Feamer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 tırt diyarlarda epik macera okumak istemiyorum, şöyle kılıçlı kalkanlı büyülü sihirli, epik olmayan yol hikayeri olan fantastik seri bilen var mı? bence hiç denk gelmedim zira alayı, "zırt diyarında -maks 3 şehir var- fırt fırt karekteri, zalim büyüc/kral ile lolipop mevzusundan kapişmışlar..." şöyle basit bir amaç veya amaçsızca, arkadaşlık, kardeşlik ve sevgi üçgeni içinde maceralar maceralar, her bölümde farklı maceralar yok mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Hobbit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 büyülü kılıçlı demişsin virgülü görmedim. asdf o zaman Yeşil Süvari'yi öneririm fena değil. kapağa aldanma ama... asdfdaha okumadım ama okuyan herkes çok güzel oldugunu söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 "ölüp ölüp dirileceksiniz" asdfgsg öldüm cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 tokien güzel bir örnek ama tabi ki okudum, onun dışında büyülü kılıçlı olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 çok epik http://static.omdb.si/posters/active/424404.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 yok be çok epik olunca tadı kaçıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 kingkiller chronicles, epik ama asıl karakter anti-hero diyebiliriz. okumadıysan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 The Dark Elf Trilogy okumadıysan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 bu ikisi seni tatmin eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Kvothe'ye "18-25 yaşları arasında vasifsizdir birde karakter..." dedi boşuna önermeyin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 güzel lan kitap, osuruktan salvatore kitapları gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 salvatore kitaplarına osuruk dendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 BalisticGel said: Kvothe'ye "18-25 yaşları arasında vasifsizdir birde karakter..." dedi boşuna önermeyin :D demedim, öyle çıkmasın dedim, zira seri bir şekilde o tarz kitap yazdılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Feamer said: BalisticGel said: Kvothe'ye "18-25 yaşları arasında vasifsizdir birde karakter..." dedi boşuna önermeyin :D demedim, öyle çıkmasın dedim, zira seri bir şekilde o tarz kitap yazdılarYok değil merak etme (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 salvatore kötü ama çevresi iyi o yüzden dark elf serisi güzel ama kendi yazdığı kitaplar yine gereksiz, bu arada bende bir önerme yapayım, Dört Serüvenci Serisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 http://1.bp.blogspot.com/_WN_vb6bH42E/TNjGJh5wTxI/AAAAAAAAAac/W3NhV8knavA/s1600/wristcutters.jpg bunu izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 http://www.themanbookerprize.com/sites/default/files/images/books/86.Rachel%20Joyce-The%20Unlikely%20Pilgrimage%20Of%20Harold%20Fry.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Elenium ve Tamuli serileri tam senlik Gerçi epik bir hikaye söz konusu ama ana karakter (Sparhawk) bildiğin knight işte. Sürekli yolculuk halinde olmaları,büyük bir diyarda geçmesi ve karakterler, her biri ayrı güzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Nedendir bilmem çok çekici geldi bu kitaplar. Ek : Fakat ben bu kitapları okurken hiç zevk alamıyorum. Sıfır edebiyat, düz sıradan cümleler. Çevirilerini pek beğenmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Kartan said: Elenium ve Tamuli serileri tam senlik Gerçi epik bir hikaye söz konusu ama ana karakter (Sparhawk) bildiğin knight işte. Sürekli yolculuk halinde olmaları,büyük bir diyarda geçmesi ve karakterler, her biri ayrı güzel... ilk okuduklarım dan taaa zamanında :) dünyanın parasıydı o çevir kitaplar, aslında güzel seri sparhawk falan kaliteli karakter ama yine yine yazarın "amerikan" lığı oraya çıkıyor, özellike tamuli de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 yildirimokur said: Nedendir bilmem çok çekici geldi bu kitaplar. Ek : Fakat ben bu kitapları okurken hiç zevk alamıyorum. Sıfır edebiyat, düz sıradan cümleler. Çevirilerini pek beğenmiyorum. tolkienin dediği gibi kaçış edebiyatı... aslında bu yüzden insanı alıp götürecek, sırandan nesirli kitaplar bence daha içine girmesi kolay kitalar... hele aradığım gibi, yol hikayeleri olunca, kır gezisine çıkmak gibi, günün sonunda girip aklını dağıtacağın kitaplar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Sanırım aradığın şey daha çok sword and sorcery tarzı. O tarzda mesela David Gemmell romanlarını tavsiye edebilirim. Yol hikayesi olarak değil de epik olmayan ve basit yapılı ama sürükleyici fantastik-kurgu olarak öneriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Arylin in ilk uc kitabini oku. Sonradan cok epiklesiyor ama. Okumasi rahat, batmiyor ve eglenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Daha dogrusu elaine cinningham kitaplarini oku ben cok sevmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar