taru Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 http://dota2.cyborgmatt.com/prizetracker/international2014 ohara 6m garanti gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 abi sizdede cyborgmatt ın kendi blogu acılmıyor mu? www.cyborgmatt.com uzun zamandırgg bende? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 ya abi bir community bu kadar gerizekalı bu kadar kötü olabilir ya TEK YAPMALARI GEREKEN AFK BIRAKIP FARMLAMAK ABUSE YAPIYORUZ LAN ADAMLAR ONU BİLE BECEREMİYOR iq akp seçmeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Ya o değil de yeni müzik yada ardm, 1v1 için filan neden compendium parasına gerek duyuyolarki ben onu anlamıyorum. Sırf gabe ada alsın diye yapılan işler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 ya zaten gelicek şeyler laf olsun diye konmuş işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2014 ne koysun abi ne istiyodunuzki? paranın ederinden fazla şey veriyorlar, yinede yaranamıyorlar :D. Kaliteli hizmetleri yeter açıkcası benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 >dota, volvo >kaliteli hizmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Total collection: $12,696,486.80 Total contribution: $3,177,299.00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 ödüller yine fena değil de 5,5 m ödülü nedir abi haritada efektler olacakmış. bu 5.5 milyona yakışan bir ödül mü gözünüzü seveyim. bu olsa olsa 1. veya 2. ödül olur lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 büyük ihtimal "yeeaa 3-4 te kalır max" kafasıyla yaptılar işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 oyuncu kartları gelse de toplasam. bi de compendium partysi kursak da level kassak. herkesin comp levelları toplanıp ona gore bonus veriyo. sadece 2 kisi 75 ustu gerisi 3 5 iken %300+ oldugunu gordum. 50+ comp leveli olanlarla kasabiliriz 3 oyunda 1 level geliyo yaklasık. bi de seyi ogrenmek istiyorum hızlı kazanmak mı yoksa 100 dakika oynayıp oyle kazanmak mı battle pointler kacıncı dakikada neye gore dagılıyo. ona gore karsı takımı da ikna edip hızlıca xp kassak falan. tabi ne gerek var da diyebilriiz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 3 tane top dusmus bana compendium seysi ihtiyaci olan varsa vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Nekro said: 3 tane top dusmus bana compendium seysi ihtiyaci olan varsa vereyim oooo alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 abi nwalkaya verdim oyundaydi. gelecek droplar sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 madcow said: bi de compendium partysi kursak da level kassak. biz bunu şey yapıyoruz işte afk party olarak yapıyoruz ayarlıyoruz 10 kişide compendium %700 battle bonus oluyor 90 dk minimum 1k puan veriyor tabi benim compendium lvl 9 falan o yüzden base battle bonusum az, daha az puan alıyorum afk bırakıyorsun sadece ne kadar uzun sürerse, o kadar fazla puan geliyor sanırım ne kadar uzun sürerse o kadar kaliteli item gelme şansıda vardı bi aralar fakat şu sıralar commondan başka bi bok görmedim o yüzden emin değilim item olayına level atlatmak dışında bi artısını görmedim 2 kere falan yaptım hiç compendium point falan düşmedi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 her level kesin 1 item demek + her 5 level hediye kutuyu acmak demek. afk olarak kasmak icin gayet uygunmus. oyuncu kartları geldikten sonra degmez. oyun kartı kasmak icin kısa oyun daha iyi ama suan icin oynarken level kasmaya oynuyorum. 10 kisi girmeyi nasıl ayarlıyosunuz. beni de grubumuza alır mısınız 75 level comp var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2014 beyler ben bu Fantasy League muhabbetinden hiç bir şey anlamıyorum araştırmaya da çok üşendim nedir ne değildir biri anlatsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 http://i.imgur.com/cQgJgfe.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 74147 fantazi ligi id'si steamden ekleyin mulgear BELKİ ŞİFREYİ VERİRİM DE LİGİME KATILABİLİRSİNİZ ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Flassh said: beyler ben bu Fantasy League muhabbetinden hiç bir şey anlamıyorum araştırmaya da çok üşendim nedir ne değildir biri anlatsın lisede milli takım kadrosu çıkarırdı ya millet onun dotalısı kalede volkan olsun ortada arda olsun defasnta rıza olsun aynı hesap işte seçiyosun dendi carry olsun hanni support olsun era carry olsun carryler kill aldıkca farm yaptıkca support assist aldıkca puan alıyosun en cok puanı alan kaznaıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 compendium geldiğinden beri sıçtı yine oyuncular ya salak salak adamlar. voide drum kasan mı ararsın, düzgün carry oykken dagon kasan furion mu midde 5k para yapıp radi kasan brood mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 arkadaşlar haritayı sağa alabilme sansım var mı? ve haritadaki ikonları nasıl büyültebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 ayarlarda haritayı sağa alma var loltrashler için iconlar içinde cfg ayarı yapman gerekiyor komutu aklımda değil şuan googledan arat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Killer said: compendium geldiğinden beri sıçtı yine oyuncular ya salak salak adamlar. voide drum kasan mı ararsın, düzgün carry oykken dagon kasan furion mu midde 5k para yapıp radi kasan brood mu EE sen ne zannediyodun ya millet kendi zevki için oynuyor takımın durumunu kim takar. Bi alay ergen dolu şu oyunu oynayan sen bu adamlardan takımı düşünmelerini mi istiyosun. O adamın aklında kill almaktan başka bişey yok ki takımı düşünsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2014 arkadaşlar abartıyosunuz.Komunite cok iyi siz kötüsüdjfgm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar