Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

DoruK

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
WaNTeD said:

Liebe said:

başınıza gelmez İNŞ

http://i.imgur.com/SYfaOM7.jpg

seviye 9 ahahaha lamer şişko seni

bizim hatuna öğreticem diye türkçe yaptıydım lan :(
Mesaj tarihi:
http://www.youtube.com/watch?v=_Q2LKGfhVwg

bonus olsun
dota 2nin ilk halleri

ne kötü ya
büyük ihtimal, tüm herkesi kovup yeni birilerini aldılar bu rezillikten sonra D:

fazla karanlıktı, map falan
için daralıyor yarısında leavelıyordun :D
Mesaj tarihi:
Flassh buradaki whine spam'inin onda birini oyunda yapıyorsan direkt seni karantinaya alırdım ben volvo olsam, sana özel ceza sistemi geliştirirdim.

Madem bu kadar çıldırıyorsun, oynama. Hani tamam Dota ve hayvani rage döngüsü hepimizde var, biraz kabul ederek hatta isteyerek yapıyoruz bunu, futbol fanatikliği gibi bir noktada da ama 1 haftadır duraksız rage halindesin. Normal değil yani hiç.
Mesaj tarihi:
fizban said:

niye kimse hakettiği ratingde olduğuna inanmıyor bu oyunda ya? benim 3500 ama 4k lazım, 4k ama 10k olması lazımlar uçuşmuş.

Çünkü çan eğrisi sistemi var ve ortalamayı etkilemesine müsaade edecek match up'lar söz konusu sistemde.
Şu yukarıdaki 11 dakikada 15 defa ölen adamın onu 15 defa öldürebilecek adamlarla eşleştirilmemesi gerekiyor mesela şartlar ne olursa olsun.
Mesaj tarihi:
3850 benim tam hakettiğim yerdeyim heralde gayet güzel oyunlar dönüyor. ama parti girdim mi de hayattan soğuyorum küsüyorum nedense gelen adamlardan dolayı.

bu aralar favorim 2 lane'i verip safe lane'deki carry'ye kasamadı diye bok atanlar fasdf
Mesaj tarihi:
abi eğer şu ratingde hala daha herolar picklenmeden safe lane gidicem bi tane agresif sup alın yanıma dedigimde son pick olarak clinkz alıp ben safelane gidicem ortaya git viper karşısına diyen beyinsizler geliyosa benim ratingim yanlış demektir
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...