Soris Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 2. başvuru o. Bir daha gideceksin diplomanın aslı ve transkript. Bu ikisinin 3 tane fotokopisini götür yanında. Yine başvuru yapıcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Birkerr verdim 3x diploma 3x transkrip 2. Ye mi vericem o zaman cektiriyim giderken kac tane fotograf lazim 4 tane vermistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Ben gittigimde foto vs istemediler kimlige bakti sadece bir de transkript fotokopisini aldi o kadar. Eger aralik icinde gitmez isen basvurun yaniyor yani askere gidemiyorsun o celp icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 benim belgeler tamamdı sanırım cok gittim geldim master falan ayagına vesikalık bile istemedi kafakagıdıyla halletti herşeyi, 25 ocakta belli olacak 26sında gel dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Giden gelen var mı nasıl kalabalık halıcıoğlunda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 25 ocakta belli oluyor gideceğimiz yer teslim tarihi ne zaman bilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 halıcıoğlu yolları taştan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Quel-Thul said: 25 ocakta belli oluyor gideceğimiz yer teslim tarihi ne zaman bilen var mı işte belli olduktan sonra şubeye gidip sevk belgeni alacaksın orada yazacakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Soris said: Quel-Thul said: 25 ocakta belli oluyor gideceğimiz yer teslim tarihi ne zaman bilen var mı işte belli olduktan sonra şubeye gidip sevk belgeni alacaksın orada yazacakmış edevlet'te de yazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 öf ben de yarın gideyim bari artık çok salladım asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 MrLevie said: öf ben de yarın gideyim bari artık çok salladım asdf gittin mi bro? kalabalık değilse biz de gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Ben izmirdeyim. Sabah 11 gibi oradaydim kadinin beni muayeneye göndermesi gerekiyordu, sonra hastaneye gittim sadece son imza kaldi hastanede sdfg Ama hastaneyle işiniz yoksa yardirin hemen biter. Askeriye baya hizli ilerliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Ben yarın gidiyorum halıcıoğluna detayları bildiririm. İnşallah tek günde biter bütün olay. zaten tecil ederken muayene falan halletmiştim bişey istemezler diye umuyorum. şunu sorucam ben; yedek subay olmak istiyorum eğer siz de izin verirseniz kıvamında bir şık var mı ? sistemi de bilmiyorum komandolukla yedek subaylık ayrı seçeneklerdir heralde diye umuyorum. yani komando olmak istemem de yedek subay imkanım varsa iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 kısa dönemler komando olamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 kısa dönemler komando olamıyor derken e ben 2 sene önce tecil ederken bana sordular komando olcan mı diye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 yanlış söylemişlerdir bilmiyorum onu ama kısa dönemden komando olmuyor. yedek subay olup 12 ay yaparsın yada er olursun 6 ay yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2013 bana da lisans sonrası tecil ettirirken sormuşlardı komando olur musun diye, o zaman kısa dönem veya uzun olacağın belli dğeil ki zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 İki saatte bitti islemler yabanci sube deydim halicioglunda. Astegmen senin islemler uzun istersen otur dedi ben de gittim oturdum heralde sinavdi sinavdan kaldik iyi mi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 ne sınavı be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 mokoko said: kısa dönemler komando olamıyor. olmasa bile soruyorlar işlemler esnasında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 kısa dönem bordo bereli asdfg=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 bu arada bugün 09:30 gibi gittim halıcıoğlu bomboştu. önümüzdeki hafta son olduğu için dolar taşar mümkünse en geç yarın halledin sevk öncesi hazırlık işlemlerini. transkript istediler, benim transkript ingilizce olduğu için kabul etmedi, okuldan yazı istediler. sonrasında hemen okula gittim, okul ingilizce bölüm uygulamasını bırakmış sanırım pek bilgileri yoktu o sebeple öğrenci işlerinin. Türkçe çerçeveli transkript verdiler bu işini görür dediler. ingilizce olandan farkı sadece başlıkların açıklamaların vs. türkçe olması(ders isimleri falan ingilizce), alayım bir şansımı deniyim dedim. Gittim verdim, kadın biraz mırın kırın etti içeri sorayım geleyim dedi. Geldikten sonra tamam kabul oluyormuş dedi işlemlere devam etti. komando olmak istiyor musun - hayır yedek subay - hayır anne baba ayrı mı - hayır ingilizce sınavı belgen var mı - hayır askerde kardeş var mı - hayır şehit, gazi yakını mısın - hayır gibisinden 10 kalem soru soruyorlar, bir form doldurtuyorlar bütün işlemler bitiyor. fotoğraf, muayene, veya herhangi bir evrak istemediler. sadece transkriptin aslı ve 2 fotokopisi yeterli oldu tüm işlemler için. 9:30 da başlayan işlemler arada azayağadaki okula gidip gelme dahil 11:30 de bitmiş oldu. buda böyle bir anımdır, diğer yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 ya şu ingilizce belgesi davasına belge vereyim diye düşünüyorum, direk yedek subay yazarlar mı dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 yedek subay olmak istemiyorum dersen işin biraz şansa kalıyor. ne kadar çok kalifikasyon o kadar çok yaklaşırsın yedek subaylığa... mesela not ortalaman falan yüksekse de risk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 MrLevie said: ya şu ingilizce belgesi davasına belge vereyim diye düşünüyorum, direk yedek subay yazarlar mı dersiniz? yazarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar