noddle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 GERGE merhaba, Aslında özel mesaj da gönderebilirdim ama belki diğer arkadaşlarda böyle problem olabilir, o yüzden konu açmak istedim istedim. Tavsiye ettiğin "www.comixology.com" siteden Hem Walking Death'in hem de The sandman'ın ilk 5'er volume lerini satın aldım, toplamda 137 Dolara mal oldu. Fakat bu çizgiromanlarımı hard copy şeklinde evime göndermiyor mu? Hep böyle siteden mi okuyacam böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 abi gerge'nin lafıyla olacak iş mi? torenkten indireydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 137$ sdfsjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Ya böyle internetten okuyacağımı bilsem torrentten indirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 sitenin faqı yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 prntscreen yapıp bastır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Gecmis olsun kardes, bir gerge kazigi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 sık sorulan sorulara girmem ile beraber sorunun cevabını 1 saniye içinde buldum. sanırım yapamamak için gerizekalı olmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 http://support.comixology.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 gerge dmca'cilerle ortak calısıo bence, adamların paticik subesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 ayrıca sitenin title'ı DIGITAL COMICS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 başka sorusu olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 şuursuz müşteri olmakta çığır açmışsın asdasdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 30-60-90 cizgi romani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 lütfen mail at : "neden bana hardcopy göndermediniz" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Abi çok kötü oldu ya, ben kitaplığımda dursun istiyordum :( Tam bir skandal oldu benim için. Sırf bunun için bir ipad almak zorunda kalcam heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 aquila said: Gecmis olsun kardes, bir gerge kazigi daha. olsun aga ama orginal. LÜT FEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 lan o parayı şu güzel kardeşine yollasan 3 aylık vodka parası yapıyor başka bişey demiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 noddle said: Abi çok kötü oldu ya, ben kitaplığımda dursun istiyordum :( Tam bir skandal oldu benim için. Sırf bunun için bir ipad almak zorunda kalcam heralde sen dijital komiklikler olarak mı düşündün alırken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 hahaha alkolikler tedirgin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 bu arada sitesini bu sefer araştırsana belki refund vardır bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Anelor said: lan o parayı şu güzel kardeşine yollasan 3 aylık vodka parası yapıyor başka bişey demiyorum :( cemil abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 insanlar 137 dolarını böyle araştırmadan etmeden harcayabiliyorlar ne kadar güzel yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Anelor said: lan o parayı şu güzel kardeşine yollasan 3 aylık vodka parası yapıyor başka bişey demiyorum :( Koyun can derdinde, kasap et derdinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar