BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Bir de her keskin nişancı tüfeğine kanas demezler mi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Şehrin içinde o tüfegi kullanması daha mantıklı ki. US de onları kullanıyo şehir içi snipe'larda. Kopeginki açık alan, arazi tarzı durumlara geliyo. Yanlış silah yoktur yanlış yer vardır çocuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 yanlış silah yoktur dediğin havalı tüfek müdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Lithran said: Amerikada Bizde Sniperi çok yanlış anlamış bizim prodüksüyon hele dürbün olayını dsfsdf kırmalı tüfekle o kadar olur, orası kurtlar vadisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Jim_E_Rustler said: US de onları kullanıyo şehir içi snipe'larda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 BalisticGel said: Bir de her keskin nişancı tüfeğine kanas demezler mi.. Yok...Dragunov tüfeklere Kanas diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 http://www.ozkanav.com/images/thumbs/OPT%C4%B0MA.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 KuddusiMavra said: BalisticGel said: Bir de her keskin nişancı tüfeğine kanas demezler mi.. Yok...Dragunov tüfeklere Kanas diyorlar.Bazı mallar hepsine öyle diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 dragunov neden kanas denir onuda anlamadım ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 dragunov'a kanas denmesinin nedeni ise "keskin nisanci silahi" nin bas harfleri olan kns den turetilmesidir. hepsi bu kadardir. ekşiden bir entry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 HakkiYendi said: http://www.youtube.com/watch?v=765SWpM4apc here you go ahahahahahah...muhteşem yaaaa.... lan yıllarca izlediydim bir de şu filmi he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 valla ben ilk başta seyretemdim, seyredenede kötü gözle baktım ama sonra tekrarına denk gelince sardı ilk sezonu seyrettim, ama 2 sezon anca nefisenin hatrına biraz baka bildim, onuda patlatılar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Aluriel said: yanlış silah yoktur dediğin havalı tüfek müdür Yok ben gerçekm counterpartlarını kast ettim delikanlı. CZ550 olur, m14 olur, bir sürü şey olur. Ama gidip M107 olmaz, onun basic kullanılışı için zaten prone olman, yere yatman lazım. Relocate edecek olsan dünyanın en agır silahı falan, bütün olayı zaten cover/vehicle delmesi. http://4.bp.blogspot.com/-fQK9g_YjZMY/UchAeJfQxKI/AAAAAAAABnA/t6g_3ysaSDM/s1600/barrett-m107_6.jpg Silah kapıdan pencereden sıgıyor mı emin değilim, koridoru dönemezsin dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Feamer said: valla ben ilk başta seyretemdim, seyredenede kötü gözle baktım ama sonra tekrarına denk gelince sardı ilk sezonu seyrettim, ama 2 sezon anca nefisenin hatrına biraz baka bildim, onuda patlatılar zaten zaten benim gibi izleyenler ilk sezondan izleyenler. o dönemde OSMAN SINAV filmi çekiyord, Oktay Kaynarca,Selçuk Yöntem ve daha envayi çeşit tiyatrocu oynuyordu. Konsept danışmanı SONER YALÇIN'dı(birçokları özellikle bu ayrıntıyı bilmez). Film Türkiye'nin gerçeklerini Necati Şaşmaz'ın tüm beceriksiz oyunculuğuna rağmen gayet güzel anlatıyordu. Bu sayede izledi benim gibi insanlar senelerce. Köprünün altından çok sular aktı. Film o kanaldan bu kanala el değiştirip durdu.Yönetmenler değişti. Oyuncu kadrosu değişti. En son Gürkan Uygun'da diziden çıkınca bu filmi izlemek iyice anlamsız hale geldi. Film AKEPE'nin propagandasını yapan bir hale dönüştü. Uzun yazdım ama ilk 2 sezon ki KURTLAR VADİSİ bu ülkenin tv tarihine çoktan geçmiş olan ve bunu da hak etmiş olan bir filmdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Feamer said: valla ben ilk başta seyretemdim, seyredenede kötü gözle baktım ama sonra tekrarına denk gelince sardı ilk sezonu seyrettim, ama 2 sezon anca nefisenin hatrına biraz baka bildim, onuda patlatılar zaten nefise çoook sonraki olay.sen özgü namallı,oktay kaynarcalı,selçuk yöntemli ilk 2 sezonu izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 onu bilmemde, konsey monsey olayları bitince, daha doğrusu osman sınav gidince bitti dizi, osman sınav aslında çok güzel konular yakalıyor, kurtlar vadısı ortalama kalitede olmasına rağmen iyi gitti biraz daha kaliteli çeke bilse yaptığı işleri çok efsane şeyler seyredebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 yalnız şu Gezi Olayları sırasındaki Necati Şaşmaz görüntüleri tüm kanallarda yayınlandıktan sonra hala bu diziyi nasıl izleyebiliyor insanlar?anlamam mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Bu dizinin 1 bölümünü izlemediğim için arkadaş çevresinde hatrı sayılır bir şeklim var benimde.Herkes izliyormuş bana uzaylı gibi bakıyorlar sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 BalisticGel said: Bir de her keskin nişancı tüfeğine kanas demezler mi.. http://i.imgur.com/hkMkkGb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 sol alttaki mantar tabancası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 ya ben bu ipne'yi kaale alamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Yoğun istek üzerine silerler belki sizde bir öm atıp rica edin valla bende müşkül durumdayım bilaeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar