Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Re: STSL 13. Hafta | Kasımpaşa v Galatasaray @ 01.12.2013 19:00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
applev0dka said:

selcuk konusunda da, adama yapılan faullerin %80i faul degil, trabzon zamanından beri böyle. hatta ben canakkaleliyim selcuk Dardanel'deyken de böyle oldugunu söylüyor babam ben hatırlamıyorum.

geçen haftalarda öyleydi ama bu maç aldığı faullerin hepsinde ayağa darbe vardı
ama gs de genel bir kendini yere atma ekolü var

ama bizim kazmalar saçma yerlerde ya da inandırmayacakları pozisyonlar için yapıyorlar

mesela real maçında umut'un düşüncesi iyi ama tiyatral yeteneği çok kötüydü
gerçekten itilmesine rağmen yapay bir şekilde bıraktı kendini

bu maç da eboue 10 kez tekrar izliyoruz anca gözüküyor darbe olduğu
tripleri ise sanki levye ile dalmışlar
Mesaj tarihi:
ben bu maç özelinde demedim zaten selcuk ve digerleri için. uzun zamandır olan bişey.önceki takımlarından gelen sürekli yaptıkları şeyler. takımda var böyle 3-5 adam aldıkları faullere bak hakikaten cogunda düşmeyecekleri darbeler ile kurşun yemiş gibi düşüyorlar.ya da daha adam gelmeden el omuza konduğu gibi uygun düşüş pozisyonuna geçiiyorlar

diger tarafta takım arkadasına bakıyorsun 2-3 katını yiyor yıkılmıyor falan. insan onlardan utanir yani. ben eboue falan olsam tesislerde insanların yüzüne bakamam ya.
Mesaj tarihi:
türkiyede savunma yapmak faulu oynamak olduğundan, ve hakemlerde buna göz yumduğundan yapacak başka bir şey kalmıyor

drogba ilk geldiğinde düşmüyordu, hatta adamlar ona vurup kendileri düşüyordu, hakemde hucum faul çalıyordu, bu saçma durumdan kurtulmak için drogba da normal olarak kendini yere atmaya başladı
  • Yeni Oluştur...