winkan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 https://www.cryptsy.com/markets/view/132 ve doge cryptsy'e gelir.. erken satanlar parayı kaldırır. gerçi serverları yine gitti gidecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Bu DGC de mi GPU ile farmlanıyor yoksa CPU ile mi? Eğer CPU ise girişeyim ufak ufak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Predator said: Predator said: such good coinDogecoin kazıyorum şu an dfg 2 7950 ile 1 milyona yakın kasılıyor saatte. 1-2 saat kazılır. tutar mı tutar şaka maka harbi tuttu parayı fena vurdum dogeden lel . #indogewetrust# ^-^ vay arkadaş. kaç m mineladın ki totalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Totalde 25m civari mineladim ama ilk gunler 11 milyonunu milyon basi 30-100$ arasi sattim cunku gunde yine bir kac milyon uretiyordum tahmin edemedim bu kadar ucacagini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 ah be abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 serjuhan said: Bu DGC de mi GPU ile farmlanıyor yoksa CPU ile mi? Eğer CPU ise girişeyim ufak ufak.gpu ile farmlanıyor. ama gpu ile farmlanan herşeyi cpu da farmlar. fakat çok düşük hashrate olur. 1 milyon DOGE şu an 1.5 btc yapıyor. yazık olmuş epey. o yüzden başta difficulty inanılmaz düşükken şu coinleri hep beraber bilelim girişelim, hepsine ayrı topic falan açalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Predator said: Totalde 25m civari mineladim ama ilk gunler 11 milyonunu milyon basi 30-100$ arasi sattim cunku gunde yine bir kac milyon uretiyordum tahmin edemedim bu kadar ucacagini.hash rate neydi senin bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Ilk gun 2 tane 7950 ile farmladim totalde 1150 khash/s diyebilirim gorunurde 1250 khash falan ama rejectedlarla vb ortalama o civarda geziyor. Kartlari kasa icinde kullandigim icin cok overclocklayip zorlamadim yoksa kartlar asus, overclockla 1300-1400 khash/s gorurler rahat sogutmasi cok iyi cunku. 2. gun 4 kart ile devam ettim oda iste 2400 khash civari oldu kartlardan biri r9 280x cunku. Ilk gun 4 kart ile girsem o bile acayip kazandircakti heh doge 1200 dolari gordu milyon basi lol 2 gun once milyonu 800 dolardan satinca iyi diyordum bu dakkadan sonra beklerim ben arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 bombilo said: bende de 106k doge var satılık isteyen varsa. much doge.. edik: elimde 30cm'lik molexli 1x-16x rise kablolar var satılık.abi gittigidiyorda 20-25 tl ye bunlar var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 beyler doge coin pool actık ve hızlı bır sekıdle doluyor; http://doge.coinium.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 ne saçma iş ya lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 ya ilk gordugumde sallamadim simdi olaya bak lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 işte bu yüzden fakir kalıyorum ben hep :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 bende 50k var dogecoin bakalım dursun ileride işime yarar belki şimdilik 150 dolar yaramaz işime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 bombilo said: TO DA MOOOOON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 50k dogecoin 150$ mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 evet ebayde o fiyatlardan gdiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 oha ya cryptsy'nin bayagi uzerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 tanesi 0.5 dolar oldugu zaman satarım abi olursa eğer. bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Bana 5k usd atmazsanız valla gidip birazcık doge alırım batarsınız hepiniz. ltc de 100 tl yatırdığımda yarattığım düşüş etkisini gördünüz. Uyarmadı demeyin!11!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Deneme olarak http://doge.coinium.org/ 175kh ile kazdım dün gece 5-6 saat fakat transaction kızmında orphaned yazıyor ve coinler gelmemiş.Contributor shares kısmındada bana ait bir share sayısı vardı oda yok artık.Sanırım bu orphaned sahte gebelik gibi birşey :) ve o yüzden sanırım bana coin gelmeyecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 moriarty said: evet ebayde o fiyatlardan gdiyor.ebayden satış yapılmaz ya adam dispute açsa çat geri alıyorlar parayı direk, dogeları bitcoinleri ltcleri göndermiş oluyorsun bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 cryptsyden falan btcye çevirip satarsın btctürkten falan en kötü dert değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar