Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 oyunda yok yok, oyun tatlı bi his biraktı bende :P koyun kırpıyorum şu an wool cıkarıyorum, jute ekip hasat edip onlarla coarse cloth yapıp tailor u geliştiriyorum, e giydiklerinde anlarsın biraz Sanguin, olmadı sorarsın, daha yüksek lvl dungeon yapamöadık bende bilmiyorum tam.
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 şehirde assasin görevlerinde ressamdan resim çalma görevinde kapıdaki bodyguardlara bulaşmayın pencereden girin benim 2 saatimi aldı bulmak ben yandım siz yanmayın :)
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 ben girmeye calıştim giremedim bodyguard lar dalınca kaçtım. nasıl girdin sen ? ha pencere tamam yarım yamalak okumuşum yine :P
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 bodyguardların olduğu duvar değilde yan duvarda pencere var. ordan giriliyor.
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 tamam iyi oldu, hemen gidip yapayım .
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 culling the plagued ve curing the plagued görevlerinde takıldım bende mapte göstermiyor ne yapılacağınıda anlamadım oyunda adım Halinda, arkadaş eklemeyi çözen eklesin. 9 levelde kaldım pvp yi çok merak etmiştim kısmet başka bir güne artık.
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 quest i işaretliyosun dimi sağ üsten haritada gösteriyor o zman yerini tam, ben ilk bulamamıştım hangisini gösteriyosa ona gidiyodum.
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 işaretliyorum da ikisinde de yer göstermiyor, sen kaç level oldun, lağımda ki salgın görevlerini yaptıysan orda veriyor görevleri
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 tüm craft questlerini bitirdim ben çok zamanımı aldı lvl 8 oldum lağımda quest yaptim baya ama bittimi hepsi bakmam lazım, ordaki katlarda karışıklık oluyo bende saşırtmıştım yapmıştım questleri sanırım.
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 bi o yok, belkide vardır o tarz bi şey karşıma çıkmadı daha.
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Actin house yok heralde, olsa iyi olurmus .
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 çok fazla actin yük olur diye yapmamışlardır
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 türünün son örneği, değerini bilmek lazım.
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 bingildak said: çok fazla actin yük olur diye yapmamışlardır actinman
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 leveline göre git questleri karışıyor yoksa, bügün giremedim oyuna hiç.
yazuach Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Biraz oynadımda bugün oyun baya iyi...
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 şehirdeki fountainden 5 kişinin balık tutmasını feature olarak göstermeyeymiş eyiymiş
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 benmi yanlış anladım, talentleri resetlersek 60 gün cooldown ı varmış.
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 iyi zaten, hoşuma gitti.
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 ölünce tam olarak ne olduğunu çözemedim ben, 1. ölüşte sadece death penalty yiyoruz 2. de %15 durability mi gidiyor?
Öne çıkan mesajlar