masa Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Sıçan yavrularını koyucam. Kuş kafesi hamster kafesi olur. Cuzi mi bir miktar para da verebilirim? Kafesin parmakları çok aralık olmaması lazım işime yaraması için. Edit: İstanbul şişlideyim. İstanbul içi elden teslim almak ilk tecihim, heryere gelirim, boşuna kargo parası vermeyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 kafes niye, cam, plastik gibi bisey daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Abi koli al bi del üstünü.. sıçan sonuçta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 böbrekçiler iyi değerlendirsin bu fırsat kaçmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Kafan mı güzel abi böbrek kafeste yetişmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 bilgi: topic sahibi cinsiyeti karı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 forgiver said: bilgi: topic sahibi cinsiyeti karı Şu post hatrına. Şıçanlar plastik ve kartonu kemiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 O zaman sanayide sunta kestirip kutu yaptır... Sonra da üstünü deldir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Sıçan neyde beslenir biliyorum, neyde besleyebilirim diye bir soru sormadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 dostum bu forumda zaten kimse sorunu doğrudan cevap vermez. işler şöyle yürür bak örnekleyeyim. soru: sıgara ucuzlamış mı? cevaplar: 1- bakkal mıyım ben? 2- en iyi sıgara winston 3- evet 4- hayır 5- sıgarayı bırakıcam ben ya 6- **sıgarayla ilgili bir gif** 7- kimi salaklar da en iyi sıgara winston demiş. muratti varken.. 8- hayatında karşılaşmadığın bir insana salak demen senin içine kapanık ruh halinin bir getirisi. asosyalliğinin yani. psikolojini bozuk olması insanlara bu şekilde hakaret etmeni gerektirmez. zaten bütün postlarına baktım özellikle şuna - 2005 yılından bir post linki- sen hep bu şekilde saçma sapan davranıyosun. gereksizsin. ikile 9- ** popcorn.gif** böyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 forgiver said: bilgi: topic sahibi cinsiyeti karı http://forum.paticik.com/read.php?62,6911189,7025546#msg-7025546 Bu mu karı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 diaboliq said: dostum bu forumda zaten kimse sorunu doğrudan cevap vermez. işler şöyle yürür bak örnekleyeyim. soru: sıgara ucuzlamış mı? cevaplar: 1- bakkal mıyım ben? 2- en iyi sıgara winston 3- evet 4- hayır 5- sıgarayı bırakıcam ben ya 6- **sıgarayla ilgili bir gif** 7- kimi salaklar da en iyi sıgara winston demiş. muratti varken.. 8- hayatında karşılaşmadığın bir insana salak demen senin içine kapanık ruh halinin bir getirisi. asosyalliğinin yani. psikolojini bozuk olması insanlara bu şekilde hakaret etmeni gerektirmez. zaten bütün postlarına baktım özellikle şuna - 2005 yılından bir post linki- sen hep bu şekilde saçma sapan davranıyosun. gereksizsin. ikile 9- ** popcorn.gif** böyle işte. ahahaha harika olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 "Tatar Ramazan" said: forgiver said: bilgi: topic sahibi cinsiyeti karı http://forum.paticik.com/read.php?62,6911189,7025546#msg-7025546 Bu mu karı? işte araştırmacı gazetecilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Yarın anne geliyor, hadi patiler kafes bulun size çok sevimli sıçan yavruları hediye ederim http://www.petfinder.my/photo/pet/164/16447-66266-l.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 aşşağa baktım ve aynısından gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 ulan sosis sandım ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 aslında ben göğüs kafesimi kullanmıyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Nalburdan kümes teli aldım, salı günü filan yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar