monoscope Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 bi de şunu sorcam bölük birincisi olmak gibi bir kavram var mı, uğraşmaya değer mi sonunda bize bir kazancı var mı ona göre kasalım sporda mporda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 gerizekalı madalyası alabilirsin bölük birincisi olursan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Sparkcaster said: jandarma yazıcılığı nasıl 4 farklı yazıcılık var temelde S1 Personel: buraya geçersen yeni gelen askerlerin kayıtları, gidiceklerin teskeresi şeklinde 3 ayda bi 15-20 günlük yoğun günlerin olur hatta gece sabaha kadarda ugrasabilirsin, onun dısında nöbet yazar bide aylık maas bordrolarını falan çizelgelersin, bide günlük personel listesi gönderirsin alaya tugaya falan. S2-S3 istihbarat: Burda daha cok komutanın yazdırıcağı şeylerle falan ilgilenirsin, operasyon falan olmadıkça kafan rahat olur. S4 depo: üst makamlardan silah gıda vs gibi isteklerin yapıldığı, depo sayımlarını falan yapar. Excel ve word bilmen bide yazıcıdan cıktı alabilmen yeterlidir. Daha sormak istediginiz bisey varsa sorun bildigim kadarıyla anlatayım. Ha bide jandarmalar yumurtacı olarak geçer, çünkü piyadelere göre daha kaliteli şeyler giyip daha kaliteli binalar ve ortamlardadırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Sparkcaster said: jandarma yazıcılığı nasıl Ben jandarma yazici ve dis posta yaptim. Eger ki ilce karakol un da olursan ve polis degilsen, turk ceza kanunu ve daha bir cok seyi kisa surede ogrenirsin, bildigin polislik yapiyorsun cunku. Bol dugun dernek izni yazip verirsin, ifade alirsin eleman kizi neden kacirmis diye, alkol u fazla kacirmis gencleri azarlayip karakol da agirlarsin vs. vs. Ben tek kisa donem oldugum icin, ayni zaman da beni dis posta yapmislardi. Gunduz mahkemelere, savciliga etc. giderken aksam da gelip evraklar la ugrasiyordum. Vakit in nasil gectigini anlamadan askerlik bitti gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 ben de tahminen tek kısa dönem olcam çankırıda. il j ktlığı diyor ama ordan başka karakola mı atarlar orda mı kalırım bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2014 Merkezde de kalabilirsin veyahut o il e bagli herhangi bir ilceye de dagitimin olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 denizle'den sevgiler, 354. kısa dönem olarak 11. piyade tugay'ında görev almaktayım götten kan alma durumu var burada, günde 5-6 içtima normal detaylı yazamıyorum zira tugay'da internet yok. görüşmek üzere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 S3 görevi kovalıyorum bakalım, hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Çok heycanlıyım valla askerlik için. Havacıyız olm falan diye takılıyorum etrafta. Belki şanslı olursam jet falan silerim falan diye umuyorum binemesekte en azından dibinde değildik demeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 umarım düzgün bir yere düşersin, denizli'de kısa dönem acemilğin 3. dönemi daha. ortam teksas gibi, herkez koğuş ağası. her zaman gergin ortam: tecavüzcü, cezaevinden gelen, adam yaralayan, eroinman garip gurup adam dolu, söylediklerine göre bu ortamın "temizlenmiş" hali... neyse moral bozmayayım, hayırlı tezkereler hepimize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 koğuş ağası dediğin uzun dönem erlerin oluşturduğu bir ortam anladığım kadarıyla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 aynen öyle, kaybedicek bişeyi olmayanların oluşturduğu ortam 36 kişilik koğuşların reisleri, çakal grupları var, kısa/uzun birlikte kalıyor 92-93 doğumlu bebeler atar yapıyor/racon kesiyor sivilde adam olamayanların krallığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2014 abi kötüymüş ya allah sabır versin acemilikten sonra ordamısın daha doğrusu şu an acemiliktemisin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Üniversiteyi dondurup askere gitmek istiyorum,ancak askerlik şubesi diğer taraftan okul diğer taraftan belge istiyor,benim sorum şu ,üniversite okurken tecil bozdurmak mümkün mü ? Nedir bunun yolu yordamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 üniversite okurken dondurup gidersen 12 ay uzun dönem er olarak gidiyorsun, bilgin olsun. Onun dışında önce okul ile görüşüp okulu dondurmak için ne işlem gerektiğini sor. Sonra şubeye gidip tecil bozdurmak istediğini söyle. Onlar yönlendirmeyi yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 yani nasıl bir durumda olabilirsin ki üni. dondurup askere gitmen gerekiyor, empati kuramadım. "Yapma! Etme!" 168 gün bile çok fazlayken 365 gün gitme! Yazık etme kendine. Benim atarsa 100'lerde bişey saymıyorum şimdilik ama 300'den başlatma şafağı imkanın varsa. O okulu bitir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 yemin ettik ya la . nasıl geçti gençler acemilik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 MeSh said: yani nasıl bir durumda olabilirsin ki üni. dondurup askere gitmen gerekiyor, empati kuramadım. "Yapma! Etme!" 168 gün bile çok fazlayken 365 gün gitme! Yazık etme kendine. Benim atarsa 100'lerde bişey saymıyorum şimdilik ama 300'den başlatma şafağı imkanın varsa. O okulu bitir. yaş sınırından dolayı okulu zamanında bitiremiyorum,o yüzden ortasında gitmektense şimdi gidip bitirmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 ben bu arada yemin töreninden sonra heyecanla botları yanıma almamışım... fellik fellik bot arıyorum şimdi yarına yeni bot almam lazım hay kafama edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 OO beyler selam. Acemilik bitti yemini ettik bugün eve gelip anca internete girebildim. Pazartesi günü magosaya usta birliğine gidiyorum. Acemiliğim gayet rahat geçti bakalım usta nasıl olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 oo bi de eve mi gelebiliyoruz arada vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 yok abi işte esas birliğine gittiğindeki yol iznin ben manisadan kıbrısa gideceğim için 3 gün iznim var direk 5-6 saatte antalyaya geldim. pazartesi de uçakla gideceğim. Dağıtım izni var mesela 1 hafta onu kullanmadım. O ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 haa temizmiş YA ASKERLİK ÇOK GÜZEL O ZAMAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Yarın izmir menemene teslim olacam Ş 142 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar