Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 7-8m i geçmez bence zaten techiesi de eklemediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Techies gelirse 1 ay adam gibi dota oynanamıyıcagı gerçeğinin farkında mısınız acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 adam gibi dota oynayan yokki zaten hep lose streak diye aglıyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 knoxville said: custom map geliyo zaten anlamadım nerde aptallık İyi o zaman bunca zaman yapmadı aptallık etti :) Ama custom map degil lazım olan map editor (bilmiyorum ikisi aynı anlamamı gelir ama dota harici oyunların map'ini destekliyosa custom map sorun yok) tower def. oynamak istiyrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 tower def mid pudge enfo gibi mapler suan hazır/hazırlanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 mulgear6 said: Dota 2 hiding spots Büyük resim laa bana şeyi bulsana aynı bu şekilde map şeyi gösteriyordu her campta 1 2 ağacı kırıp, kolay nc kasma yolunu bende vardı ama kaydetmemişim, kaybettim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 pudge wars gelse de oynasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Green td gelsin. Süperdi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 x hero siegei seviyordum lan ben baya o da gelsin hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 eeh be hergün update Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 mulgear6 said: İlk defa görmeniz baya yetoluk sus la bebe oynamak dışında takip etmiyorum hiçbişeyini. senin gibi bunları bilip invo 3 skill de olabilirdim QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Jaegerjaquez said: adam gibi dota oynayan yokki zaten hep lose streak diye aglıyonuz olm ne güzel oynuyoduk ya phantomlu oyunu hatırladın mı dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 naruto vs bleach falan gelsin ya sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 custom map gelsin oynarım ya yoksa baydı dota Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 compendiumum açılmıyor la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Killer said: mulgear6 said: İlk defa görmeniz baya yetoluk sus la bebe oynamak dışında takip etmiyorum hiçbişeyini. senin gibi bunları bilip invo 3 skill de olabilirdim QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA KİKİKİKİKİKİKİKKİKİKİKİKİKİ invo 3 skill dedi bana aheahfahefhaegoasngoashrgasrgparhiaorhiapr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 hadi 5 olsun seni mi kırıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 4 dicektim hadi 5 olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 mulgear adeta bir iceiceice bir grimorum arkadaşlar. kendisinin ap herosu invokerdan öte pucktır.onu puckla izlerken viskimi falan döküyorum yere keyiften. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 LAN ADAM TUSKLA SNOWBALL OLUP GOTUREMIYODU BIZI NE INVOSU NE PUCKI YA SHDSGFJ. son rat bükücü herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 YA ABİ TUSK BECEREMİYORUM DEDİM AMA SANA TINY ALICAKTIM ORDA ohooo PUCK KONUSUNU AÇMIYALIM EĞER GEÇMİŞE DÖNÜP SADECE BİR ŞEYİ DEĞİŞTİREBİLİYO OLSAM O DA PUCK OYNADIGIM GÜN OLURDU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 katliamci said: son rat bükücü herif. AJHFSDJHAFDHJAFDHJAFDHAFHJDFAHJ AGGAHAHAHAHHAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 BU ALAMANCI MULGIR BENİ DODGELADI ÇOK SİNİRlENDİM NAB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 yok be abi internet gitti götümü kaldırıp modemi resetlemeye üşendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar