Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Memintolar Tombikto[OHSS]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Suark said:

corpun aktifliği azaldı sanırsam.
mişın mişın baydınız tabe çocukları, ben pek giremiorm kanaldakiler arada fleet yapın yae.

bugünlerde yoğundum pek giremedim train yapıyorum sürekli. Ama büyük ustayı da özledik
Mesaj tarihi:
şimdi dedim ki nasılsa yakından savaşacağız o halde abaddon fitleyeyim dedim. Şimdi bu iki gemiden hangisini tercih etsem bilemedim. Abaddonda tek korkum capacitorun 7 min göstermesi.

Abaddon
Apocalypse

Abaddon'da tracking computer yerine 2 tane cap recharger takınca 1 saatin üstüne çıkıyor
Mesaj tarihi:
xieon said:

şimdi dedim ki nasılsa yakından savaşacağız o halde abaddon fitleyeyim dedim. Şimdi bu iki gemiden hangisini tercih etsem bilemedim. Abaddonda tek korkum capacitorun 7 min göstermesi.

Abaddon
Apocalypse

Abaddon'da tracking computer yerine 2 tane cap recharger takınca 1 saatin üstüne çıkıyor

abaddonda ya cap sorunun olacak yada tracking / range.
Mesaj tarihi:
Şimdi gemiyi fitledim görevlere çıktım. Tanklama kısmında sorun yaşamıyorum fakat Osmon'da SoE lvl 4 görevleri hep sansha's nation veriyor. Doğal olarak battleshiplere çizik bile açamıyorum. Netten biraz bakındım bulamadım. Hangi bölgede hangi NPC ler var gösteren bir şey var mı? Rahat damage verebileceğim bir yerlere gideyim
Mesaj tarihi:
xieon said:

Şimdi gemiyi fitledim görevlere çıktım. Tanklama kısmında sorun yaşamıyorum fakat Osmon'da SoE lvl 4 görevleri hep sansha's nation veriyor. Doğal olarak battleshiplere çizik bile açamıyorum. Netten biraz bakındım bulamadım. Hangi bölgede hangi NPC ler var gösteren bir şey var mı? Rahat damage verebileceğim bir yerlere gideyim

em/thermal vurman lazım zaten sanshaya sıkıntı nerde?
Mesaj tarihi:
hmm
gurista oldugundan biraz az dmg verebiilirsn ama,
menzile giriyorsun değil mi? MF mermiyle yani.

bide daha fazla skill train etmen gerekebilir
yancı turret skilleri var
Mesaj tarihi:
şu an öyle yapıyorum bir de genesis regionina gittim orada serpentis falan veriyor onları rahat yapıyorum ama bilerek 20-30M bounty veren görevlere girmiyorum risk almamak için. T2 dronelarin gelmesini bekliyorum onlar için.
  • 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...