Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saglam bir scripter....

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bende İzmirdeyim Ve Scripterim Nasıl olucak Bu İş[signature][hline]Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!!:
Mesaj tarihi:
paket olsun, yalnız turşu koyma :p

nie her scripter arayanla dalga geciliyor ki bu forumda, ilgilenmeyen basitce cevap atmasın.
bildiginiz daha iyi bir yer var mı?
Mesaj tarihi:
izmir den pek bulucagını sanmam.taz vardı o öss nubisi $uan , whea vardı o da ank. da artık.yani zor bence scpter bulman.[signature][hline]SlayerTr
Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki:
karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım.
Mesaj tarihi:
Sen nasıl bana çapkın dersin? Sensin çapkın.

*!Diğer tarafa döner ve oradaki kıza seslenir*
Yarın akşam buluşalım mı?[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ben izmirliyim ne olcak ben şimdi birde çapkınmıyım bence deilim ulen ben tam izmir deilmiyim :D şimdi haa ne oldu ben hem scp yazıom ,web tasarlıom ,conn yazmayı deniom :D, Map tasarlıom ne olcak ben şimdi scripter olamıycakmıyım hyrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr[signature][hline]UO-Pro çok yakında hizmetinizde bekleyin tüm UO dosyaları geliyorr....
Mesaj tarihi:
evet belki tam izmirli değilsindir 35.5 olmadığından emin misin :-)[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
GM_galadniel kardeşim Gööz Gööz demi ama. Ne hallerdeyiz ya :([signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Pyr0, 19 Aralık 2004 02:36 tarihinde demiş ki:
izmir den pek bulucagını sanmam.taz vardı o öss nubisi $uan , whea vardı o da ank. da artık.yani zor bence scpter bulman.

Whea scripter değil taz İzmir'li değil ;)[signature][hline]Sacrosanct, 31 Ekim 2004 17:36 tarihinde demiş ki:
Abim sen varya yalanların oğlu oldun tam düzelmeye basladın derken bi ırgatın sana gül uzatmasıyla g..ü hepten kaybettin.
Ben ve kedimin çok özel resimleri ;)
  • Yeni Oluştur...