Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 oyunda yok yok, oyun tatlı bi his biraktı bende :P koyun kırpıyorum şu an wool cıkarıyorum, jute ekip hasat edip onlarla coarse cloth yapıp tailor u geliştiriyorum, e giydiklerinde anlarsın biraz Sanguin, olmadı sorarsın, daha yüksek lvl dungeon yapamöadık bende bilmiyorum tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 şehirde assasin görevlerinde ressamdan resim çalma görevinde kapıdaki bodyguardlara bulaşmayın pencereden girin benim 2 saatimi aldı bulmak ben yandım siz yanmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 ben girmeye calıştim giremedim bodyguard lar dalınca kaçtım. nasıl girdin sen ? ha pencere tamam yarım yamalak okumuşum yine :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 bodyguardların olduğu duvar değilde yan duvarda pencere var. ordan giriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 tamam iyi oldu, hemen gidip yapayım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 culling the plagued ve curing the plagued görevlerinde takıldım bende mapte göstermiyor ne yapılacağınıda anlamadım oyunda adım Halinda, arkadaş eklemeyi çözen eklesin. 9 levelde kaldım pvp yi çok merak etmiştim kısmet başka bir güne artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 quest i işaretliyosun dimi sağ üsten haritada gösteriyor o zman yerini tam, ben ilk bulamamıştım hangisini gösteriyosa ona gidiyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 işaretliyorum da ikisinde de yer göstermiyor, sen kaç level oldun, lağımda ki salgın görevlerini yaptıysan orda veriyor görevleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 tüm craft questlerini bitirdim ben çok zamanımı aldı lvl 8 oldum lağımda quest yaptim baya ama bittimi hepsi bakmam lazım, ordaki katlarda karışıklık oluyo bende saşırtmıştım yapmıştım questleri sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Taming var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 bi o yok, belkide vardır o tarz bi şey karşıma çıkmadı daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 meh. patlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Actin house yok heralde, olsa iyi olurmus . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 çok fazla actin yük olur diye yapmamışlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Guzele benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 türünün son örneği, değerini bilmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 bingildak said: çok fazla actin yük olur diye yapmamışlardır actinman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Queste boğuldum ya la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 leveline göre git questleri karışıyor yoksa, bügün giremedim oyuna hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Biraz oynadımda bugün oyun baya iyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 şehirdeki fountainden 5 kişinin balık tutmasını feature olarak göstermeyeymiş eyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 benmi yanlış anladım, talentleri resetlersek 60 gün cooldown ı varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 eve de 1 yıl. 60 gün çok değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 iyi zaten, hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 ölünce tam olarak ne olduğunu çözemedim ben, 1. ölüşte sadece death penalty yiyoruz 2. de %15 durability mi gidiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar