Sensible Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Yahu bu nedir ya insanlar iyice paragöz olmuş,iyice cıvığını çıkarttılar. Bugün Garez filmini izlemeye gittiğimde tam tamına 20 dakika boyunca başta reklam izledik. Bildiğimiz televizyonlardaki reklamlardan... Kardeşim ben reklam izlemeye mi gidiyorum ya? O da yetmezmiş gibi film arasında ve film arasından sonra da soktular reklamları. Aha sinemanın ismini de veriyorum: İdealtepe AFM[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Bildiğim kadarıyla reklam olayı tamamen sinemayla alakalı,ben bi matrix2 ye gitmiştim,ömrümde ilk kez izlediğim ve hepsi ingilizce olan 30 dk reklam izledik ankara real de,ama başka sinemada o reklamlar yoktu,yinede haklısın insanın filme olan bütün hevesini kaçırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 genelde ünlü filmler gelince 20 dakka reklam koyuyorlar. örneğin Matrix 3 ve GORA diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Lotr 2 de arkadaş 40 dk reklam izlemiş adamın biri artık daynamamış "Reklam için de ara verecekmisiniz ? " demiş[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 bariz reklam yapıyolar... tvde izlediğimiz reklamlar hepsi yok veysel yok vestel falan... eskiden göz için ilaç falan reklamı oluyodu veya ne biliyim yayıncı firmanın reklamları artık o da yok... geçen bizde reklam mağduru olduk :(... ahh paranın gözü çıksın...yakında tiyatroyada sıçrarsa şaşırmayın sakın !!!![signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 rtük burayada bi el atsın[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 cidden bazı sinemalarda aşırıya kaçacak uzunlukta reklam veriyorlar, para ödenerek film seyredilirken insan haliyle reklam olmamasını bekliyor. ben şahsen 3-5 tane film fragmanı vermelerini tercih ediyorum, en azından yine sinema ekranında görüyor insan filmler neye benziyor.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 lotr 3 de ankara migrosda 15dk falan geçti sonra salondaki herkez alkışla falan protesto etmiştik gene de fazla bişi etkilememişti :) Artık hep koyuyolar. Tv gibi film arasına da reklam koymasalar iyidir ilerde.[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Ya bıde cok bayık reklamlar koyuyolar off ızle ızle o yuzden gırerken genelde 2 dakka geç gırerım adaptasyon olsun dıye :d[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Fragman koysalar tmm eywallah ama gidip bana 20 dk Sabaj reklamını izletirlerse ben tırlatırım[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 haklısın.ben de gıcık oluyorum reklam vermelerine. sinemanın havasını bozuyor.fragman vermeleri güzel, hatta fazla fragman verebilirler ama reklam vermeleri rezalet..televizyon seyrediyor gibi oluyor... illa herşeyin içine edilecek..[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 fragman iyi reklamalar kötü[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 ya bedavaya izletseler tamam derim ama zaten sinema parasını kazanıyo o reklamlarda ne bi yerlerine mi sokucaklar o parayı?[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 gorada da bi sürü reklam izledik hasta ediolar adami gercekten afm sux ne zaman afmye gitsem reklam izliom masalla bide serefsizler filmden kirpiolardir matine uzamasinda daha cok reklam izletiim diee homuna qod..im koy fragmani sesimi cikarmadan izliiim hech sorun deil.. ama paramla reklam izlemeye gelmiomki oraya benn bu ne edepsizliktir.. ncik ncik..[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Fragman ii oluo ena zından normal reklamdan ama.Madem reklam koyucaksın fılmın başlama saatı 9.30 sa 9.30 a akdr koy girerken millet izlerse izlesin ama 9.30da film başlasın yoksa haksızlıktan başka bişideil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Artik filmlere 15 dakika sonra giriyorum ben zaten.. Arkadas asmali konak'ta 45 dakika reklam izlemis, bense artik saatinde sinemaya girersem dakika tutuyorum daha 20'nin altina dusmedi nautilus'ta[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Şunu da ekliyivereyim,idealtepe afm'de 1 kutu kola 3 milyon! Artık sinirlendim haftaya gittiğimde koltuklarını parçalicam şerefsizlerin. Her gittiğimde 1-2 koltuk haşamat edicem.[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 ya oda değil madem reklam koycan bari kaliteli reklam koyda insanlar bayılmasın...[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 alpellanın reklamı nı koyuyolar nefret edıorum sınırm bozuluo hrrr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 heeh ben zevkle izliyom o reklamları televizyondakilerin aksine iyi oluyo bence sinemada kalma süresi uzuyo ehe[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 bi ara bi efes reklamı vardı ya...rahat 6-7 dk sürüyodu..hani bi bar masasını gösteriyo dewamlı sağa doğru kayıyo...ne bitmez reklamdı..yüzüklerin efendisinde felan paso o vardı..[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Alpella mı?iyiymiş,ben harry potter 1 e gitmiştim,reklam müzikleri hala şaka gibi aklımda "ben bir süt çocuğuyum lay lay lom" ,"heer yemekten sonra aşağı yukarı, günde iki kere" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 bazı reklamlar var başta ses efekti ve konsept olmak üzere televizyondakinden fersah fersah üstünler.sinemaya özel yapılanlar.. o tarz reklamlar olduğu sürece izlemek zevkli geliyor[signature][hline]Sam, 15 Ocak 2003 22:29 tarihinde demiş ki: mesela polymorph autocast ayarlanabilse[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 10 dk boyunca ped reklami izlemek hechhh zevkli deil :)[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Apocalypse Class Battleship Vampire "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 bende gittim garez'e 25 dk fln reklam vardı,harbiden işin cılkı çıktı[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar