Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Memintolar Tombikto[OHSS]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
acceleration gate olan görevlerde ne yapıcaksın peki?

çözüm değil o söylediğin. beam zor olur, pulse train et l4 için bence. gerçi hangi gemiyi kullanacağına da bağlı tabi
Mesaj tarihi:
selam,
sırf sizin için oturdum lvl 4 leri açıp apocla nası oluomuş die baktım.

t1 large pulse fitimi paylaşıyorum.
2x görev resisti 1x reactive resist taktım. oda zaten, amarr missionarında %30 em %30 therm veriyor.

fitim sığmadığından 2x heat sink 1x Tracking enc. taktım. riglerle 3x heat sink takabilirsiniz ama bununla memnunum ben.

medlere 2x Tracking computer
1x lmdj
1x cap booster.

MJD yi nası kullanıyoruz? bazen göreve inince adamlar 60km uzakta oluyo, çakıyoruz bitane hop 40 km uzaklarındayız :p.

böle bu tarz kullanıorm.

0-50km de MF
50 den sonrada radio kullanıorm zaten 80km falan optimal oluyor tracking computerlarla
hedef yakınsa hemen optimal range scripti çıkarıp tracking takıyorum.

biraz cap sıkıntısı var tabi onlarıda en yakın istasyona haul ediverin.

ben theology için sasoya baya ettim.

öle yani.PULSE kullanın ama.

he bide fitte drone yok, 5x light 5x med alın yanınıza
bide gemiyi satıcam diye rigde takmadım. bu haliyle bile çıtır çerez missionlar

http://i43.tinypic.com/2enw6py.png
Mesaj tarihi:
3 pg rig falan olacak iş değil. local rep yok, resist yok o ilk apoc fiti çok pis patlar l4 görevde.

suarkın fite mjd yerine ben olsam mwd yada ab takarım. rigleri de resist yada buffer takma sakın. nano pump falan olabilir yada cap rig
Mesaj tarihi:
o halde şu sorulara göre bir fit yapayım. Öncelikle göreve göre resistler kaç olmalı? %70 iyidi midir yoksa %80 mi gereklidir?
LvL 4 görevleri ortalama ve ortalamanın üstünde bir hızla yapmak için kaç dps gereklidir? Ve de bir lvl 4 görev ortalama ne kadar sürede biter?
Mesaj tarihi:
eft için dmg profile indirip ekle eftye. görev yapmak istediğin rat tipine göre tank ayarlayabilirsin o şekilde.

http://wiki.eveuniversity.org/EFT#Adding_damage_profiles

dmg profileleri ekledikten sonra belli dmg tiplerine yada farklı rat tiplerine göre defansını kontrol edebilirsin.

tek başına resistle olmaz. resist önemli tabi ama onun yanında shield boost veya armor repair miktarı da önemli
Mesaj tarihi:
bunu sormamım sebebi lvl 3 görevlerde shieldımın %20si anca gidiyor o da çoğunda adamların bana yaklaşmasına izin verdiğim için oluyor. Uzaktan hepsini hızlı hızlı patlatabiliyorum. Hani biraz shield resist gidip geri kalanında damage a yüklenebilirim diye düşünüyorum. Böylece jump drive ile uzaklaşıp uzaktan üstlerine ölüm yağdırabilirim diye düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
ben de sana yüklenemezsin diyorum. level 4 görevlerde o istediğin işlemez diyorum. acceleration gate ile girilen ve ratlerin ortasına attığı görevlerde ne yapacaksın diyorum. denemesi bedava ama en fazla bi apoc kaybedersin.
Mesaj tarihi:
abi yanlış anlama ama da bu l4 görev muhabbeti için çok acele ediyorsun bence. bi tank modullerini t2 yap en azından. cap skilleri biraz daha gelişsin falan. yani 150 dps tank hayatta yetmez l4 görevlere ona emin ol.

onun dışında bak capacitor 5:49 gidiyor diyor mesela. o sürede patlatamazsan ne yapıcaksın ateş etmeyi kesip cap regen mi bekleyeceksin?

hani machariel tarzı bi gemi olsa basıcam gidicem kitelayarak uzaktan üzücem hepsini falan desen o tarz bi oyun tarzına da uygun değil apoc.

level 3 görevleri çok rahat yaptığına pek güvenme lvl 4'lerle arasında baya bi fark var gelen dps açısından çünkü.

tldr; o apoc patlar tehlike anında warplayamazsan
Mesaj tarihi:
yok abi yanlış anlayacak bir şey yok öğrenmek için soruyorum zaten. uzun lafın kısası efektif bir şekilde level 4 görevleri yapabilmem için daha çok skill kasmam lazım en azından silahlar hariç T2 moduleri kullanabilmem lazım. Ona göre evemondan bir skill build yapıp onu uygulamaya koyayım o sırada da bir frigate fitleyip exploration işlerine bakarım biraz
Mesaj tarihi:
500 dps tanklamak.

o sağda defence die bişi var ona sağ tıkla, set profile var. ordan dmg type girip bi profil olustur

mesela sansha em,thermal vuruyor. 50 50 onları gir, sonra sag tıkla profili seç
orda gördüğün rakam tanklayabilecegin dps
mesela senın son koydugun fit universal dmg ı 164dps tanklayabiliyor.

bi kaç sayfa önce paylaştıgım bi fit var, onunla 400-500 falan tanklayabiliosun mission specific dmgları.

alunun dediği gibi
önce tank skillerini yükselt, 1 haftanı alır sadece. t2 takabil.
sonra cap stable olsun fitin.

sonrda birde t2 light scout droneları kullanabil ol, bazı missionlarda hayatını kurtarabilirler.

Acele etme yani
Mesaj tarihi:
Bence de lvl4 sevdasi icin acele ediyorsunuz. Bir arkadas lvl3 spam yaparak da oldukca iyi para kazanmisti.
Bu arada amarr ile gorev yapmak biraz bol skill ister. Capacitoru su gibi icer gemiler, agirdirda tehlike aninda kacmak birazcik daha uzun surer.
Mesaj tarihi:
Aluriel said:

dmg profilelar icin link verdim bi onceki sayfada. Ordaki gibi ekle dmg profileleri eftye. Sonra goreve gore kontrol edersin tankini.

dediğini yaptım capacitoru stable rigler ve silahlar hariç t2 moduleu 300 DPS tank yapabildim ancak.(tüm trainler lvl 5 hali de 350 oluyor) Forumlardan baktığıma göre 400-500 arası tank lazımmış lvl 4 görevler için. O oranlara yetişmem içinde 2. bir repairer takmam lazım. Zaten 300 DPS tank içinde 11 günlük train olmam lazım kısacası level 4 görev amarr için zor gözüküyor. Acaba armor tank olan başka bir classın battleshipine mi geçsem diyorum trainlerin de ortak olduğu.

Bir de benim asıl amacım zaten pvp yapmaktı ama arada agent görevleri yaparim sabit bir gelirim olur diyordum anlaşılan bu şartlarda agent görevleri zor. Şimdi exploration işine biraz merak saldım olmadı tecrübe edinip biraz train yapıp low-sec de explorationa girebilirim
Mesaj tarihi:
amarrla l4 zor diye bişey yok ya. her ırkla yapılır, bazı gemilerle daha rahat olur vs tabiki ama her ırkla yapılır yani.

o t2 moduller ne yaparsan yap lazım olacak sana. hull upgrades 5 mesela uzun gibi gelebilir ama lazım yani her türlü.

al bak mesela bloodraider için tanklanmış apoc fiti. öyle 2 dakikada hazırladım, direlt bunu kullan demiyorum. üzerinde fazla uğraşılmış bişey değil. baya bi değişiklik yapılabilir. faction / deadspace moduller ile geliştirilebilir rahatlıkla. rigler hardenerlar değiştirilebilir.

http://i.imgur.com/aCwF5oZ.jpg

yada mesela cap booster sevmiyorsan navy geddon ile falan daha güzel fitler çıkabilir ortaya hatta, boostersiz cap stable.
Mesaj tarihi:
bu arada Genolution Core Augmentation CA-1 ve CA-2 implantlarını kullanmanı tavsiye ederim. hem fitting için yardımcı olur pg ve cpu açısından , hem capacitor için. pahalı da değil yani highsecde l3-l4 görev yapan adamın podlanma riskini göz önüne alırsak.
Mesaj tarihi:
Çok sağolun 2 gündür uğraştırıyorum sizi. Ben deki en büyük sıkıntı SoE görevleri yaptığımdan Serpentis'e göre fitlemeye çalışmamdı onda T2 modullerle bile 400ü zar zor görürken senin fitinde armorları ve repaireri T1 takıp 1 heat sink çıkarıp damage control 2 taktığımda 470 Tank oluyor çok rahat. En iyisi ben köyüme dönüp Amarr standingimi arttırayım
Mesaj tarihi:
Sizden öğrendiklerimle giriş aşaması için şöyle bir fit yaptım.
Bu gemiye binebilmek için gerekli trainlerin bir planını da yaptım. Buna göre 18 gün sonunda bu dpse ve tanka sahip oluyorum. 27. günde ise Tankım 500 oluyor.
Mesaj tarihi:
eanm ile dmg controlü çıkart, yerine 1 kinetic 1 thermal hardener daha tak. mwd yi meta yap direkt t1 yerine. t2 repair yerine meta4 yada ucuzundan bi faction/deadspace repair olabilir alternatif. cap için de nanobot accelerator yerine nano pump takabilirsin ama biraz düşer tankın bu durumda.

bi de t2 light drone eklemek baya akıllıca olur l4 görevlere girişmeden önce. elite frigler sıkıntı çıkarabiliyor çünkü.
  • Yeni Oluştur...