fizban Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Party varken neden stack o zaman? Hayir kelime anlami da hatalu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 cok acayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 odun muyuz biz lan ne stackı aheasdafd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Seni bilmem de bu sukru biraz odun gerci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 uzun, kalın ve silindir şekilli çam kerestesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Liebe said: oha harbiden gelmiş sdsfds yeğenine falan oynatıyo galiba ezilmiş durmuş son maçlarda hep ahahah Ya zaten o kadar da iyi bir oyuncu değil ki support oynuyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Geçen ilk defa izleyiciler vardı oyunda meğerse karşıda empire.alwayswannafly varmış 200 kişi falan izliyodu maçı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 stack aslında pro'ların karşı tarafı ezmek için party kurup oyuna girmesine deniyor. bir de o kadar iyi değil zaten, support oynuyor çok yanlış bir mantık. Takımın en kötüsünü support'a vermiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 şu noobları mutelayıp, diğer oyunda dodgelama olayı işime yaradı bi kaç gündür muteluyordum gerizekalı gördum mu demin, aynı takıma düştük bi aptalla direkt disconnect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Flassh said: şu noobları mutelayıp, diğer oyunda dodgelama olayı işime yaradı bi kaç gündür muteluyordum gerizekalı gördum mu demin, aynı takıma düştük bi aptalla direkt disconnect Abi öyle yapınca da 4 dk maç aratamıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 eldar said: stack aslında pro'ların karşı tarafı ezmek için party kurup oyuna girmesine deniyor. bir de o kadar iyi değil zaten, support oynuyor çok yanlış bir mantık. Takımın en kötüsünü support'a vermiyolar. Support oynadığı için kötü demedim de öyle bir anlam çıkmış doğru diyosun. Ama sonuçta çok da iyi değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 asdasd4441 said: Flassh said: şu noobları mutelayıp, diğer oyunda dodgelama olayı işime yaradı bi kaç gündür muteluyordum gerizekalı gördum mu demin, aynı takıma düştük bi aptalla direkt disconnect Abi öyle yapınca da 4 dk maç aratamıyosun benim zaten totemim var ya oyun arattığım gibi maç buluyorsa kabul etmiyorum bariz bi bokluk çıkıyor kabul ettim fakat, karşı taaraftan kabul etmeyen olup yeni match aramaya baslayınca da aramayı durduruyorum yine bi bokluk oluyor D: 4 dk beklerim 40 dk boyunca kanser olmaktansa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 totemine sicam o nasil is lan öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 bi kere search range diye bir şey geldi farkettiysen. range ne kadar ufaksa o kadar isabetli bir maç sağlamıyor mu, ben de uzadıkça kıllanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Ben eskiden arama 2 dakikayı geçtiğinde iptal edip tekrar başlatıyodum ama şimdi hiç değişmiyor ki oyun bulma süresi bana hep 4. dakika civarında buluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 oyun aratmaya basladıktan 3 sn sonra bulunan oyunlardan kıllanıyorum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Az önceki ability skillerim; Tinker ulti, Furion creepleri, Enigma creepleri, Furion travel :D ORdu gönderiyordum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 ahah adam kamyonla amele yığıyomuş kulelere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 ulan ne güldüm ya dk 50 bizim carry'de bkb yok tek bir cold snap ile counterlanabiliyor ASDASDASASASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 5 türk dota oynadık az önce ilk defa başıma geldi böyle bişey afsfasfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 1 el önce mid ember vardı dk 40 oyun bitti herifte hala bf yoktu o oyundan sonra mute yedim :D gerçi bende onu ve arkadaşını reportladım 2 gün sonra onlarda yer mute D: ne aptal sistem cidden ya 2 report hakk ıveriyo ilk oyunda random 2 kişiye kullanıyorum 2 gün sonra ty ceza almıştır al sana daha çok report hakkı diye dönuyor hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Abi şu an 120 tane report hakkım var her oyun bütün takımı reportluyorum hepsini de muteliyorum bi dahaki oyun oynamayım diye 4 oyunda toplam 25 kişiyi muteledim ben demi sorun var yoksa bütün kabiliyetsizleri mıknatıs gibi çekiyor muyum bilemedim valla :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Al işte yine kaybettim 150 mmr. Hafta içi kazandığımı haftasonu kaybediyorum. Oynadığım oyun aynı benim seviyem aynı ama nedense haftasonu auto lose resmen oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 bi karar ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 üst üste kaybedince tahammülünü de kaybediyor insan. Sorun sende, 2-3 kez kaybedince devam etmemek lazım. Kazanmam lazım diye kumar masasında bu sefer olacak diye tüm parasını kaybeden adama dönüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar