Goering Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 son gün son saatlerde teslim olmakta fayda var o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 elesso said: Goering said: kankalar sevk başlangıç / sevk bitiş tarihleri var ya gidip 3 Şubatta erkenden teslim olsam, 4 gün erken mi terhis olucam? pazartesi gibip silüs mü sülüs mü ne öyle bir kağıt alacağız orada hangi gün yazıyosa ona göre gideceğiz. ok sağol, arka sayfada kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Çok da geç gitmeyin diyen arkadaşlar oldu, işlemler geceye kalabilir felan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 ben saat 2 gibi falan gitmiştim anca yetişmişti oyle saat 5i falan beklemeyin ha. millet aksam yemegi yerken siz evrak kuyrugunda beklersiniz. şafak 5 öpüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 elesso said: Goering said: kankalar sevk başlangıç / sevk bitiş tarihleri var ya gidip 3 Şubatta erkenden teslim olsam, 4 gün erken mi terhis olucam? pazartesi gibip silüs mü sülüs mü ne öyle bir kağıt alacağız orada hangi gün yazıyosa ona göre gideceğiz. nası ya şu an açıklanan tarihlerden farklı bir tarihte mi gidicez :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Sülüs uzun dönemler için ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 monoscope said: elesso said: Goering said: kankalar sevk başlangıç / sevk bitiş tarihleri var ya gidip 3 Şubatta erkenden teslim olsam, 4 gün erken mi terhis olucam? pazartesi gibip silüs mü sülüs mü ne öyle bir kağıt alacağız orada hangi gün yazıyosa ona göre gideceğiz. nası ya şu an açıklanan tarihlerden farklı bir tarihte mi gidicez :/ 3 şubatla 7 şubat arası diyo ya sevk tarihi, mesela sülüste 5 şubat yazacak sende, 5 şubatta orada olacaksın. Benim mesafem kısa olduğu için muhtemelen 3 şubat yazacak(sallıyorum). bir önceki dönem giden arkadaşa böyle oldu. hatta yol parası aldı 100 küsür lira o işlemler esnasında(hatay için). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 quixef said: Sülüs uzun dönemler için ya. Değil herkes için sevk belgesi gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 olm çankırı hiç yok lan allahım nereye düştüm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 iyi mi la bura http://i.imgur.com/lXyqtep.jpg ehi ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 topcu iyidir ya eğlenceli ve hareketli geçer askerliğin vur inlesin piyadeler dinlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 izmir acemilikte bol bol spor yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 abi resmen bu ibneyi de çankırıya koyalım diye koymuşlar beni. sözlükteki toplam entry sayısı 3 jandarma komutanlığının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 tekirdag 95. tug cikan var mi baska Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Sparkcaster said: abi resmen bu ibneyi de çankırıya koyalım diye koymuşlar beni. sözlükteki toplam entry sayısı 3 jandarma komutanlığının. çankırı diye bir yer mi var lan? paratoner görevi görecekmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 arkadaşıma nisan celp döneminde yazıyor e-devlete girince. nasıl oluyor mümkün mü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 kitap mitap ozel esya goturelim mi ilk gunden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 ben almıcam kitap, garip anlam falan çıkarırı biri. uğraşmıyalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 kitapları atıyolar direk, sakın götürmeyin. zaten okuyacak vaktiniz olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 ya arkadaşımn e-devlet sayfasına giriyorum. nereden bakıcaz bulamıyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 sorgulamalarda ctlf + f yapıp yedek yaz o tuşa bas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 saol buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 simdi benim tekirdag cikti istesem istanbula'a gidebilir miyim izin gununde? okuldan ariycaklar interview icin ve 10 15 dakka skypeda konusmam lazim nisan gibi bi de benimki kisa donem, acemilik biter bitmez rutbe mi alicam kisa donemim diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 normalde garnizon dışına cıkmayacagım diye madde imzalıyosun ama başına bişey gelmezse çıkabilirsin, gelirse başın daha çok ağırır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2014 nisan ayinda bi gun ayirmam lazim iste izin alabilicek miyim abaca 2 gunluk ev izni midir nedir kac gun maksimum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar