Editor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 http://thetvdb.com/banners/posters/259632-2.jpg The true story of a decades-long conflict between the Los Angeles Police Department, under the determined leadership of Police Chief William Parker, and ruthless criminal elements led by Mickey Cohen, a one-time boxer who rose to the top of L.A.’s criminal world. The series is a fast-paced crime drama set in Los Angeles during the 1940s and '50s. It's a world of glamorous movie stars, powerful studio heads, returning war heroes, a powerful and corrupt police force and an even more dangerous criminal network determined to make L.A. its West Coast base http://thetvdb.com/banners/posters/259632-3.jpg http://thetvdb.com/banners/_cache/actors/299595.jpg http://thetvdb.com/banners/_cache/actors/299592.jpg http://thetvdb.com/banners/_cache/posters/259632-1.jpg Kadro süper herşey süper konuda iyi... Bugün izledim ilk iki bölümü bence mükemmel derecede iyi bir dizi geldi. Artmanagment indan kurgusuna kadar herşeyi süperdi. Ayrıca Low Spoiler 2. bölümün sonunda *aha lan nası laaa* *dafug* olmadım değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 abi bu diziyi bilmiyorumda böyle dizi arıyosanız boardwalk izleyin başta. o doyurmazsa/yetmezse geçersiniz buna. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 ama "The true story of a decades-long conflict between the Los Angeles Police Department" :) Boardwalk i da izledim bu güzel olucak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Diziyi yapan Frank Darabont bu arada. Walking Dead'den kovulunca Shane'i de yanına aldırıp bunu yapmış. İsmide La Noir'dı da değiştirmişler demek. Merak ediyordum baya, indireyim hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Sırf Shane'i değil Dale'i de yanına almış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Biraz izledim, fena degil Ultra realistic bisi bekliyodum o yuzden cok sarmadi, daha 20dk falan izledim Dizimag'de 1+2 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 la noir isim hakkından dolayı alamamışlardı herhalde :P fena dizi değil gibi severim bu tip dizileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 The Shawshank Redemption ve The Mist filmlerinin senaristi, The Walking Dead'in yazar ve eski showrunner'ı Frank Darabont'un senaryosunu yazıp yönettiği, daha önce adı L.A. Noir ve Lost Angels olarak anılan olarak belirlenen dizi Mob City olarak görücüye çıktı ve TNT dizinin ilk fragmanını yayınladı. The Walking Dead'in Shane'i Jon Bernthal'in başrolünde yer aldığı Mob City'de ayrıca Neal McDonough, Milo Ventimiglia, Jeffrey DeMunn ve Ron Rifkin yer alıyorlar. Dizi fena durmuyor gibi Boardwalk Empire, Breathless, Mad Men hep sezon finali yayınladı. Mob City de benzer temada bir dizi. Zaten Boardwalk Empire ile aynı konuyu ele alıyor. Bu diziyi seven olursa adını verdiğim dizilere de bakabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 boardwalk kadar klas değil; ama iyi olacak gibi. izleyip görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 boardwalk da baydı biraz aslında fazla ağır ilerlediğindnen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Sezon finali 6. bölümdü sanırım. Dizi gayet güzel ve bölüm süreleri de oldukça uzun. İzlenilecek bir dizi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 güzelmiş tavsiye ederim. shane i sevmezdim zombi dizisinde, burda güzel oynamış herifçioğlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Jeeztro said: güzelmiş tavsiye ederim. shane i sevmezdim zombi dizisinde, burda güzel oynamış herifçioğlu. tek sezon dimi başka sezon gelmeyecek? izlemek istiyordum bunu gördüğüm iyi olfu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 bilmiyorum onu hiç ben de burdan görmüştüm. her bölüm bir film uzunluğunda zaten. 6 x 2 = 12 bölüm aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Editor said: . eyw panpa, indiriyorum sevdiğim bir tarz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 ahahha bizim zombi aynasız olmuş ya lan. zaten başka bi bok olmaz o adamdan yapışıcak bu tür ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 ~ boardwalk empire diye birşeyin varlığını bile bilince bunun durumu çok vahim. biraz sabrederek birkaç bölüm izlemeye çalışmak lazım. ama ilk bölüm itibariyle, kibarca söylersek vasat. o keman sahnesi ne öyle, nasıl bir altıboş özgüvenle oynanmış ve çekilmiş. olmadı darabont. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar