Flassh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2014 delikanlı sup shopta ward bırakmaz adam gibi suplayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 2dir aynı gerizekalı it yüzünden oyun veriyorum ve 2dir bu gerizekalıyı hep benim team e atıyor böyle ranked olayının içine edeyim bu ssistemi kodlayan developerların umarım karısı ablası yengesi zenciler tarafından hunharca tecavüz edilip öldürürür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 meraaaba hahahah katılıyorum saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalacam Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 solo ranked olayı hiç mantılklı gelmiyor bana zaten, varsa arkadaşınız 2-3 kişi bile olsa daha güzel ve kaliteli oyunlar çıkıyor bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalacam Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 applev0dka said: Dalacam said: Black-ice said: bingildak said: karabuzla ilgili pm geliyor arada "ward almıyor, supportum diye dolaşıyor" diyorlar. pek sup oynamıyorum ama aldım mı (4 rus carry seçince) wardlarım lan. bazen unutuyorum ama alışmadığım için. o pm atanları bi bulursam. hiç daha görmedim sup oynadığını bi kere gördüm onda da oyun yarım kaldı :D ahaha isimi görünce kıllanmıştım adam patiye gelmiş ya lan !! :D tanıdın mı ? Olgaç herkes dönmüş ya lan wow a innu bile dönmüş hatta guildden raid bile çıkıyomuş.. bende dönüyom sende gel lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 yalancıyı ??? :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Olgaç mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalacam Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 vallaha lan dönmüş herkesler bende downloadları bitirdim açcam acc.u.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 100 win heriflerle aynı team e atıyor ya... ve bu herif captain oluyor rank gelmeden önce hiç değilse böyle low shitler ile aynı oyunda olmuyordun ne zaman böyle low win herif gelse gg mmr falan yalan low is low Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 abi ranked mmden tek memnun olan benim galba. hep süper oyunlar atıyorum 1 kere çok mal bi adam geldi o kadar. 3700 başladım şuan 3830 falan puanım. http://www.koctasmodelleri.com/wp-content/uploads/2013/10/Nazar-Boncu%C4%9Fu1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 3700 ile başladım 4k oldum fakat %90 leş oyunların 4k nasıl oldun dersen leşlikten oldum şansıma karşı takım dha leş geldi şans sadece ha bide işsiz gibi durmadan dotuyorum az oyun atarak çıkma sansı yok zaten sürümden kazanıyorsun böyle +1 +2 puan falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 günde 2 oyun benim de işte ufak ufak arttırıyorum. evet bazen karşıya hakkaten çok leş adam geldi belki bana da. farkettiğim oldu bir iki tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 bana leş + leaver geliyor. karşı takıma da değil...gittikçe düştü mmr. oyun oynayamadan düşüyor bir de. oynamıyorum bir süredir hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 captain mode pick mid rhasta... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 3700'le başladım 3800 oldum ordan 3500'e düştüm. Tamamen şans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2014 1 hafta mute yedim gj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Az önce 3 kişi girdik yukardaki şahsiyette dahil. Benim 3500 diğer ikisinin 3700 üstü puanı var. Bizim takımdan bir yabancı oyun sonu itiraf etti 2200 puanım var dedi. Bu nasıl bir sistem arkadaş kimi kandırıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Bu 5 levelda bir açılan kutulardan çıkan şeyler marketplacede falan satılamıyor mu ya? Hiç oynamadığım hero için çıkan über-epic-hede şeysini oynadığım bir heronunkiyle değişteremeyeceksem neyleyim ben öyle gifti :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Flassh said: 1 hafta mute yedim gj agresifsin agasen invite at sen baa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Tori said: Bu 5 levelda bir açılan kutulardan çıkan şeyler marketplacede falan satılamıyor mu ya? Hiç oynamadığım hero için çıkan über-epic-hede şeysini oynadığım bir heronunkiyle değişteremeyeceksem neyleyim ben öyle gifti :p ilk çıkanlar non trade ondan sonra çıkanlar tradelenebiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Buddha said: Az önce 3 kişi girdik yukardaki şahsiyette dahil. Benim 3500 diğer ikisinin 3700 üstü puanı var. Bizim takımdan bir yabancı oyun sonu itiraf etti 2200 puanım var dedi. Bu nasıl bir sistem arkadaş kimi kandırıyorlar. venge mi dedi onu görmedim ben? mute olduğum için bakmıyom artık chate dlskghslghk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Abi karşı tarafa rus geldi, herif pudgela 20 kill mi ne yaptı. Manyak gibi gankladı her tarafı hede hödö hiç boş durmadı. Öyle rus bir kez bize gelmez zaten. Gerçi benim takım maldı biraz galiba, oyun bittiğinde ben level 23düm ki duo-lane gittim, geri kalanlar hep 16-17 falandı. Bir tane zeus vardı 1300 hp mi ne rüzgar esince ölüyor falan sfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 al işte malın biri legion alıp mide g itti pudge ı gankleyip kestik ona ragmen 0 - 3 daha lotharı yok dk 15 butch ise 7 -2 pro lvl shit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 off bu bölüme baktıkca dotayı bırakmakla ne kadar dogru bi karar vermisim diyorum :D arada fun için giriyoz tabi arkilerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2014 arkadaş nasıl oluyormk nasıl ya tide hunter a pull ile creep bırakmadım, gank olmadığım sıralarda arcane ile dagger cıkmıs bizim carryde daha az item var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar