Kharon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 senko said: basıyorsundur sen abi 120yi geçtin mi 8-10 litreleri görmeye başlıyorsun zaten. ama dediğine katılıyorum, kullanım stili çok değiştiriyor. hızlı kalkışlar, yüksek devirde vites değiştirme, soğuk havada devirli kullanma, ani hızlanma bunların hepsi etkiliyor yakıt tüketimini. Valla ben o arabayi kastirabilecegim kadar kastirdim, ortalamasi 6 nin ustune asla cikmadi. Kullanim stiliyle cok alakali degil, araba yakmiyor. Aydin otobaninda 170-180 le sabit giderken soyledigi rakamlar 6.4 falandi, ortalamayi 6.0 gordum 6.1 goremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Tuplu sahinlerin sonu mu geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Dinimiz amin ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Sırf şu apaçi şahin-doğan vs'nin sonu gelcekse şu lpgye daha büyük zamlar gelsin. Gece gece patlak egzozuyla dolanan tofaşlardan bıktım. Suark'ın honda civic lpg'sinin de sonu geliyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 forgiver said: senko said: pejo 307hdi. biraz benim kullanınımla da alakalı yalnız bu rakam. bu ay max ne kadar görebilir diye ekstra dikkatli kullanıyorum. yoksa lambur lumbur kullansan arabayı 4litre'ye çıkar o. 70 le mi gidiyorsun 90 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 ortalama tuketimim 97 oktan 13.1/100km litre allahtan az km yapıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 synthesizer said: ortalama tuketimim 97 oktan 13.1/100km litre allahtan az km yapıyorum :( 95 kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 95-97 ciddi fark ediyor ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 abi ben arabayı aylıp eve koyacam süs gibi dursun şu an finansal olarak tam anlamıyla kıt kanaat yaşıyordum zaten kredi kartları hep limitte , arabayı en ekonomik şekilde kullanmaya çalışıyordum , lüks tüketimini kestim alkol almıyorum , light malbuştan mavi larka düştüm , sinemaya gitmiyorum dışarda yemek yemiyorum fln yıllardır yaşadıgım en byük mali buhranı yaşıyordum zaaten sabah bu haberi okudum ya tabutunun tahtasına , gelmişinden geçmişine , soyuna sopuna , doğmamış bebeğine , anasının babasının kemiğine lanet olsun delirecem ulan çıldırıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 ben hep 2 liralık dolmuşa biniyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Araba ne dogmeat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 hayır arabayı satmak istesem yakıt fiyatları böyleyken kimse almaz alamaz cidden sinirden sigara üstüne sigara içiyorum sabahtan beri sigarayı bırak o zaman hacı :Xdpp fln dicek ilk arkadaş umarım açık görüşlü ve başka bir erkekle günübirlik ilişki yaşamak isteyen birisidir , cünkü gelip kendisine devasa bir küskü verecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Dartanian said: Araba ne dogmeat? 89 model E30 , 1.8 motor su an sanırım türkiyede en kullanılmayacak araba benimkisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 DoGMeaT said: abi ben arabayı aylıp eve koyacam süs gibi dursun kredi kartları hep limitte , arabayı en ekonomik şekilde kullanmaya çalışıyordum , lüks tüketimini kestim alkol almıyorum , light malbuştan mavi larka düştüm , sinemaya gitmiyorum dışarda yemek yemiyorum fln yıllardır yaşadıgım en byük mali buhranı yaşıyordum zaaten sabah bu haberi okudum ya tabutunun tahtasına , gelmişinden geçmişine , soyuna sopuna , doğmamış bebeğine , anasının babasının kemiğine lanet olsun delirecem ulan çıldırıcam yazık ya kötü olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 abbart egsoz la borbet jant da var mi qanqa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Bmw kullanana laf yok lan. Adamin parasi olmayabilir, ama klasi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 13.k ya aldım ben bu arabayı,tamam bmw ama hepinizin arabasından ucuzdur yani çok zeki bir yatırım değil ama oyuncak olsun , hobi olsn diye bazı şeyleri göze alarak aldım, ha o zaman lpg 1.9 fln dı tabi böyle bir araba kullanan adamın ilk önceliği yakıt ekonomisi değildir,ama KARDEŞİM GÖZ VAR NİZAM VAR BÖYLE ZAM OLABİLİR Mİ borbet jantım var keke , egzoz yok zira apaçi değiilim , istersen gel 2 tur atar yanlarız bi ara , ama lpg'yi sen attırcan arabaya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 parayı bitcoine değil lpgye bassak zengin olmuşuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 10lt/100km tüketimim var benzinli. Çevreciliği sizden öğrenecek değiliz. FUCK GREENPEACE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 pejoların servis masrafı yakıt parasını kompanse ediyor diyolla. selçüg? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 yaşı olan pejoların kompanse ediyordur :) yeni pejolar nispeten masrafsız ama. eski dediğim 05-10 model arası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Psa grubunda yetkili serviste 300 liraya cikiliyor bakimdan, kompanse falan edicek biseyi yok. 200 liraya orjinal parcayi sanayiiden alirsin, cakmasini da 130-140 a getirirsin. Hdi motorlar bedava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 normal bakımı öyle ama araba canı sıkıldıkça rulman çatlatıyor, volans kitliyor, triger koparıyor. zaten trigerin dağılsa direk motoru eklediğinden yetiyor da artıyor bile sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Periyodik bakimi geciktirilmis her aracta olur onlar, parcalarin sucu degil. Psa lik bi olay yok. Hepsinde rulman inna, hepsinde kayis continental, Volans kitlemek ne lan ayrica? Kim goturdu seni sanayiiye? Bi beni gordugunde teach de, 33 liyim skillerini. Eksilerdesin agdhsfag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Namessar said: synthesizer said: ortalama tuketimim 97 oktan 13.1/100km litre allahtan az km yapıyorum :( 95 kullanstage 2 97 istiyo bilion mu ganhaaa sadfasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar