmış da onu bildiği tek şeyle diğerlerini ezerek kapatmaya çalışıyor gibi. sequo'nun yetersizliğini herşeyi paraya vurarak kapatmaya çalışması gibi asdads. bazen geceleri forumda hit sayısı azaldığında speakerlardan fısıltılar geliyor: "ulu killerrrrr" "bilge killerrrrr" "killer en iyiiii" "do you even lifttttt broooo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Killer said: ya sen ne biliyon hacı? şurdaki saygınlığın 2 sene önce 40 yaşında yapmış olduğun bulk bir before after. o kadar daha ne yapsın lan ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 crossfit neydi? crossfit iyilikti, dostluktu, crossfit emekti.. bundan sonra ben de crossfit e başlayacğım arkadaşlar, var mı önerdiğiniz bir program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Her sabah son ses nez acip dansediyosun taytla al sana crossfit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 çapraz koşu :Ç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 bingildak said: killer kimi anımsatıyor diyordum şimdi buldum lan, sequo'yu anımsatıyor. sanki böyle çok derin bir butthurt'u varmış da onu bildiği tek şeyle diğerlerini ezerek kapatmaya çalışıyor gibi. sequo'nun yetersizliğini herşeyi paraya vurarak kapatmaya çalışması gibi asdads. bazen geceleri forumda hit sayısı azaldığında speakerlardan fısıltılar geliyor: "ulu killerrrrr" "bilge killerrrrr" "killer en iyiiii" "do you even lifttttt broooo" hater kadro aynı çünkü. doğal böyle hissetmeniz lol @spark o boyla zor hacı. önce bi koşu bandına çık sen gerisi gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar