monoscope Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 35 lirayla geçinirim ben ya minimal yaşıycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Kısa dönem için bi sonraki celp dönemi ne zaman? Tecili bozup gidim diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Sparkcaster said: olm çankırı hiç yok lan allahım nereye düştüm benaaaa cankirinin da x'i unludur diyecektim ama sanirim hicbirseyi unlu degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Goering said: halıcıoğlu ne durumda? Onun durumu bilmiyorumda, Denizli'nin durumunu öğrendim az önce :) 353. dönem'den birisiyle irtibata geçtim. Mart sonu gibi denetim varmış, şu an eğitimler gayet "keyifli" imiş :D Pek bir "yer değiştirme" durumuda olmamış. Acemilikte gideceğimiz yerde 353'te 20'ye yakın kısa dönem gitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Hacılar benim 31 Mart 2014'e kadar tecilim var. Tecil bitince ne bok yemem gerekiyor bilen var mı? Tecil biter bitmez askere mi çağırıyorlar beni nasıl oluyor tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 bugün silüs aldım 33,90 tl yol parası verdiler. millet 80- 100 lira falan alırken benim para çok güdük kaldı hehe. 5 şubat saat 13:00 da teslim ediyorum kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Mithr said: Hacılar benim 31 Mart 2014'e kadar tecilim var. Tecil bitince ne bok yemem gerekiyor bilen var mı? Tecil biter bitmez askere mi çağırıyorlar beni nasıl oluyor tam. tecilin bittiğinden sonraki ilk dönem yükümlü olursun. mayıs dönemine yetişemeyebilirsin sanırım ağustosa gidersin gibi en geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2014 elesso said: bugün silüs aldım 33,90 tl yol parası verdiler. millet 80- 100 lira falan alırken benim para çok güdük kaldı hehe. 5 şubat saat 13:00 da teslim ediyorum kendimi bana 12 tl vermişlerdi. istanbulda anca yaka değiştiriyodu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 D@rkwish said: Goering said: halıcıoğlu ne durumda? Onun durumu bilmiyorumda, Denizli'nin durumunu öğrendim az önce :) 353. dönem'den birisiyle irtibata geçtim. Mart sonu gibi denetim varmış, şu an eğitimler gayet "keyifli" imiş :D Pek bir "yer değiştirme" durumuda olmamış. Acemilikte gideceğimiz yerde 353'te 20'ye yakın kısa dönem gitmiş. fenalar o zaman denizli diye boşuna mı seviniyoruz moruk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 D@rkwish said: Denizli Karargah (Görev yeri) - Muhabere Bölüğü = 1.00 km Muhabere Bölüğü - Muhabere Eğitim Alanı = 1.17 km Muhabere Bölüğü - Tanca Nizamiye = 1.50 km Askerdeyken günlük program: Gündüz ----------- Bölük -> Eğitim Alanı: 1.17 km Eğitim Alanı -> Bölük: 1.17 km Bölük - Karargah: 1.00 km Karargah - Bölük: 1.00 km (Yemek) Bölük - Karargah: 1.00 km (Yemek dönüşü) Karargah - Bölük: 1.00 km (Mesai bitişi) Gece -------- Bölük -> Eğitim Alanı: 1.17 km (Nöbetçi götürme) Eğitim Alanı -> Bölük: 1.17 km (Nöbetçi getirme, yarım saat bekleyiş) Bölük -> Doldur boşalt -> Tanca Nizamiye: 1.50 km (Nöbetçi götürme) Tanca Nizamiyet -> Doldur boşalt -> Bölük: 1.50 km (Nöbetçi getirme) Herhangi bir ekstra durum olmadığı sürece günlük yürüme mesafemiz: 11.68 km Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 elesso said: bugün silüs aldım 33,90 tl yol parası verdiler. millet 80- 100 lira falan alırken benim para çok güdük kaldı hehe. 5 şubat saat 13:00 da teslim ediyorum kendimi sevk tarihin 3 ila 7 arasındamıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 yanınızda psp falan götürün nöbette oynarsınız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Soris said: elesso said: bugün silüs aldım 33,90 tl yol parası verdiler. millet 80- 100 lira falan alırken benim para çok güdük kaldı hehe. 5 şubat saat 13:00 da teslim ediyorum kendimi sevk tarihin 3 ila 7 arasındamıydı? 5 şubat direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Atarsa şafak:doğan güneş,353 torunların çok sesi çıkmış bu konuda,352.KD'den selamlar=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 TORUNLARRR POŞETLERRR UÇACAKSINIZ TELLERE TAKILACAKSINIZ günaydın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 ben kendime söz verdim hiçbiryere böyle atarsa şafak falan diye yazmıycam efendi gibi kendi içimden sayıcam. torunlar bu saatten sonra ben mi yapayım falan hele hiç yani sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 sülüsü aldım 83tl de yol paraası 57. topcu tugayı izmir/bornova var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistllin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 monoscope said: ben kendime söz verdim hiçbiryere böyle atarsa şafak falan diye yazmıycam efendi gibi kendi içimden sayıcam. torunlar bu saatten sonra ben mi yapayım falan hele hiç yani sdfsf 168'den başlayınca bende öyle diyodum 100'den sonra uzun dönem asker mantalitesine sahip oluyosun boşuna kasma bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Bornova var mı bilmiyorum da ben hergün o tarafa gidiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 askerdeyken her cümlenin başında ve sonunda bir şeylere koymayı unutmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Şimdi aldım sülüsü halıcıoğlundan 5 şubat saat 13'e kadar teslim olmam gerekiyormuş. Bolu için 51.90 para verdiler 38'i yol kalanı bir günlük yemek parasıymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2014 quixef said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Siyah Bere Düşmez yere gençler! Eğitim Birliği 3 ÜNCÜ ZH.TUG. KH. / TEKİRDAĞ ÇERKEZKÖY / TEKİRDAĞ Esas Birliği K.K.LOJ.K.LIĞI MÜHT.K.LIĞI 1 İNCİ MÜHT.BLG.K.LIĞI 14 ÜNCÜ MÜHT.BL. / TEKİRDAĞ ÇORLU / TEKİRDAĞ Havacı olayım rahat ederim derken tankçı yaptılar.Var mı benimle gelen? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2014 sirkeci taraflarında asker dükkanı var mı içlik boyunluk eldiven falan bulabileceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 eminönünde var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar