Selamisahin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Planescape Torment'in ve Realms of Arkania serisinin yapımcılarından Guido Henkel (niyeyse beni inaktif twitterımda takip ediyor, toplamda 14 kişi zaten :)) eski stil rpg (oynanış açısından) oyunu yapıyormuş. FP bakış açısı ve party-based olacak oyun için 6 kasım'da KS açmış. Kombat ise turn-based. Ben de daha az önce gördüm. 360k amacından şu an uzakta gözüküyor (144k toplayabilmiş) ve 5 gün kalmış. Oyun açıkçası güzele benziyor. • KS sayfası • Oyunun resmi sayfası
eldar Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 bak adamın reklamını yaptın adam boşuna takip etmiyomuş.
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 dün gördüydüm ben bunu, ks tutmayacak gibi ama çıkarırlar umarım güzele benziyo
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 grafikler guzel gibi ama karakterin havalanarak yurumesi ve gitme yonleri cok rahatsiz etti.
axedice Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Hem grid style fps oynanış, hem de guido "sıradağları ben yaratattım" henkel. Çok meeh göründü gözüme.
Öne çıkan mesajlar