Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arada mining işine nasıl başlayacağım diyen pm'ler alıyorum, kısa bir yazı hazırladım alternatifleri içeren; http://blog.coinium.org/news/ways-mine-scrypt-hardware-alternatives/
Mesaj tarihi:
Bende hd5970 var. Elektrik faturası inanın +10 lira falan gelmiyor. Ben askerdeyken 80-90 lira gelen elektrik faturası ilk ayımda 100 liradan fazla geldi. Artı olarak makine günde 6-7 saat açık olduğu halde.
  • 1 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
yemin ediyorum kendimi böyle ağzına kadar kasap eti dolu tren'e bakan kurt yavrusu gibi hissediyorum.

biliyorum çog güzel bişey var orda zengin edecek beni ama kaçan tren gibi boş boş bakıyorum zira nasıl binilir trene bilmiyorum, bilsem basamaklara tutunacak ellerim yok.

çok felsefik oldu.
Mesaj tarihi:

Aha adam kiraya veriyor.

Cloud mining bu değil midir?

bombilo said:

gencler benım rigi kiralamaya basladım: http://www.betarigs.com/rig/1128

verdigim adresten direk kiralayıp mine edebilirsiniz bunu rigi kullanarak.

Mesaj tarihi:
cloud-mining çok büyük miktarda alımlar yapmadığınız sürece pek karlı değil.

@Todesengel, degil ben rigi kiraya veriyorum sadece. cloud miner'ların çakma olmayınlarında büyük farmlar var, o farmları kiralıyorlar.
Mesaj tarihi:
Gencler hevesinizi alincaya kadar cex.io falan takilin hardware isine girmeden,hevesiniz gecmezse ondan sonra rig toplamaya baslarsiniz,benim tavsiyem boyle.

Aslinda doguda elektrigin beles oldugu yerde iyi para kazanilir bu isden,belkide bilmedigimiz hayvani farmlar kurmus olabilir herifler.
Mesaj tarihi:
cex.io ile bende başlamayı duiunuyorum
kendi online walleti oldugunu söylüyor ama en iyi 5 wallet arasında yer almıyor hangi walleti alıp başlıyacagımı gercekten bulamadım.
Mesaj tarihi:
cex.io da ayrıca bir walleta gerek yok, yeterince güvenli zaten,sms doğrulama vs varşimdi birde kredi kartı ile aracı falan uğraşmadan direk site üzerinden gh/s bitcoin falan alabiliyorsun.

Onun dışında ben genelde trade bölümünde hobi amaçlı arada vakit geçiriyorum.1000usd civarı yatırımla , digital coins piyasasını sürekli takip edersen ,aynı miktarı hardware e yatırıp elde edeceğin kardan çok daha fazlasını kazanabilirsin.Ha tabi çok ufak bir ihtimal de olsa adamlar biz dükkanı kapattık gidiyoruz derlerse elinde patlar.
  • Yeni Oluştur...