BaaL Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 bir yöneticiden ricam: başlığı "Ekbil Mobil Aksesuarlar - Baal" olarak değiştirebilirse (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 en muhtesem iphone6 case'i hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 şu olabilir, senden yakışıklı olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Iphone alan allahu ekbil cekiyo iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Boyle bir sloganla turkiyeyi fethedersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 aldım bir kılıf, baya hızlı geldi tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 site patlamış. iphone 6 için Urban gear ve türevleri varmı elinde varsa ne kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 BaaL said: bir yöneticiden ricam: başlığı "Ekbil Mobil Aksesuarlar - Baal" olarak değiştirebilirse (tu) Akıllı tuş getiriyormusun?iki tane aldım çinden ikisinide kaptırdım millete, yenisi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 hepsi burada 20 tl akıllı tuş. çok karlı olmaz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 siteyi düzelttim ^^ uag modellerini görebilirsin akıllı tuş malesef yok şuan elimde ama getiricem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 mükemmel hizmet hızlı kargo 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2015 htc one m8 için tempered glass ekran koruyucusu satıyo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 BaaL said: siteyi düzelttim ^^ uag modellerini görebilirsin akıllı tuş malesef yok şuan elimde ama getiricem uag alıcam hangisini tavsiye edersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Chastor said: htc one m8 için tempered glass ekran koruyucusu satıyo musun? şurada : http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/htc-one-m8-temperli-cam-ekran-koruma-filmi-148408992 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2015 Dragonfire said: BaaL said: siteyi düzelttim ^^ uag modellerini görebilirsin akıllı tuş malesef yok şuan elimde ama getiricem uag alıcam hangisini tavsiye edersin? 5/5s/5c için ise şeffaf, diğerleri için beyaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Konyaya geldim donuste siparis gececegim beyaz uga icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Yılbaşı da yaklaşırken uplayalım. ^^ pati üyelerine %10 indirim var. ekstra temperli cam hediyesi var. isteyene kapıda ödemeli de gönderebiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Lenovo VIBE Z2 Pro için kılıf, akıllı kapak vs. var mı elinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Bu Urban Armorlar iphone 6s plus icin nasil gercekten dayaniklimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 ben baaldan çok önceden urban armor almıştım, baya iyi, yani dayanıklı demek ayıp etmek olur, baya bildiğin 3. 4. kattan düşse telefonda çizik olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 note2 için almıştım kayalıklara düşürdüm ama bana mısın demedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 telefonlarimiz Baal'dan oncesi ve sonrasi olarak 2 evrede inceleniyo abi. al bi UAG tanri parcacigi olsun cihaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 UAG'ler hakkaten çok dayanıklı hem ön hem arka koruyor ve düşünce de telefondan çıkmıyor. 2-3 metreden uçuruyorum telefonu mütemadiyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 bu tele lensler hakkaten işe yarıyor mu, doğal bir şekilde net alan derinliği veriyor mu mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar