Flassh Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 üstlerine gitmeyin adamların büyük ihtimal min. ücret + şişmandan kalan subway kırıntıları ile çalışan stajyerler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 SİNYALDE ATAMIYORSUN 3 PING FLAN ANCA ATILIYOR lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 hayır ixmike88 ın yaptığı lig clientı bile daha düzgündü bu matchmakingten hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 loldeki teambuilder işlemez dotaya heroları çeşit çeşit oynayabildiğin için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 yoo gayet işler oynıcağın role bağlı basit sekilde yaparsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2014 alch seçip support dediğinde ne olacak ona göre 5li bulabilir mi mümkün mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 iyi de oyun başladıktan sonra bile roller değişebilir dota'da, karşı takım bi agresive trilane yapar, senin planların değişir. Mid diye alınan hero'nun offlane'e gitmesi gerekir,yeri gelir carry mid'e döner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 son 20 oyunumda ilk 15 dk da oyun kesinleşiyor. ya biz 16-2 falan yeniyoruz, ya da aynı sonuçla yeniliyorum. zerre bir zevkim kalmadı. berbat eşleştirmeler, 3800 mmr olmama, level 100+ olmama rağmen tbd adamlarla, daha 30 oyununu bitirmemiş adamlarla eşleştiriliyorum. solo giriyorum karşıma takım çıkıyor, testis geçen bir dota var aynı bizim hükümet gibi. ben lole geçiyorum, bay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zealotone Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Bu kadar rage atmışsınız lol fln bile denmiş, nihayetinde yazıyorum buraya. İyi oynadığına inanan varsa eklesin Steam'den; Zealot Zaten sürekli oynadığım 1-2 kişi var buradan. Takım olarak zevk alırız. Çok iyi sup oynarım, yalnız takım oyunu beceremeyecek yetolar hiç gelmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Zealotone said: Bu kadar rage atmışsınız lol fln bile denmiş, nihayetinde yazıyorum buraya. İyi oynadığına inanan varsa eklesin Steam'den; Zealot Zaten sürekli oynadığım 1-2 kişi var buradan. Takım olarak zevk alırız. Çok iyi sup oynarım, yalnız takım oyunu beceremeyecek yetolar hiç gelmesin. İşte sorun da burda başlıyor biz diyoruz ki illa party ile mi girmek zorundayız zevkli bir oyun için?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 valla paticikten şansımı baya denedim ama epey fark var arada yani. abi ilk defa oynuyorum, ben carry bilmem falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 siz illa party olarak girmek zorundasınız çünkü bayaa uyumsuz insanlarısnız. Ben tek girdiğimde de zevk alabiliyorum. edit:bunu yazdım da biraz abarttığıma karar verdim. İlla ki abuk subuk adamlar geliyor, tek girince gelme ihtimali artıyor. Bunlara tahamülü olmayan tek girmesin harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 eldar said: siz illa party olarak girmek zorundasınız çünkü bayaa uyumsuz insanlarısnız. Ben tek girdiğimde de zevk alabiliyorum. edit:bunu yazdım da biraz abarttığıma karar verdim. İlla ki abuk subuk adamlar geliyor, tek girince gelme ihtimali artıyor. Bunlara tahamülü olmayan tek girmesin harbiden. ahahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 eldar said: siz illa party olarak girmek zorundasınız çünkü bayaa uyumsuz insanlarısnız. Ben tek girdiğimde de zevk alabiliyorum. edit:bunu yazdım da biraz abarttığıma karar verdim. İlla ki abuk subuk adamlar geliyor, tek girince gelme ihtimali artıyor. Bunlara tahamülü olmayan tek girmesin harbiden. AHHAHAHAHAAHAHAHHA HAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHHAAHAHHAHAHAHAH HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAAHAHAHAAHAH VOLVO CARPAR İŞTE BÖYLE ADAMI HAHAHAAHAHAHAAHH bi de arkadaş godlike takıldığım oyunda skeleton king ile 2-13 oynayan herifin neyiyle uyumlu olucam ultisiyle carparsan herif 26 kere ölmüş lan hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 