MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 barış gücü bana çekici geliyor ama yedek subay değil ahasddsf belge dediğim de proficiency lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 MrLevie said: ne sınavı be? ya sınav derken hani bakalım adam karşımda oturuyomu yoksa ayakta dikilmeyi göze alıyomu tarzı sınav :D ben valla yedek subay olmak istiyorumu işaretlerim inş kötü bi karar vermemişimdir :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 abi ne sınavı ya sınav ağustosda kalktı direk belge veriyorsun onlar da bir şey yapamıyor. Ne alaka yani niye sınav olarak anladın hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Dün acemilik bitti benim, ankara gata rehabilitasyon merkezine düştüm, ustalık orda geçecek , manisadaydı acemilik doğu kışlada donduk resmen acemilikte..Ankaranın da farkı yoktur sanırım? buarada ankara gata rehabilitasyon ve bakım merkezine baktım sitesi falan son derece güzel bi yer gibi ama bakalım ustalık nasıl gececek..Ek olarak neden rehabilitasyon merkezi cıktı anlam veremedim asgfdas gata rehab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 dostum gel otur şöyle bir konuşalım asdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 facacilar hapcilar rujcularla ugrasacaksin muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Hapçılar falan değil sakat ve engellilere yardımdan bahsediliyor anasayfada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 11 aylık sevap puanıyla cenneti de garantilerim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 aha sıçtım. 1 sene sevk geciktirme verdi allahsızlar. tecilimi bozdum lan ben! itiraz edebilirmişim. itiraz süresi ne kadar sürüyor bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 o ne oluyo ve niye verdişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Netten baktım da şöyle hastalığın varsa verilen kağıtmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 ya yaşamıma zerre etki etmeyen skindirik bi hastalığım var 6-7 senedir. test yaptılar çıkınca gelişine vurmuşlar. ulan işten ayrıldım, tecili bozdum. sinir küpüyüm şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 çürük kovalamadın mı aga, lan millet manyak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 ne çürüğü birader bu hastalıktan çürüğe çıkma ihtimali yok. insanların 3'te 1'inde görülen bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 ney ki belki bende de vardır ama gerçi geçti iş işten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayı Tören Taburundan selamlar. Buraya gelmeyin çok fena seviyorlar :). Buradaki ilk ve tek kısa dönemiz, komutanlar çok sıkıntı. Törenlere çıkmaya başladım. Soğuktan donmanın ötesine geçtik. Haydi bekliyoruz sizi torunlar :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Bizim bir arkadaşa Barış Gücü çıkmıştı. Dönünce sorarım neler olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Günaydın, Tecil için hangi evraklar gerekiyo? Bakındım bilgi kirliliği var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 bugün nasıl kalabalık mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Gittim hallettim izmir şube bomboştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Dartanian said: Günaydın, Tecil için hangi evraklar gerekiyo? Bakındım bilgi kirliliği var. diploma fotoğraf nüfus cüzdanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 countdown başlasın 25 ocak'ta belli oluyor kısa/uzun - neresi... son 23 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Nasılsa askerlikte kilo vericem psikolojisine girdim son 3 haftadır ayı gibi yemek yedim şimdide psikolojim bozuldu haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 O kilo muhabbeti değişiyor herkese göre. Benim acemilik Manisa Batı Kışla idi, 6 kilo almıştım ahah. Yemekler dışarıdan firma getiriyor, ortalama ve üstü oluyordu genelde. Bir de iyice zayıflayacağım tribine abanmıştım ekmeğe o zaman. Gel gör ki usta birliğinde aldıklarımı fazlasıyla geri verdim, yemekler leşti. En güzel yanı ramazan ayında dışarıdan yemek siparişi serbest bırakılmıştı da öyle toplayabildiydik bünyeyi biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 ben valla askerde ölücem tribine girdim hayatımı dolu dolu yaşamaya çalışıyorum kaldı 23 günüm sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar