pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 arkadas belki albay olarak yapacak askerligi ne biliyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 DareJedi said: Ankara da 1 saatte bitirdim işimi. O da şube başkanı yoktu 20dkya yakın onu bekledim o yüzden. Yalnız kısa ile uzun arasında bana göre çok fark yok tabi işi hazır olan için kısa dönem güzel ama zaten 6 ay öldürüp para alamamaktansa bir 6 ay daha askerlik yapıp aylık 4000-5000TL maaş alıyormuş gibi düşünmek daha sağlıklı. İşi hazır olmayan için konuşuyorum. şansınız varsa kıyak olur ve kafa dinlersiniz artı para kazanırsınız ama uzun dönem yapmak isteyenler acemiliklerini kışa, ustalığı yaza denk getirsinler acemi acemi denetlemelere girmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 şubeden gelirken transkript geti yeter demişlerdi, başka bir şey gerekiyor mu bu sınıflandırma için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 transkripti nerden bulcaz yaw diplomanın aslı falan yetmez mi ? Transkripti götürmeyince inanmıyolar mı üniversite mezunu olduğumuza ? transkript isteme nedenleri nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Not ortalamana bakıp ona göre baz alıyorlar ne kadar yetenekli bir eleman olduğunu bitirdiğin bölümle alakalı ve orduda ihtiyaç varsa mesleğine direk 12 ay yapmak zorunda kalıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 hmm ya of transkript almak için 13 saat yol mu gidicem oofof. halıcıoğlunu aradım bana kütüğünün bağlı olduğu yeri ara dedileri ne alaka ya ? ben istanbulda ikamet ediyorum bu işlemler için ta kütüğüme gitmiycem değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 monoscope said: hmm ya of transkript almak için 13 saat yol mu gidicem oofof. halıcıoğlunu aradım bana kütüğünün bağlı olduğu yeri ara dedileri ne alaka ya ? ben istanbulda ikamet ediyorum bu işlemler için ta kütüğüme gitmiycem değil mi ? halıcıoğluna ne sordun ki kütüğün bağlı olduğu yere yönlendirdi. ben de halıcıoğlundan hallediyorum tüm işlemleri ama kütük başka yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 sorduğum şey transkript illa gerekli mi sorusuydu kütüğünün bağlı olduğu yere sor dediler. neyse transkripti okuldan kargolatıyorum gelcek hafta halletcem işlemleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Başvurumuzu yaptık 25 ocağı bekliyoruz bakalım nereye düşecez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Gidin abi kislalarda kar kuremeye adam lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 halıcıoğlunda işlem yapan var mı bu aralar. transkripti kargolattım okuldan elime geçti. boş bi vaktinde gidicem askerlik şubesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 halıcıoğlunda yoğunluk durumları nasıl... çok kalabalık var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Soris said: Not ortalamana bakıp ona göre baz alıyorlar ne kadar yetenekli bir eleman olduğunu bitirdiğin bölümle alakalı ve orduda ihtiyaç varsa mesleğine direk 12 ay yapmak zorunda kalıyorsun. 6-7k maaşla aselsana falan alıyolarsa okey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 ya beyler hazır konu açıkmışken sorayım Açıköğretim Uluslararası İlişkiler bitiricem bu sene yaş 28 yedek düşme ihtimalim varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 yüzde 2 3 fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 ama ihtimal var yinede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Katibim said: ama ihtimal var yinede said: 4) Sevk öncesi hazırlık işlemleri yapılan yükümlüler bilgisayarca; - Yükümlü miktarı yedek subay ihtiyacı kadar veya daha az ise, yükümlülerin tamamı yedek subay adayı olarak ayrılır. - Yükümlü miktarı sınıf kontenjanları, meslek ve vasıfları itibariyle, Türk Silâhlı Kuvvetlerinin yedek subay ihtiyacından fazla ise; istekliler ere ayrılır, kalan miktar yine ihtiyaçtan fazla ise fazla miktar ere ayrılır. - İstekliler ayrıldıktan sonra kalan miktar ihtiyacı karşılamazsa istekli er olmak isteyenler arasından yedek subay adayı ihtiyacı karşılanır. - Yedek subay adayı ve ere ayrılan yükümlülerin; mensubu olacağı kuvvet komutanlıkları, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı ile sınıfları ve branşları ayrı ayrı belirlenir. Yani az kişinin gittiği celplerde ihtimal yüksek, çok kişinin gittiği celplerde ihtimal düşük oluyor istekli değilsen. istekliysen ihtimal yüksek tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 çok teşekkür ederim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Katibim said: ya beyler hazır konu açıkmışken sorayım Açıköğretim Uluslararası İlişkiler bitiricem bu sene yaş 28 yedek düşme ihtimalim varmı ? ankara oradan afganistan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 aboovv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 ahah hadi lan bende işletme bitirdim aöf en kral yere düşeyimde görün siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 ben eloktronik ve hab. müh bitirdim amatör telsizcilik lisansım falan var, kesin patlayacak bana. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 ya açıkçası ben çalıştığım dandik web sektöründen çok sıkıldım, acayip dertli bi şehir çıkmadığı sürece yedek subay olmakta çok dert olmaz benim için, sektördeki küçük patronları da gördüm o yüzden ast üst ilişkisi de kasmaz. Alırım maaşımı takılırım 1-1.5 sene neyse artık sonra önüme bakarım diye düşünüyorum. tabi herşeyin hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2013 ben de gidiyorum şubat celbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Bende şubat celpine gidiyorum da birşey sorucam. Ben kasım 15 inden önce şubede işlemleri yaptım Diploma+transkript işte muayene oldum götürdüm falan hepsini dosyaladılar bişiler eklediler falan bana verilcek kısmı verdiler zımbalayıp. Sonra 1-31 aralık içinde birdaha geliceksin dediler de ne için gidicem bir daha bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar