Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LPG zammı... vurdu ve gol oldu!

paramecium

Öne çıkan mesajlar

senko said:

basıyorsundur sen abi
120yi geçtin mi 8-10 litreleri görmeye başlıyorsun zaten.

ama dediğine katılıyorum, kullanım stili çok değiştiriyor. hızlı kalkışlar, yüksek devirde vites değiştirme, soğuk havada devirli kullanma, ani hızlanma bunların hepsi etkiliyor yakıt tüketimini.

Valla ben o arabayi kastirabilecegim kadar kastirdim, ortalamasi 6 nin ustune asla cikmadi.
Kullanim stiliyle cok alakali degil, araba yakmiyor.

Aydin otobaninda 170-180 le sabit giderken soyledigi rakamlar 6.4 falandi, ortalamayi 6.0 gordum 6.1 goremedim.
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben arabayı aylıp eve koyacam süs gibi dursun

şu an finansal olarak tam anlamıyla kıt kanaat yaşıyordum zaten

kredi kartları hep limitte , arabayı en ekonomik şekilde kullanmaya çalışıyordum , lüks tüketimini kestim alkol almıyorum , light malbuştan mavi larka düştüm , sinemaya gitmiyorum dışarda yemek yemiyorum fln yıllardır yaşadıgım en byük mali buhranı yaşıyordum zaaten

sabah bu haberi okudum ya

tabutunun tahtasına , gelmişinden geçmişine , soyuna sopuna , doğmamış bebeğine , anasının babasının kemiğine lanet olsun

delirecem ulan çıldırıcam
Sosyal ağlarda paylaş

hayır arabayı satmak istesem yakıt fiyatları böyleyken kimse almaz alamaz

cidden

sinirden sigara üstüne sigara içiyorum sabahtan beri

sigarayı bırak o zaman hacı :Xdpp fln dicek ilk arkadaş umarım açık görüşlü ve başka bir erkekle günübirlik ilişki yaşamak isteyen birisidir , cünkü gelip kendisine devasa bir küskü verecem.
Sosyal ağlarda paylaş

DoGMeaT said:

abi ben arabayı aylıp eve koyacam süs gibi dursun

kredi kartları hep limitte , arabayı en ekonomik şekilde kullanmaya çalışıyordum , lüks tüketimini kestim alkol almıyorum , light malbuştan mavi larka düştüm , sinemaya gitmiyorum dışarda yemek yemiyorum fln yıllardır yaşadıgım en byük mali buhranı yaşıyordum zaaten

sabah bu haberi okudum ya

tabutunun tahtasına , gelmişinden geçmişine , soyuna sopuna , doğmamış bebeğine , anasının babasının kemiğine lanet olsun

delirecem ulan çıldırıcam

yazık ya kötü olmuş
Sosyal ağlarda paylaş

13.k ya aldım ben bu arabayı,tamam bmw ama hepinizin arabasından ucuzdur yani

çok zeki bir yatırım değil ama oyuncak olsun , hobi olsn diye bazı şeyleri göze alarak aldım, ha o zaman lpg 1.9 fln dı

tabi böyle bir araba kullanan adamın ilk önceliği yakıt ekonomisi değildir,ama KARDEŞİM GÖZ VAR NİZAM VAR BÖYLE ZAM OLABİLİR Mİ

borbet jantım var keke , egzoz yok zira apaçi değiilim , istersen gel 2 tur atar yanlarız bi ara , ama lpg'yi sen attırcan arabaya :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...