bu arada tek girince o aptal adamların gelme sansı bu dandik sistem yüzünden oluyor işte stack ve low win accountlar mmr sisteminin doğru calısmaması eski accountların low, yeni accountların high mmr olması vs.. support oynuyorsun diye low mmr ile başlatması falan fişman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Flassh said: bu arada tek girince o aptal adamların gelme sansı bu dandik sistem yüzünden oluyor işte stack ve low win accountlar mmr sisteminin doğru calısmaması eski accountların low, yeni accountların high mmr olması vs.. support oynuyorsun diye low mmr ile başlatması falan fişman Abi zaten dikkat edersen akke'dir kuroky'dir bu support adamlar pub gamede solo girdikleri zaman hep carry alıyolar zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 ben rank geldiğinden beri çoğunlukta sup oynuyordum cidden zevk alarak oynuyorum support zorla falan değil fakat değmiyor işte herifler pub atmaya başladım rankı bırakıp zaten sup falan da bıraktım seçiyorum mid i seçiyorum carryi tasagımı yaya yaya takılıyorum şeyimde değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 https://docs.google.com/document/d/1weKszu6G5RbiTPGBSbvO_7SNHiX22huDooCbHCsVmlk/preview?sle=true 6.81 patch noteları diye dolaşıyor 1nisan şakası da olabilir gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 asdasd4441 said: Flassh said: bu arada tek girince o aptal adamların gelme sansı bu dandik sistem yüzünden oluyor işte stack ve low win accountlar mmr sisteminin doğru calısmaması eski accountların low, yeni accountların high mmr olması vs.. support oynuyorsun diye low mmr ile başlatması falan fişman Abi zaten dikkat edersen akke'dir kuroky'dir bu support adamlar pub gamede solo girdikleri zaman hep carry alıyolar zaten :D Sen vitaminken kuroky avrupanın en ünlü carrysiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Vay be earth spirit nerflendiğinden beri ilk defa adamın biri es pickledi şansa bakki benim takımda. Ben niye bu kadar şanssızım bu oyunda ya. Herif 3-16 oynadı profiline baktım sürekli earth spirit picklemiş hepsi feed istisnasız hepsi feed adamın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 dhoward said: asdasd4441 said: Flassh said: bu arada tek girince o aptal adamların gelme sansı bu dandik sistem yüzünden oluyor işte stack ve low win accountlar mmr sisteminin doğru calısmaması eski accountların low, yeni accountların high mmr olması vs.. support oynuyorsun diye low mmr ile başlatması falan fişman Abi zaten dikkat edersen akke'dir kuroky'dir bu support adamlar pub gamede solo girdikleri zaman hep carry alıyolar zaten :D Sen vitaminken kuroky avrupanın en ünlü carrysiydi Hadi ya dahi kardeş öyle miymiş allah allah yav. Nedir bu milletteki başkalarını salak sanma huyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 unK said: son 20 oyunumda ilk 15 dk da oyun kesinleşiyor. ya biz 16-2 falan yeniyoruz, ya da aynı sonuçla yeniliyorum. zerre bir zevkim kalmadı. Total biscuit blizzardın dotası işte tam bu yukarda söylenen şeyden dolayı hayvan gibi tutacak diyordu. Oyun genelde 15-20 dkda bitiyor, 30+ dkye falan uzadığında da o dakikaya kadar ortada oluyor team expdi objectivesdi hedeydi derken sistemi iyi oturtmuşlar diye anlatıyordu. Bot lane feedleyen adam diğer 4 kişinin ağzına sıçmıyor işte önemli olan bu ve bu yüzden belli bir kitleyi direk çekicek diyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 blizzard dotayı izlemeye bile dayanamıyorum abi krip oynarken bi kaç kere izlim dedim yok yani oynarsam fikrim değişir belki diyorum da sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 http://www.nerfnow.com/comic/1128 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2014 Flassh said: https://docs.google.com/document/d/1weKszu6G5RbiTPGBSbvO_7SNHiX22huDooCbHCsVmlk/preview?sle=true 6.81 patch noteları diye dolaşıyor 1nisan şakası da olabilir gerçi olabilir? :DDDDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar