Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 yeni kasa aldım herşeyi aktardım ama şimdi bilgisayar açılmıyor. hata şu: http://s18.postimg.org/4q7en9n4p/IMG_20131201_WA0000.jpg bilgisayara bir de ssd takmıştım ilk açılmayınca ilk onu gördü falan diye düşündüm ama şuan ne varsa çıkarıyorum kendi hdd'mi takıyorum yine aynı hata. bir de mesela sanırım eski boot önceliği dvd romdaydı şimdi dvdyi takıyorum sata girişli o da yine olmuyor. ama esas sıkıntı bilgisayar açıldığında klavye mouse çalışmadığından biosa falan da giremiyorum hiç bir ayar yapamıyorum. kafayı yedim. var mı bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 çok ilginçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 format at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 klavye nasıl çalışmıyor ben onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 bu topiği rezillikler tarihine koyun klavye diye external hdd'yi takmışım. klavye takılı sanıyorum. biosa girdim ayarladım oldu. teşekkürler. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/3b/Paris_Tuileries_Garden_Facepalm_statue.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 boot önceliğini floppy yap bidaha dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Ssdnin elektrik fisi takili olmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 oldu herşey çalışıyor sağolun yeni bi soru sorayım hazır topic açmışken kasanın ön panelindeki usb3'lerin kablosu var bi tane anakartta takacak hiçbir yer bulamadım. http://archive.benchmarkreviews.com/images/reviews/cases/solo-II/USB3_cable.jpg şu sanırsam http://media.bestofmicro.com/V/6/262914/original/usb-3.0_fp-header.jpg anakart asus m4a88TD-V evo/usb3 ama bu giriş yok mu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 bir soru daha sorayım hemen: phenom x6 1090t black edition var bende kendi fanıyla geldi direk ama fanı çok ses yapıyor rahatsız oluyorum. buna yeni sessiz bir fan alıp rahatlamak istiyorum ama hangi fan uyar nasıl takılır hiç bilmiyorum. yardımcı olabilecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 USB 3.0 lar blok halde mavi renkli olması lazım esimdede göründüğü gibi .Asusun web sayfasında yalnızca iki adet arka usb 3.0 çıkış var , yani anakartta yok usb 3.0 çıkışı. Edit : Fana gelince bir sürü alternatif var xigmatek /noctua vb , money talks http://www.vatanbilgisayar.com/sogutma-sistemleri?k3=%DD%FElemci http://www.sanalmarketim.com/urun_liste/?liste&ref=%2Csxbiu%3A71%2Csxbia%3A72%2Csxst%3Aon&sxpg=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 cevap gelmese de soru üstüne soru soracağım: şimdi de cpu acaip ısınmaya başladı. alt tarafı kasa değiştirdim lan ne olmuş olabilir ki? cpunun vidalarını gevşettim biraz bi ara anakart üstündeki acaba o ara mı bozduk iletimini falan noldu lan. 70 derece üstüne bi çıkıyor fan başlıyor bağırmaya deliler gibi :( kısaca kasayı değiştirdim cpu fanı bağırmaya ısınmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 jagd said: USB 3.0 lar blok halde mavi renkli olması lazım esimdede göründüğü gibi .Asusun web sayfasında yalnızca iki adet arka usb 3.0 çıkış var , yani anakartta yok ben kimse cvp vermiyor derken yazmışsın. yanlış anlaşılma olmasın. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 fanla işlemci arasında boşluk olmamasına dikkat et. am3 yazan fanlar olur. zaten çoğu birbirine uyar hep yazar am3 am3+ lbilmemne diye. macun da var di mi. bios'tan da bak biraz işlemci sıcaklığına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 buna bak mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 eyvallah şuna bakayım alıvericem yeni bir fan o sorun değil de neden kasa değiştirir değiştirmez bağırmaya 70+ derece olmaya başladı? kasa boktan değildir heralde? (cooler master n600) dediğim gibi vidalarını açmıştım cpu fanını sonra sıktım tekrar o ara bişey olmuş olası mı? (tam çıkarmadım ama) bişeyi mi yanlış bağladım ya da? ama ne olabilir ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 70 cok da anormal degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 ama kasayı değiştirmeden önce hiç böyle bağırmıyordu? derecesini bilmiyorum ama neden bağırmaya başlamış olabilir onu anlamadım. yani dayanılacak bi ses değil mesela oyun açınca ya da setup açıkken bişeyler kurarken 70 üstü gördü mü kafaları yiyor. ama boştayken 49-55 arası zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Yani arada bosluk kalmis olsa muhtemelen acilmazdi makine. Bence degerler normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Cpu yu gevşettiğinde tekrar sıkarken tam oturmamış olabilir ,bir taraf daha sıkı olup diğer taraf cpu ile temas etmiyor olabilir yada cpunun üstündeki termal macun kurumuştur ve artık yenilemek gerekiyordur yada fanlar yeterli hava üflemiyordur içeri vb ,yada başka bir şey olabilir :) . Black-ice said: ama kasayı değiştirmeden önce hiç böyle bağırmıyordu? ama boştayken 49-55 arası zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 peki fanın neden 70 görünce coşmaya başlamasına dair bi fikrin var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Biosta cpu fan thresoldu ayarlaniyor, oraya bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Bios ayarından muhtemelen ,biosa girip ayarlarına bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 o zmn yapıcak bişey yok galiba. ben yeni fan alayım o zmn bakalım neler olacak. bu a3, ya da a3+ yazanların hepsi uyuyorsa uygun bişi alıveriyorum ben o zaman? biosa da bakayım teşekkürler yardımlar için hepinize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 uygun bir şey için cooler master 212 ve xigmatekler var F/p olarak , en iyisi dersen noctua. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar