Suark Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 corpun aktifliği azaldı sanırsam. mişın mişın baydınız tabe çocukları, ben pek giremiorm kanaldakiler arada fleet yapın yae. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 balık peşinde koş sen nebulada tabi asdfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2013 yok be olm fantazi o hanım hasta onla ilgileniorm akşamları :/ geçmiş olsun diyelin yengenize bakim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 geçmiş olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Suark said: corpun aktifliği azaldı sanırsam. mişın mişın baydınız tabe çocukları, ben pek giremiorm kanaldakiler arada fleet yapın yae. bugünlerde yoğundum pek giremedim train yapıyorum sürekli. Ama büyük ustayı da özledik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Suark said: https://zkillboard.com/detail/35411419/ buda mori https://zkillboard.com/detail/35411446/ http://i.imgur.com/WLZP1Eg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 haahaahhaaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 şimdi dedim ki nasılsa yakından savaşacağız o halde abaddon fitleyeyim dedim. Şimdi bu iki gemiden hangisini tercih etsem bilemedim. Abaddonda tek korkum capacitorun 7 min göstermesi. Abaddon Apocalypse Abaddon'da tracking computer yerine 2 tane cap recharger takınca 1 saatin üstüne çıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 PVP için söylüyor isen 7dklık bir pvp zaten yok genelde 1dkda biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 LvL 4 missionlar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 dusuk skıllde apoc daha ıyı bı gemı ama lvl 5 bs'm var cap sorunum yok lazor skillerim t2 canavarım ben diosan abaddon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 xieon said: şimdi dedim ki nasılsa yakından savaşacağız o halde abaddon fitleyeyim dedim. Şimdi bu iki gemiden hangisini tercih etsem bilemedim. Abaddonda tek korkum capacitorun 7 min göstermesi. Abaddon Apocalypse Abaddon'da tracking computer yerine 2 tane cap recharger takınca 1 saatin üstüne çıkıyor abaddonda ya cap sorunun olacak yada tracking / range. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Şimdi gemiyi fitledim görevlere çıktım. Tanklama kısmında sorun yaşamıyorum fakat Osmon'da SoE lvl 4 görevleri hep sansha's nation veriyor. Doğal olarak battleshiplere çizik bile açamıyorum. Netten biraz bakındım bulamadım. Hangi bölgede hangi NPC ler var gösteren bir şey var mı? Rahat damage verebileceğim bir yerlere gideyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 abi şu konuya hep meme görme umuduyla giriyorum değiştirin konu başlığını awsjkflhasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 xieon said: Şimdi gemiyi fitledim görevlere çıktım. Tanklama kısmında sorun yaşamıyorum fakat Osmon'da SoE lvl 4 görevleri hep sansha's nation veriyor. Doğal olarak battleshiplere çizik bile açamıyorum. Netten biraz bakındım bulamadım. Hangi bölgede hangi NPC ler var gösteren bir şey var mı? Rahat damage verebileceğim bir yerlere gideyim em/thermal vurman lazım zaten sanshaya sıkıntı nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 pardon yanlış söylemişim guristasmiş. hatta görev bu http://eve-survival.org/wikka.php?wakka=GuristaSpies4 battleshiplere damage veremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 hmm gurista oldugundan biraz az dmg verebiilirsn ama, menzile giriyorsun değil mi? MF mermiyle yani. bide daha fazla skill train etmen gerekebilir yancı turret skilleri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 şu an öyle yapıyorum bir de genesis regionina gittim orada serpentis falan veriyor onları rahat yapıyorum ama bilerek 20-30M bounty veren görevlere girmiyorum risk almamak için. T2 dronelarin gelmesini bekliyorum onlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 aslında amarr ve etrafında takılsan, domain,kador,tash murkon falan filan kor azor bunlar tam senlik regionlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2013 blood görevi gelse sana hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 gemi boyama yok lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2013 yok malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 bak herkes biryerlere dağılmış, ilgilenmedin corpla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 suarkın ipiyle kuyuya inenin asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluposti Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2014 O değil paralarında üstüne yattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar