Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kullanmadığınız kafes var mı

masa

Öne çıkan mesajlar

Sıçan yavrularını koyucam. Kuş kafesi hamster kafesi olur. Cuzi mi bir miktar para da verebilirim? Kafesin parmakları çok aralık olmaması lazım işime yaraması için.

Edit: İstanbul şişlideyim. İstanbul içi elden teslim almak ilk tecihim, heryere gelirim, boşuna kargo parası vermeyeyim.
Sosyal ağlarda paylaş

dostum bu forumda zaten kimse sorunu doğrudan cevap vermez. işler şöyle yürür bak örnekleyeyim.

soru: sıgara ucuzlamış mı?

cevaplar:

1- bakkal mıyım ben?
2- en iyi sıgara winston
3- evet
4- hayır
5- sıgarayı bırakıcam ben ya
6- **sıgarayla ilgili bir gif**
7- kimi salaklar da en iyi sıgara winston demiş. muratti varken..
8- hayatında karşılaşmadığın bir insana salak demen senin içine kapanık ruh halinin bir getirisi. asosyalliğinin yani. psikolojini bozuk olması insanlara bu şekilde hakaret etmeni gerektirmez. zaten bütün postlarına baktım özellikle şuna - 2005 yılından bir post linki- sen hep bu şekilde saçma sapan davranıyosun. gereksizsin. ikile
9- ** popcorn.gif**

böyle işte.
Sosyal ağlarda paylaş

diaboliq said:

dostum bu forumda zaten kimse sorunu doğrudan cevap vermez. işler şöyle yürür bak örnekleyeyim.

soru: sıgara ucuzlamış mı?

cevaplar:

1- bakkal mıyım ben?
2- en iyi sıgara winston
3- evet
4- hayır
5- sıgarayı bırakıcam ben ya
6- **sıgarayla ilgili bir gif**
7- kimi salaklar da en iyi sıgara winston demiş. muratti varken..
8- hayatında karşılaşmadığın bir insana salak demen senin içine kapanık ruh halinin bir getirisi. asosyalliğinin yani. psikolojini bozuk olması insanlara bu şekilde hakaret etmeni gerektirmez. zaten bütün postlarına baktım özellikle şuna - 2005 yılından bir post linki- sen hep bu şekilde saçma sapan davranıyosun. gereksizsin. ikile
9- ** popcorn.gif**

böyle işte.

ahahaha harika olmuş
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...