Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

DoruK

Öne çıkan mesajlar

oyuncu kartları gelse de toplasam.

bi de compendium partysi kursak da level kassak. herkesin comp levelları toplanıp ona gore bonus veriyo. sadece 2 kisi 75 ustu gerisi 3 5 iken %300+ oldugunu gordum. 50+ comp leveli olanlarla kasabiliriz 3 oyunda 1 level geliyo yaklasık.

bi de seyi ogrenmek istiyorum hızlı kazanmak mı yoksa 100 dakika oynayıp oyle kazanmak mı battle pointler kacıncı dakikada neye gore dagılıyo. ona gore karsı takımı da ikna edip hızlıca xp kassak falan. tabi ne gerek var da diyebilriiz =)
Sosyal ağlarda paylaş

madcow said:

bi de compendium partysi kursak da level kassak.

biz bunu şey yapıyoruz işte
afk party olarak yapıyoruz

ayarlıyoruz
10 kişide compendium

%700 battle bonus oluyor
90 dk minimum
1k puan veriyor

tabi benim compendium lvl 9 falan o yüzden base battle bonusum az, daha az puan alıyorum

afk bırakıyorsun sadece

ne kadar uzun sürerse, o kadar fazla puan geliyor
sanırım ne kadar uzun sürerse o kadar kaliteli item gelme şansıda vardı bi aralar fakat şu sıralar commondan başka bi bok görmedim o yüzden emin değilim item olayına

level atlatmak dışında bi artısını görmedim
2 kere falan yaptım
hiç compendium point falan düşmedi :/
Sosyal ağlarda paylaş

her level kesin 1 item demek + her 5 level hediye kutuyu acmak demek. afk olarak kasmak icin gayet uygunmus. oyuncu kartları geldikten sonra degmez. oyun kartı kasmak icin kısa oyun daha iyi ama suan icin oynarken level kasmaya oynuyorum.

10 kisi girmeyi nasıl ayarlıyosunuz. beni de grubumuza alır mısınız 75 level comp var.
Sosyal ağlarda paylaş

Flassh said:

beyler ben bu Fantasy League muhabbetinden hiç bir şey anlamıyorum
araştırmaya da çok üşendim
nedir ne değildir biri anlatsın

lisede milli takım kadrosu çıkarırdı ya millet onun dotalısı
kalede volkan olsun
ortada arda olsun
defasnta rıza olsun
aynı hesap işte
seçiyosun dendi carry olsun
hanni support olsun
era carry olsun

carryler kill aldıkca farm yaptıkca support assist aldıkca puan alıyosun
en cok puanı alan kaznaıyo
Sosyal ağlarda paylaş

Killer said:

compendium geldiğinden beri sıçtı yine oyuncular ya salak salak adamlar. voide drum kasan mı ararsın, düzgün carry oykken dagon kasan furion mu midde 5k para yapıp radi kasan brood mu

EE sen ne zannediyodun ya millet kendi zevki için oynuyor takımın durumunu kim takar. Bi alay ergen dolu şu oyunu oynayan sen bu adamlardan takımı düşünmelerini mi istiyosun. O adamın aklında kill almaktan başka bişey yok ki takımı düşünsün
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...