Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

DoruK

Öne çıkan mesajlar

Flassh said:

aptal yapımcılar
acaba ne zaman party stack ın oyunu mahvettinin farkını varacak

bu kadar zor sanırım, ranked matchmakingi only solo yapmak

1 ayda 4400den 4850'e çıktım.4 günde 4850'den 4600'a düştüm. Her oyun 3 4lü stacklere karşı oynuyorum adamlar heryeri wardlıyor sürekli roaming yapıyolar sürekli gank atıyolar koordine teamfight yapıyolar.Bizim takım allah ne verdiyse sallıyo fightlarda ward desen hiç yok zaten bazen kuryeyi bile ben alıyorum carry ile falan (:P)
Sosyal ağlarda paylaş

Adamın biri şöyle demiş forumun birinde çok doğru bu cümle.

''Play solo to try new heroes, play as a 5 stack to play competitive. Anything else will make you rage.''

Yani hem solo gireyim hem de sürekli kaliteli maçlar atıyım olmuyor abi ben artık pes ettim. Acaba dedim sadece solo oynayarak 5000'e çıkabilir miyim ama yok sinir hastası etti bu oyun beni
Sosyal ağlarda paylaş

asdasd4441 said:

Flassh said:

aptal yapımcılar
acaba ne zaman party stack ın oyunu mahvettinin farkını varacak

bu kadar zor sanırım, ranked matchmakingi only solo yapmak

1 ayda 4400den 4850'e çıktım.4 günde 4850'den 4600'a düştüm. Her oyun 3 4lü stacklere karşı oynuyorum adamlar heryeri wardlıyor sürekli roaming yapıyolar sürekli gank atıyolar koordine teamfight yapıyolar.Bizim takım allah ne verdiyse sallıyo fightlarda ward desen hiç yok zaten bazen kuryeyi bile ben alıyorum carry ile falan (:P)

aynı durumdayım
2 günde 600 mmr kaybettim

yok yani
hiç bişi yapamıyorsun
HİÇ BİŞİ
Sosyal ağlarda paylaş

Jaegerjaquez said:

flashh abi senin de artık yavaşça mobalardan uzaklaşma zamanın gelmiş, bende 7/24 rage geziyodum senin gibi yapma etme değmez sil gitsin direk

full time mute ban yiyip oynuyorum zaten

1 hafta mute cezası alıyorum
tam bitiyor
2 el atıyorum hop tekrar ceza

küfür falan da etmeme gerek yok zaten
stack girmiş birine dont play anymore desem bile oyun sonu 3 kişi birden reportlayınca
otomatikten ceza yiyorsun

MÜKEMMEL SİSTEM
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...