dhoward Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 kotl bilerek yapıyor namussuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 tiLi said: bu recruitment olayı ne lan? aylardır oynamadım. bi girdim oyuna herkes recruit etmeye çalışıyor cevap verin kahrolasıcalar. illa google a mı yazalım? gündem takip etmekten sıçmaya gidemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 bi halt değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 10 lvla kadar birlikte oynadıgınızda ikiniz de %50 fazladan xp alıyosunuz bi de sen level aldıkça onun profilinde recruitment level görünüyo ekstradan mutlu oluyolar bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 ctu ve Darklight1903 -evet senin tam adını yazdım çünkü o böyle güzel- sanki beraber oynadık da hiç, ısrarla recruit req atmalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 ahmedinejad said: son zamanların en iyisi olmuş bu ya. her biri ayrı iyi http://www.youtube.com/watch?v=JafTOgwuzIM HY*OSADSGPĞKGDSADSAKDSAÖGDAS EFSANE BÖLÜM pudge tiny furion olayını da istesen yapamassın dfskgds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Karşı takımın base'e teleport olan furion efsane ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 şu joindotaya girme yolu var mı? abuk subuk eklentiler kurmak istemiyorum browser a hosts ile falan halolur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 replayde kendi takımının chatini göremiyo musun ya? yolu yok mu bunun? adamın birini çok ağır trollledik oyun başlarken creepler çıkmadan quit attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 vatan gidiyor elden. adam hala dota diyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 nooldu abi merkel'e darbe girişimi mi önlendi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 yok lan bizim götümüz saglam. türkiye icin sdfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 kahrolası alamancılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 aptal yapımcılar acaba ne zaman party stack ın oyunu mahvettinin farkını varacak bu kadar zor sanırım, ranked matchmakingi only solo yapmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Flassh said: aptal yapımcılar acaba ne zaman party stack ın oyunu mahvettinin farkını varacak bu kadar zor sanırım, ranked matchmakingi only solo yapmak 1 ayda 4400den 4850'e çıktım.4 günde 4850'den 4600'a düştüm. Her oyun 3 4lü stacklere karşı oynuyorum adamlar heryeri wardlıyor sürekli roaming yapıyolar sürekli gank atıyolar koordine teamfight yapıyolar.Bizim takım allah ne verdiyse sallıyo fightlarda ward desen hiç yok zaten bazen kuryeyi bile ben alıyorum carry ile falan (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 belki 2 kişi bile girsen ayrı bi queue ye girmek olayı cozebilir yane 1 sen hep tek lerle oynatır felna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Adamın biri şöyle demiş forumun birinde çok doğru bu cümle. ''Play solo to try new heroes, play as a 5 stack to play competitive. Anything else will make you rage.'' Yani hem solo gireyim hem de sürekli kaliteli maçlar atıyım olmuyor abi ben artık pes ettim. Acaba dedim sadece solo oynayarak 5000'e çıkabilir miyim ama yok sinir hastası etti bu oyun beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 playing dota will make you rage tabi arkadaşlarınla aynı ortamda dalga geçerek oynamıyosanız ki onda bile rage açabiliyorum afsd o yüzden hiç bi moba oynamıyorum artık ahah singsingi sabah akşam izlerim ama acımam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 asdasd4441 said: Flassh said: aptal yapımcılar acaba ne zaman party stack ın oyunu mahvettinin farkını varacak bu kadar zor sanırım, ranked matchmakingi only solo yapmak 1 ayda 4400den 4850'e çıktım.4 günde 4850'den 4600'a düştüm. Her oyun 3 4lü stacklere karşı oynuyorum adamlar heryeri wardlıyor sürekli roaming yapıyolar sürekli gank atıyolar koordine teamfight yapıyolar.Bizim takım allah ne verdiyse sallıyo fightlarda ward desen hiç yok zaten bazen kuryeyi bile ben alıyorum carry ile falan (:P) aynı durumdayım 2 günde 600 mmr kaybettim yok yani hiç bişi yapamıyorsun HİÇ BİŞİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 flashh abi senin de artık yavaşça mobalardan uzaklaşma zamanın gelmiş, bende 7/24 rage geziyodum senin gibi yapma etme değmez sil gitsin direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 hayır party mmr tamamen sacmalık zaten kimsenin şeyine taktığı yok party puanını herif 2 stack 3 stack giriyor nasılsa party diye, taşağı yayıp oynuyor çünkü şeyinde değil party mmr kaybetmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Jaegerjaquez said: flashh abi senin de artık yavaşça mobalardan uzaklaşma zamanın gelmiş, bende 7/24 rage geziyodum senin gibi yapma etme değmez sil gitsin direk full time mute ban yiyip oynuyorum zaten 1 hafta mute cezası alıyorum tam bitiyor 2 el atıyorum hop tekrar ceza küfür falan da etmeme gerek yok zaten stack girmiş birine dont play anymore desem bile oyun sonu 3 kişi birden reportlayınca otomatikten ceza yiyorsun MÜKEMMEL SİSTEM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 boşver abi ezikler takılsın sen başka bi oyun bul bence bizim gibi prolar tek başına zor oluyor bak valve bile sana emeklilik yolunu gösteriyor bence :D yeni parch geldikçe arada 3-5 oyun atarsın aa bu ne diye kafan rahat olur hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Pro oyuncuların bile yüzde 90'ı sürekli stack giriyolar hatta bi ara dendinin profilinde arka arkaya 7 lose vardı hepsinde solo girmiş. Nasıl bir tesadüfse artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 medunun ultisinde bkb basan biri nasıl 4k olabilir ya 1 kere yaptı 2 kere yaptı herif tüm şarjlarını medunuyn ultiye harcadı ve hala anlamadı, işe yaramadığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar