Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sizce hangi bankadan hesap actirayim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
iş iyidir iş
benim atm karti kievde kopyalamislar essoglular art arda işlem yapılmaya calisilinca singapur uzerinden hemen beni arayip singapurda mısınız die sordular ben de yooo gayet de angaradayım deyince anında iptal ettiler kartı paramı da 1 haftada hesabıma yatırdılar yani kart işlem ucreti aliyosam bu sekil de takip ederim diyor işlemleri hll team dedim gerci otomatik odeme talimatı verdim zaten ucret almiyolardi :D
Mesaj tarihi:
Yapıkredi şubede artık yalvardılar hadi kredi kartı çıkartalım size diye, başvuru yaptırdık belge felan doldurdum bir sürü. Daha sonra cevap geldi başvurunuz kabul edilmedi felan diye.

çok saykedelik banka
Mesaj tarihi:
Garanti
akbank
finans

bunlar disinda hangi buyuk bankada acarsan ac cooook paran yoksa hepsi ayni hizmeti verir. mobil Appleri yazan sirketler bile ayni.

Ben is ve ing kullaniyorum. is de sira beklemeden denk geldigim hic bir is yok, gunun herhangi bir saatinde herhangi bir sehirin en ufak semtindeki isbankasi bile is yapiyor oluyor. Ing bankta su ana kadar asla sira beklemedim hic bir is icin. Memnunum.
Mesaj tarihi:
Teb'den açma deli komisyonları var.

Havale kasadan isme: 300 TL
Yp Havale kasadan isme: 525 TL
Internetten Havale : 1 TL
Hesap İşletim Ücreti TL: 100 TL /yıllık
Hesap İşletim Ücreti USD/EURO: 36 $/€ /yıllık
Mesaj tarihi:
hala enpara açtırmadın mı abi. bırakın bunları.
www.enpara.com
gir şuraya açtırıver.
yarın adam gelir açılır zaten.

günlük faize koyarsın parayı mis. yemeksepetinde de herşey ucuz. telefonla arıyorum 2 saniyede işini yapıyolar falan.
  • Yeni Oluştur...