Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kullanmadığınız kafes var mı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sıçan yavrularını koyucam. Kuş kafesi hamster kafesi olur. Cuzi mi bir miktar para da verebilirim? Kafesin parmakları çok aralık olmaması lazım işime yaraması için.

Edit: İstanbul şişlideyim. İstanbul içi elden teslim almak ilk tecihim, heryere gelirim, boşuna kargo parası vermeyeyim.
Mesaj tarihi:
dostum bu forumda zaten kimse sorunu doğrudan cevap vermez. işler şöyle yürür bak örnekleyeyim.

soru: sıgara ucuzlamış mı?

cevaplar:

1- bakkal mıyım ben?
2- en iyi sıgara winston
3- evet
4- hayır
5- sıgarayı bırakıcam ben ya
6- **sıgarayla ilgili bir gif**
7- kimi salaklar da en iyi sıgara winston demiş. muratti varken..
8- hayatında karşılaşmadığın bir insana salak demen senin içine kapanık ruh halinin bir getirisi. asosyalliğinin yani. psikolojini bozuk olması insanlara bu şekilde hakaret etmeni gerektirmez. zaten bütün postlarına baktım özellikle şuna - 2005 yılından bir post linki- sen hep bu şekilde saçma sapan davranıyosun. gereksizsin. ikile
9- ** popcorn.gif**

böyle işte.
Mesaj tarihi:
diaboliq said:

dostum bu forumda zaten kimse sorunu doğrudan cevap vermez. işler şöyle yürür bak örnekleyeyim.

soru: sıgara ucuzlamış mı?

cevaplar:

1- bakkal mıyım ben?
2- en iyi sıgara winston
3- evet
4- hayır
5- sıgarayı bırakıcam ben ya
6- **sıgarayla ilgili bir gif**
7- kimi salaklar da en iyi sıgara winston demiş. muratti varken..
8- hayatında karşılaşmadığın bir insana salak demen senin içine kapanık ruh halinin bir getirisi. asosyalliğinin yani. psikolojini bozuk olması insanlara bu şekilde hakaret etmeni gerektirmez. zaten bütün postlarına baktım özellikle şuna - 2005 yılından bir post linki- sen hep bu şekilde saçma sapan davranıyosun. gereksizsin. ikile
9- ** popcorn.gif**

böyle işte.

ahahaha harika olmuş
Mesaj tarihi:
Yarın anne geliyor, hadi patiler kafes bulun size çok sevimli sıçan yavruları hediye ederim http://www.petfinder.my/photo/pet/164/16447-66266-l.jpg
  • Yeni Oluştur...