Selamisahin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Planescape Torment'in ve Realms of Arkania serisinin yapımcılarından Guido Henkel (niyeyse beni inaktif twitterımda takip ediyor, toplamda 14 kişi zaten :)) eski stil rpg (oynanış açısından) oyunu yapıyormuş. FP bakış açısı ve party-based olacak oyun için 6 kasım'da KS açmış. Kombat ise turn-based. Ben de daha az önce gördüm. 360k amacından şu an uzakta gözüküyor (144k toplayabilmiş) ve 5 gün kalmış. Oyun açıkçası güzele benziyor. • KS sayfası • Oyunun resmi sayfası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 bak adamın reklamını yaptın adam boşuna takip etmiyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 dün gördüydüm ben bunu, ks tutmayacak gibi ama çıkarırlar umarım güzele benziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 grafikler guzel gibi ama karakterin havalanarak yurumesi ve gitme yonleri cok rahatsiz etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Hem grid style fps oynanış, hem de guido "sıradağları ben yaratattım" henkel. Çok meeh göründü gözüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar