-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 son kalan tek kartsa almayın zaten, sorunlu kartlar oluyo bana bı tane denk geldı oyle 1 hafta urastım degıstırmek ıcın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 direk stokta yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 minerlar, irc.freenode.net #bitcoin-tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 bugun vatana gittim kart almak için, stokta var gözüküyor ama eleman aradı yarım saat depo dahil hiç bir yerde bulamadı kartı. şerefsizlerden biri saklamış herhalde miner bi arkadaşına falan sdfsd alamadan döndüm kartı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 ben aldım, çatla dsfhsıufh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 ne aldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 kart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 HANGİ MODEL BE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 su anda resmen vatanda 79x serisi kart yok. olsa bende rig yapacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 çinden 5 tane pci riser sipariş ettim ben önümüzdeki aya zengin olmanın ikinci adımını atıcam o zamana kadar stokları yenilesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 7950 sdfsdgsd. onları da ben alıcam. sana stok yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 lan 7950 yoktu vatanın herhangi bir izmir şubesinde alt yazılarını comic sans yaparım millet mıçıyla güler sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 vatandan almadım zaten ya. ikinci el buldum tanıdıktan zorla aldım dsfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 scrypt 2.8Mh/s çıkaracak rig toplamaya basladım. gpular dışında butun parçaları aldım, rig kasası uzerınde calısıyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 camasir sepeti en optimali :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 bombilo said: scrypt 2.8Mh/s çıkaracak rig toplamaya basladım. gpular dışında butun parçaları aldım, rig kasası uzerınde calısıyom.kaca malettin? difficulty artisiyla zararli hale donuyo ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 abi su anda 1 tane 7970 var elımde o makına icin 3 tane daha 280x alacam ondan sonra hesap kitap yapacam. bugun zarar etsem bıle problem degil, we believe in litecoin. seneye 50-100$ olursa kara gecmıs oluruz ıste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 suanki diff artis trendi ile en efficient kartta (hash/watt) bile break even time infinity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 iyi kotu xpm'den yolumuzu buluyoruz, hic olmadı denedik kara gecemedik deriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 primecoin'den nasi buluyosun yolunu ya? nasi bi pc var ki sende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 bombilo said: scrypt 2.8Mh/s çıkaracak rig toplamaya basladım. gpular dışında butun parçaları aldım, rig kasası uzerınde calısıyom. nedir tam template parcalarda? bu arada bende kasayi hallettim gibi aliminyumdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 abi resimlerle fln butun bilgiler surada var; http://www.cointurk.net/topic/56-mining-rig-projesi-azeroth-xpm-19-chainsday-scrypt-28-mhs/#entry250 primecoin su anda 5.5 chains/day fln kasıyorum 3-pc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 r280x arıyorum her yerde, stok olan bi yer var mı bıldıgınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 son olan yerden 3 tane aldik biz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 nere soyledınde barı gelen olursa alım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar