Feamer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 feministlerin erkeklere saldırmadan önce bunlara saldırması lazım
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Kapanır da açılır da baskalarını zorlamadıkça bize ne.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 abi zaten belirttim onu sorgulamadığımı
kami Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 GwindonSurion said: Sparkcaster said: adnan hocacı mı olmuş http://foto.ekolay.net/images/galeri2/galeri_17263/en_seksi_turk_sporcular_seksi_sporcu_turk_1117676.jpg http://image.haber7.com/haber/haber7/photos/burcu_cetinkaya_basortusuyle_yarisacak13857253150_h1100264.jpg ahahah lel bu ne be
Warhero Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Absolut said: Kapanır da açılır da baskalarını zorlamadıkça bize ne. Eski halini göremeyeceğiz.
arcane Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Absolut said: Kapanır da açılır da baskalarını zorlamadıkça bize ne. kadın hakları. herkesi ilgilendiren bir mevzu.
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 arcane said: Absolut said: Kapanır da açılır da baskalarını zorlamadıkça bize ne. kadın hakları. herkesi ilgilendiren bir mevzu. iq?
arcane Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 başını kapatmaya hakkı yok demedim ki. başını kapatması ikinci sınıf insan olmayı kabullenmesi manasına gelir. islamın kadın yaşantısına etkisini hepiniz biliyorsunuz. başını kapatma hakkı diye laga luga yapmayın. dinin, dini bütün erkeklerin buyruğuna girmek modern yaşamı da özgürlüğü de engeller. bu ülkedeki türbanlıları bilmiyor musunuz? illaki afganistan'dan, arabistan'dan mı örnek vermek lazım? tahmin edeyim, gerçek islam bu değil? "aman banane takarsa taksın, kendi çeker" diyebilirsiniz. ama işte birşeyler çekiliyor, onu anlatmaya çalışıyorum.
aquila Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 olm o kadin haklariyla ilgili bi mesele degil ki, akil ve mantikla alakali.
arcane Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 kapalı kadınların çoğunun eğitim, iş, sosyal yaşam ağır darbe yiyor. bunlar da kadın hakkı değilse nedir kadın hakkı. daha bu tier 1. tier 2'de ninja oluyorlar, o zaman hayat yalan zaten. sanki hepsi başbakanın sıfatlı first ladysi, rallyci zengin kızmış gibi düşünüyorsunuz.
senko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 şimdi nası yapcak saçın üstüne karton onun üstüne türban onun üstüne kask mı takıcak? o kadar layer saç derisinde yeni habitat başlatır.
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 ustu tesettur altı pufur pufur
Öne çıkan mesajlar