dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Piken sanirim ama sonra tasidik mi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 eve gidince kurayim bir bakayim, eski aletle oynarken performans keyifsizdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 pve pvp serverı ne demek abi harbi? öyle bi ayrım yoktu biz hep deso da açmıştık die hatırlıorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Server savaslarına öncelik verenler pvp serverı oluyordu sanırım, pve ciler bol bol event kasanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 haa ok, serverdakiler pvp yapmiyo, haliyle wvwvw etkilenir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 ha oyuncu base inden bahsediosunuz ok. deso çok iidi ya wvwvw de baklaım ben de de yüklü bi patchleri yapam bakam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 yazuach said: µh said: spvp'ye düzgün bir rank ve mm sistemi geldi mi acaba? Rank ve mm sistemi aylardır var. Şimdi rank sistemi kaldırılacak ama ladder mantığına geçiş yapacak oyun. WoW'daki arenalar gibi yani. Sezonlara ayrılacak vs. WoW'u pek bilmiyorum da lig sistemi mi gelecek yani? Teşekkürler bu arada cevabın için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 WvW için kesinlikle Seaferer's Rest öneririm. Aşırı kalabalık orası ayrı. Biraz daha normal bir population isterseniz Gandara iyidir. Piken'i asla önermiyorum. Kötü olduğundan değil gerçi sevmediğim için. Çok adilik yapıyorlar WvW'de. Bu hafta sağolsunlar ikinci doubleı yedik sayelerinde. @µh Aynen öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 oyun nasil oynaniyodu ya, cok acayip hersey asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 sen oynama aquila Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 dün bende girdim level 75 deki senaryo questimi bitirmemişim mouth of zoltan mı n e, böle bigrupla eve giriosun, işte parti modu, insanlar undeade dönüo vs. onları kesiosun sonudna damouth of zoltan var böle çukurun orada, 2 tane undaed ona kutu getirio. kesemedim, 2-3 kere önceden denemiştim hep orada bayıp bırakpı çıkıyorum oyundan. senaryolara yardım alabilio muyduk ya. olmadı bana bi yardım edin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Guardian'da staff çok hoşuma gitti. auto attack aoe vuruyor, duvar çekiyorsun, might bufflıyorsun falan. Her silaha farklı ability koymaları güzel olmuş. Şu arenalara level kaçta girebiliyoruz? WvW bildiğin çakma Warhammer yahu. Koskoca oyunu alıp bir instance'a sığdırmaya çalışmışlar sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 İstedigin zaman girersin cons. pvp ye, 80 lvl olacaksin zaten, tum skill ler acik olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 80 nasıl olacağım onu düşünüyorum. olmadan bayabilirim. oturdum başına, 15 oldum. böyle 2 sene yaşlanmış gibi hissediyorum kendimi sdfsdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Tuna abi bizden gecti mmorpg. Lutfen aldigin gw2yi yavasca yere birak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Pvp yapmak icin 80 olmana gerek yok demek istiyorum, oyun seni 80 e cekiyor zatn pvp bolgesine gittiginde, orda gear skill vs ayarlayip dalarsin olaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 hıı anladım. çok pis döverler herhalde abi. daha boş olan gear slotlar var sdfsd. arada bir breather olsun diye yaparım öyle birşeyler. prime time'da falan sıraya girip, zergün arasına bir karışayım, yamanayım epixli abilere eheh. Esh said: Tuna abi bizden gecti mmorpg. Lutfen aldigin gw2yi yavasca yere birak. bu oyun için haklı olabilirsin dostum. ama haberler aldım, world of darkness çıkınca real life'ı pauselayıp matrix'e girecekmişiz sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 arcane said: hıı anladım. çok pis döverler herhalde abi. daha boş olan gear slotlar var sdfsd. arada bir breather olsun diye yaparım öyle birşeyler. prime time'da falan sıraya girip, zergün arasına bir karışayım, yamanayım epixli abilere eheh. PVP alanına girdiğinde bütün armorlar/skiller açık, trait/skill pointler full şekilde giriyosun. Orada yapman gereken tek şey armorlarına rune alıp takmak(bedava), oyun stiline göre silah almak(bedava), silahlara rune takmak(bedava) ve trait/skill pointlerini dağıtmak. Turnuva oyunları yerine(Solo/Team Queue), Hot Join'den(alana girdiğinde sol tarafta kalıyo hot join npc'si) oyunlara girersen sıkıntı yaşamazsın. Biraz öğrendikten sonra Solo Queue akarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Pvp den kastin wvw ise sadece scale oluyorsun, actigin skilller ve gear larla beraber. Cons. da ful gear ful skill giriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Cons. ne olm? Structured o :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Coop s :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 çok terim yazmayın la daha bilmiyoz oyunu sdf. su altı silahı diye bir konsept var galiba. saatlerce düşünüp o sonuca vardım sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Evet otomatik degisiyor su altinda silah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 kıyamam, yeni gelin gibi oynuo gw2 yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 ahahah bakalım arcane oyundan ne zaman nefret edecek merakla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar