wook Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 said: Diomedes, 20 Aralık 2004 17:56 tarihinde demiş ki: Bişi olmas kedidir kedi :) Doğru ya rüyalar tersine çıkarmı$ :) lol olay budur en açıklayıcı cewap
CrayTotem Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Hunn ben 1 rüyada 8 kere uyandım... Nolcek simdi? Üstelik benim rüyalar genelde devam eder... Böle yarıda uyanırım 3 gün sonra özeti izlerim rüyaya devam ederler.. Çok ilginç biriyim...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com
screamer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Rüyamda kendime Monster Reborn kartı attığımı hatırlıyorum ben :D[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Brave Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Gördüün rüyayi kendi çapimda yorumladim ve sonuç: Rüyanda ölü cesedini görmüssün sen yasarken demekki ömründe bi defada olsa ölümden bikere dönüceksin.Tam ha hu öldüm falan derken dünyaya geri döncen bi electro shock dalgasiyla.Fazlami fantasy oldu :D
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 tersi olurmuş..merak etme ölmezsin :-)[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine
wook Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 lütfen arkadaşlar yok tersi çıkar fln dierek birbirimizi kandırmayalım rüyanda öldüysen demekki bikaç güne cıkmıcan şimdiden Allah rahmet eylesin
MartinLGore Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Ya deli saçması diyin ne derseniz diyin ama rüyalarınız yönetebiliyorsunuz düzenli bir çalışmayla. Belki pskolojikir ama sonuçta öncesi ve sonrasını karşılaştırınca bayağı bir fark görüyosun.. kendi senaryonu yaşamak çok hoş oluyo... tabii hep tutmuo. Bazen hiç görmüosun bazende nepalde hatunla beraber olcam diyon bi bakıyosun 5 tane abaza erkek seni kovalıyo. tabii bu işin profosyonelleri var, işi bayağı ilerilere götürebiliolar...[signature][hline]Hepimiz aynı pürenin parçasıyız. Member of AAL'05
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 ah ah rüyalarımı bi kontrol edebilsem 24 saat uyurum :lol:[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. Magic, ilk yenişim Buda ikinci [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 annem ve teyzem aynı gun ruyalarında bni gormus olurken bu ne demek bi kac ay oldu.. bişii olmaz ruya de gec git :)) [Bu mesaj _AvengeR_ tarafından 20 Aralık 2004 18:57 tarihinde değiştirilmiştir]
huun Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 harbi ilginc adammissin ha craytotem .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 said: LoMBaK, 20 Aralık 2004 17:16 tarihinde demiş ki: Bugün bir rüya gördüm daha dorusu kabus denize bi baktım deniz çok güzel masmavi işte dibi görünüo annem arkadan bağırıo bir kedi ölmüş olum die denizde ben işte ilerliyorum bakıyorum kedi ceseti korkuyorum tabi geri dönüyorum bi bakıyorum insan ceseti ceseti bir çeviriyorum bi bakıyorum benim ve ben rüyamdan daha dorusu kabusumdan baararak imdaaat laam die bi kalkyorum Sela okunuyor.Acaba ölücemmi die içimden geçmiyor deil he:) Kedi ölmesi ve ısırması talihsizliğe ihtardır. Kedi yi görmek Dostların hiyanetine işaret olduğuna belirtmeliyim. :) birçok insan ceseti görmek maynak bir işarettir ne demek bilmem ama eğer ceset tanıdığınız bir şahsa aitse çok mühim bir para veya haber alacağınıza işarettir. Eğer ceset tanımadığınız bir şahsa aitse çok yakın bir dostunuzu kaybedeceğinize işarettir. Sen bu rüyanı gördükten sonra başınıza hiçbir şey gelmeyecek. ölmeyeceksin rahatını ver. Hoşuma gitti senin bu yazdıkların. Dün rüyamda köpeklerin saldırısına uğramıştım. onları yavaş yavaş püskürterek daha sonra köpekler öldüğünü gördüm. Köpek cesetleri dokununca gözüme bir ışık çarptı.. Geri çekildim sol ayağımı bir taşa vurmuştu ve öyle ki yere düşüp başım carptı yeryüzüne. gözlerim de kapanıyordu (kapanmamayı çalıştım olmadı, olmuyor) ve ölüm geliyordu. Ölüm çok iyi bir şeymiş. Her an ölüm gelebilir. Uyanmadım daha. Ölmemişim ne güzel, gözlerim yeniden açınca havada çok güzel ve hızlı giden bulutları ve bir mamavii Ay'ı görüyordum.. ve güneşle uyandım. Huzur verici rüyamış bea..[signature][hline]Tarih Türkler'de başlar Pontus ve Bizans'ı Hortlatmak isteyenlere yanıt!
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 ben yaz aylarında gençlik kampı için gittiğim bi otelin avlusunu tümüyle kan içinde görmüştüm 2 yıl önceki bir rüyamda. havuz, cafe, şezlonglar, yerler filan kan içindeydi. sanki bi katliam olmuş da, cesetler toplanmış gibi. baya ilginç gelmişti bana, tırsmıştım da hafiften.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Bende yakın bı zamanda arkadasımı dogum yaparken gormustum dogum sıkıntı demekmıs daha basına sıkınılacak bı olay gelmedı umarım da gelmez..!![signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
od3on Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 said: rockncoke, 20 Aralık 2004 17:33 tarihinde demiş ki: said: rüyamda öldüm Allah rahmet eylesin Amin
montezaus Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 oha rüyayı yönetsem inanılmaz olur, başlıyorum bugünden çalışmaya =) Benim en sevdiim olay şudur, rüya görürsün, inanılmazdır harbi keyif alırsın böyle, en güzel yerinde annen gelir uyandırır, anneni postalarsın rüya görmeye devam etmeye kasarsın iki saat ama olmaaaaz bi türlü olmaaz deli eder :) gün boyu annene trip atarsın ehehe bi de ikinci bi hal bulunmaktadır, bu sefer anne değildir uyandıran faktör, kendin kalkarsın böyle - fakat seni uyandıran somut bişi olmadıından rüya görmeye devam edebilirsin :) ama bu sefer rüyayı kontrol edersin inanılmaz olur, countdown 5-10dk fln ama, çabuk olun yani :)[signature][hline]Let me back let me back, I promise to be good. Don't look in the mirror at the face you don't recognize. Help me, call the doctor Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside **no paranoia@ montezaus
NuKe Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Benim kankam ne goreceğini düşünürse onu gorebiliomuş. bana yalan solemez herhalde :) Ama bu onu rahatsız ediyo ilginç.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın!
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 ya açalım şuraya bi rüya sözluk bolumu dıye mıllet ordan baksın...
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 harbi bi sözlük gerekli :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
montezaus Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 ehehe benim ingilizce türkçe sözlük olarak kullandığım bi ee bi çalışmanın içeriği genel olarak şunlardır -bilgisayar sözlüğü -bitkiler ve faydaları (a vitamini, b vitamini, c vitamini... ) -isimler(çocuğunuza isim arıyosanız burdan anlamlarını öğrenerek koyabiliyosunuz, fakat hazırlayan siteden dolayı genellikle kullanılan isimler osmanlıca, hatta ibret olsun die örnek veriorm rastgele 'e'yi açtım - eban, ebbedullah,ebecen,ebed,eber,ebher,enra,ebrar,ebru,... öhöm nyse ) -türkçe - inglizce / ingilizce türkçe ( içeriği sağlam baya :) ) -kur'an ( ayetler fln =))) ) -osmanlıca (türkçe, dini -- açıklamaya gerek yok herhalde, ingilizce türkçe die kakaladıkları şeye çaktırmadan osmanlıca fln da koymuşlar fln ) - ve sonunda rüya =) bu kadar mı alakasız olur, evet. İngilizce türkçe sözlük diye indirdim bunlar çıktı ( ama sözlük kısmı sağlam baya ). O sebeple diyorum ki, her türlü rüyanız bizzat işin ustaları tarafından hazırlanmış, hacılar hocaların yıllardır süre gelmiş bilgiyi derledikleri, muhteşem ulvi müslüman ingilizce türkçe sözlüğümüz kaynak alınarak yorumlanır, hattın öbür ucundayım, kafanıza takılanları yazın ben hayra yorarım keh keh hemen örnek bi açıklamaya giriyoruz ve açıyoruz ingilizce türkçe sözlüğümüzü, rüyada zenci görmeye bakıyorz...... ....... ....... ............. Rüyasında zenci gören kişi geçinebilmek için çok çalışması gerekir anlamındadır. Evin içinde zenci görmek uzun süredir sonuçlandıramadığınız bir işi bitireceğinize yorumlanır. ..... .............. o_O !!!!!ABİİİ NASIIILLLL???!??![signature][hline]Let me back let me back, I promise to be good. Don't look in the mirror at the face you don't recognize. Help me, call the doctor Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside **no paranoia@ montezaus
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 hayır anne bu sabah okula gitmek istemiyorum[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 rüyanda ölürsen gerçek hayatta ölürsün...bu yüzden yüksek bi yerden düşerken tam yere çarptığımızda uyanırız...ya da tam bıçak yicekken uyanırız vs... direk birinci gözden ölmedikçe bişey olmaz..ölü cesedini ters çevirdim demişsin...bağlamaz boşver...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 "rüyanda ölürsen gerçek hayatta ölürsün..." tamamen sıkış :) çünkü ben rüyamda uçurumdan düşüp öldüm :) hala hayattayım :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
wook Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 said: zgrw, 20 Aralık 2004 20:38 tarihinde demiş ki: "rüyanda ölürsen gerçek hayatta ölürsün..." tamamen sıkış :) çünkü ben rüyamda uçurumdan düşüp öldüm :) hala hayattayım :) lol hepsi sıkış herkes tabirci kesildi mübarek
montezaus Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 arkadaşlar konuya son noktayı koymaktan onu duyuyorum bizzat güvenilir kaynaklardan bunu size iletme şerefine nasır oldum rüyada ölü görmek neye yorulurmuş, buyrun beraber okuyalım: "Rüyada ölü görmek hayra yorulur. Ölmüş insanların rüya aleminde söyledikleri doğru olarak çıkar. İnsanın kendisini ya da başkasını rüyada ölmüş görürse, onun ahlakının bozulmasına yorumlanır. Ölünün güldüğünü görmek vicdanınızın rahat olacağını işaret eder." İşte böyle, bundan sonra çok tırsınç olacaksınız çünkü artık ben varım, hem de sözlüğümle, rüyalarınız rüyalarınıza giricek ee dur bu cümle olmadı ee neyse ben şey eski hayatımda hacı hocaydım da... ondan eski günleri anayım mı dedim ya öhömm biri beni öldürsün[signature][hline]Let me back let me back, I promise to be good. Don't look in the mirror at the face you don't recognize. Help me, call the doctor Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside **no paranoia@ montezaus
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 @lombak: rüyanda ölmedin gerçekte öldün burası öbür dünya[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder...
Öne çıkan mesajlar