bingildak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 helal - fazlasını kazansın inşalleehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 ha pardon. o zaman ben de alırım takdir etmiyorum vazgeçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 http://ischinaawake.jit.su/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 % kaç somon? das bende google araması kayıtlı: what time is it in usa what time is it in china Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 ltcleri bozdum geçtim siparişi. nasıl; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 bakmicam arkadaş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Bi an gerçek sandım (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 yavaş ve emin adımlarla ilerliyorum. önce 1/10 sonra 1/5 sonra 1/1 model, sonra da gerçeği inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 ben gtx 780ti alsam yeter ettiğim kar ile asdasd. çok gözümde büyüyor gpu'a 1400 tl vermek. ltc versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 gtx770 al abi kasma çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 680'den 780ti altı saçma geliyor ya. al-unut yapacam 2 yıllık. ltc alsın, ben unutayım 780ti'dan sonra da bir mekanik keyboard aldırırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Somon bi 15-20 bin sallasana, lazım değil ama dursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 abiler nvidia ile mining isine girmeyin. ati yolunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 780 var bende, atinin cop kartlari dovuyo miningde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 mining neymiş abi üreticinin kazandığı nerede görülmüş adsad aradaki adam olacaksın :p ben tamamen gaming amaçlı istiyorum. zaten hayatımız para kazanma odaklı geçiyor, off-time'da benim keyfimi arttırsın derdindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 bu arada asrock fln da mining board çıkarttı geçenlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 iste amd kartla da oyun oynayip evde degilken falan kazdirabilirsin ama :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 evet ciddi ciddi, mining yapanlar var oyun oynarken ATI ile, sadece khash degerı bıraz dusuyor o kadar haha. asrock'ın h81 prosu o kartta tr'ye de var mı bılmıyorum, bulsam direk alacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 BioHazarD said: 780 var bende, atinin cop kartlari dovuyo miningde sakacı seni, 400khz ile mi dovuyosun 700khzlik 7970'i, 600khz'lik 7950'yi ve 1200khzlik 7990'ı? bi onceki nesıl 850 khz'lık 6990'ı bıle dovemıon be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 1 ay 10 saatten kaç bitcoin mine lıyonuz ki abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 1 bitcoin dengi litecoin minelanıyo en iyi kartla falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 litecoin kazıoz, bitcoin ASIC'lerin isi, yani devletlerin ve illuminatinin lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 günde ne kadar çıkartıyosunuz abi litcoin? iyi bir sistemle? amd falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 yeni pc alınca eskisine kart alıp ltc farmlayayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 fizban said: 1 bitcoin dengi litecoin minelanıyo en iyi kartla falan. orta vadede ne mine lıyo işte 7970 falan? 4 ayda kartı+elektrigi amortiliyo mu? bi de yeni kartlar cıkınca ve ltc degeri yükseldikce minelama süresi uzayacaktır illa ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar