Fistan Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 sümüklü şükrü bile geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 bitcoin iyi post yapti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 8ball tarifi veriyorum, kafası inanılmaz: 0.40 doz BTC 0.15 doz LTC 0.05 doz NVC 0.05 doz NMC pilot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 ha benim BTC bilgime güvenenler denesin diğerleri yapmasa da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 sepet her türlü az riskli ve az karlı deil mi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 az karlı olup olmayacağını bilemezsin de portföyü bölmek/diversification her türlü ekstrem zararlardan korur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 iki rekat susun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 24 Change para yatırdım lakın hla gozukmuyor nekadarsuruyor hesaba gecmesı bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 shal said: 24 Change para yatırdım lakın hla gozukmuyor nekadarsuruyor hesaba gecmesı bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Baya açıklayıcı oldu saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Yatar yatar, nostalji oldu da benim için, onun için gözlerim doldu. Kusra bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shal Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Nekadar bir sure gecıyor çunkü hesapta para hala duruyor çekilmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 bana da aynısı oldu. iki gün geçti supportlar da bok gibi yeter lan dedim hesaptan çektim ben de parayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 24change'den Btc-e' mi yaptın ? Ve hangi bankayla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Btcturk api yazsam aslinda iyi is yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 onu yazana kadar apiyi yazmıştın hadi git yaz da gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 yildirimokur said: 24change'den Btc-e' mi yaptın ? Ve hangi bankayla ? evet. ziraat. iki gün önce ilk denememde 500 atmıştım sorun olmamıştı. ikincide patladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 PrudenT said: Konuya gitmek icin tiklayin: http://forum.paticik.com/read.php?27,7324790,7331294#msg-7331294 yildirimokur said: 24change'den Btc-e' mi yaptın ? Ve hangi bankayla ? evet. ziraat. iki gün önce ilk denememde 500 atmıştım sorun olmamıştı. ikincide patladı Completed_ Btc-Code gelmedi mi eloktronik postana ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 NE 37,82 Mİ ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 #direnltc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 40 olsunda satayim ya 27 den aldiklarimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 fizban said: Btcturk api yazsam aslinda iyi is yapar. api cıkaracaklar yakında test ediyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 e bosuna ugrasmiyim o zaman, mal mıyım ben? yazmaya baslamak üzere kolları sıvadığımda site çökmüştü bu arada, bahanem de hazır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 :D mail atmıstım ben test asamasında demişlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 ne api'si? asda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar