Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ankaragüçlüler vs paoklugüçlüler

benjani

Öne çıkan mesajlar

said:
Ankaragüçlüler ve Sahte PAOK'lular Salondan Atıldı!

Bugün Ankara'da Aykon TED Ankara Koleji ile Yunan Temsilcisi PAOK arasında basketbol mücadelesi yaşandı. Maçı Aykon TED Koleji 84-65 kazandı. Maçta yaşanan bir olay ise maçın önüne geçti.

Hafta içi Ankara'da PAOK destekçisi Yunan taraftarların Ankara'ya geleceği söylentisi kulaktan kulağa yayıldı. Bu söylenti nedeniyle sayıları 300'ü bulan Ankaragücü taraftarı salona gitti.

Farklı taraftarların görüşlerini paylaştığı bir taraftar sitesinde yazılanlara göre, bu atmosferde maç başladı. PAOK taraftarı maça gelmedi. Hatta bir ara "PAOK nerdesin, Allah belanı versin" tezahuratı bile yapıldı.

Daha sonra devrede bir grup Ankaragüçlü taraftar arkadaşlarıyla şakalaşma maksadıyla kapşonları çekip gizlice karşı tarafa girdiler. Bu grup "PAOK" diye bağırmaya başladı. Bunun üzerine karşı tribündeki Ankaragüçlü grup bu gruba saldırdı.

Polis her iki gruba da müdahalede bulunarak salondan uzaklaştırdı.

Dışarıda polis taraftarlara biber gazı ve TOMA'larla müdahale etti.

http://www.haberankara.com/haber/2923/ankaragucluler-ve-sahte-paoklular-salondan-atildi.html

böyle bir haber eğlenceye yakışırdı.
Sosyal ağlarda paylaş

2 taraftar grubundan tiksiniyorum, ilki ankaragücü. daha bir tane düzgününe rastlamadım, nerede pislik varsa altından bunlar çıkıyor.

öteki de bursaspor, texas denen gereksizler. kelimenin tam anlamıyla iki grup da terörist, futbol sevgisi, sportmenlik gibi kelimeler lügatlarında yok. 6 küsür sene ankara'da , 5 küsür sene de bursa'da yaşadım, tiksindirdiler sağolsunlar.

Birbirlerini pataklamışlar, güzel olmuş, sevindim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...